Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/8/11

Πέντε αστέρια για BMW X3 στο Euro NCAP


Με την κορυφαία οδική συμπεριφορά και ευελιξία της, η νέα BMW X3, κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να καταγράψει μία ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στις διεθνείς αυτοκινητιστικές αγορές.
Η νέα X3 καταξιώνεται και στον τομέα της ασφάλειας όπως επιβεβαιώνει το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα δοκιμών σύγκρουσης. Στα τελευταία crash tests του Euro NCAP, η BMW X3 αρίστευσε με 5 αστέρια. Η δεύτερη γενιά του δημοφιλούς S.A.V κέρδισε την υψηλότερη βαθμολογία στην απαιτητική αξιολόγηση νέων αυτοκινήτων, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη γκάμα του στάνταρ εξοπλισμού ασφαλείας και αποτελεσματική προστασία σε διάφορους τύπους ατυχημάτων.

Η νέα BMW X3 διαθέτει εξαιρετικά στιβαρή δομή αμαξώματος, ενώ οι δυνάμεις που απελευθερώνονται σε μία σύγκρουση εκτρέπονται με ακρίβεια μέσω προκαθορισμένων διαδρομών απόσβεσης φορτίων και απορροφώνται από ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης. Κατά συνέπεια, ο κλωβός επιβατών παραμένει ανέπαφος και λειτουργεί σαν χώρος επιβίωσης, ακόμα και σε ισχυρές συγκρούσεις.
Ο στάνταρ εξοπλισμός ασφαλείας της νέας BMW X3 περιλαμβάνει εμπρόσθιους, πλευρικούς και αερόσακους οροφής που προστατεύουν τον οδηγό και τους επιβάτες από τραυματισμούς. Επίσης στάνταρ είναι προεντατήρες και περιοριστές φορτίου ζωνών ασφαλείας στα εμπρός καθίσματα και συστήματα ISOFIX πίσω για την τοποθέτηση παιδικών καθισμάτων, με δυνατότητα απενεργοποίησης αερόσακου συνοδηγού. Τα συστήματα συγκράτησης ελέγχονται από τα κεντρικά ηλεκτρονικά ασφαλείας, που με βάση τον τύπο και τη σφοδρότητα μιας σύγκρουσης ενεργοποιούν τις πιο αποτελεσματικές λειτουργίες προστασίας σε κάθε περίπτωση.




newsbomb.gr