Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/9/11

Skate, paintball και bungee tramboline από την Κυριακή στο πάρκο της ΧΑΝΘ

Πίστα αναρρίχησης, τραμπολίνο, skate park και paintball είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που θα προσφέρει το νέο αθλητικό πάρκο της ΧΑΝΘ, το...

οποίο θα εγκαινιαστεί αυτή την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Στις 10:00 ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και η αντιδήμαρχος Νεότητας,  Αθλητισμού και Εθελοντών, Μαρία Πασχαλίδου θα παραδώσουν και επίσημα το πάρκο στους Θεσσαλονικείς, ενώ στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους Stavento, Μύρωνα Στρατή, Professional Sinnerz και «Μέλισσες», με ελεύθερη είσοδο.
Την Κυριακή θα λειτουργήσει το μεγαλύτερο μέρος του πάρκου (paintball, skate, bungee tramboline) χωρίς καμία επιβάρυνση για το κοινό, ενώ στο χώρο θα βρίσκονται δέκα εκπαιδευμένοι γυμναστές του τμήματος Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης οι οποίοι θα επιφορτιστούν με την ξενάγηση, γνωριμία αλλά και την εξοικείωση του κοινού με τα extreme sporτs και τις υπαίθριες δραστηριότητες.
Την φύλαξη του πάρκου έχει αναλάβει ο δήμος ενώ πολλοί εθελοντές έχουν ήδη δηλώσει την προθυμία τους να υιοθετήσουν το χώρο  και να συμμετέχουν ενεργά στη συντήρησή του.
thestival