Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/5/11

Μετρό Συντάγματος: Τουριστική έκθεση με θέμα τις Κυκλάδες

Άρωμα Κυκλάδων θα έχει από την 1 Ιουνίου και για 4 ημέρες ο σταθμός Μετρό του Συντάγματος, καθώς εκεί πραγματοποιείται τουριστική έκθεση που διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με τίτλο “Αυτό το καλοκαίρι πάμε Κυκλάδες”.

Από την 1 έως τις 4 Ιουνίου 2011, οι Κυκλάδες θα βρεθούν στο επίκεντρο της τουριστικής ατζέντας και στόχος της έκθεσης είναι η προώθηση της εικόνας των Κυκλάδων ως πολιτιστικού, θαλάσσιου πάρκου με πολλαπλές δυνατότητες αναψυχής και διασκέδασης, αλλά και η ενίσχυση της εικόνας των νησιών ως φιλικοί, ασφαλείς και ανθρώπινοι προορισμοί.

Η παρούσα έκθεση πλαισιώνεται από τετραήμερες ειδικές εκδηλώσεις, όπως βραδιά κυκλαδικής γαστρονομίας στην οποία οι φίλοι των Κυκλάδων θα γευτούν παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, ενώ πολιτιστικές εκδηλώσεις με παραδοσιακά χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα, θα δώσουν το δικό τους χρώμα στους χώρους της έκθεσης.

Πεποίθηση των διοργανωτών είναι η έκθεση θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των Αθηναίων και δεν θα υπάρξουν προβλήματα από τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή του Συντάγματος.
blog