Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/6/11

Ξεκινούν τα θερινά δρομολόγια του ΟΑΣΘ


Αρχίζει αύριο η εφαρμογή του θερινού προγράμματος δρομολογίων του ΟΑΣΘ, σύμφωνα με το οποίο θα κυκλοφορούν καθημερινά κατά 12% λιγότερα λεωφορεία, λόγω της μείωσης της επιβατικής κίνησης που εκτιμάται στο 30%.
Συγκεκριμένα στους δρόμους της πόλης θα βγαίνουν 478 λεωφορεία έναντι των 542 που κυκλοφορούσαν κατά τη φετινή χειμερινή περίοδο.
Για τα δρομολόγια τα οποία θα ισχύσουν έως τις 31 Αυγούστου, το επιβατικό κοινό θα μπορεί να ενημερώνεται από τους αριθμούς 185 και 2310/981100 και από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.oasth.gr. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, όλα τα κυκλοφορούντα λεωφορεία του Οργανισμού, διαθέτουν σύστημα κλιματισμού.
Έναρξη θερινών δρομολογίων
Από αύριο, παράλληλα, θα λειτουργούν οι δύο λεωφορειακές γραμμές -εξπρές- εξυπηρέτησης, προς τις παραλίες της Επανομής και της Μηχανιώνας, οι οποίες θα έχουν αφετηρία από την οδό Μοναστηρίου 61.
Θα πυκνώσουν και τα δρομολόγια των λεωφορείων της γραμμής εξπρές Νο45 «ΚΤΕΛ Μακεδονία - ΚΤΕΛ Χαλκιδικής», ενώ στο τοπικό λεωφορείο Νο 77 «Μηχανιώνα - Επανομή» διπλασιάζονται τα δρομολόγια. Τέλος, αυξάνονται από 31 σε 56 ημερησίως και τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο.


voria.gr