Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/11/11

«Πρέπει να κερδίσουμε»


Με μόνο στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί η Τότεναμ κόντρα στον ΠΑΟΚ σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Όπως τόνισε ο προπονητής των «σπιρουνιών», Χάρι Ρέντναπ, δε θέλει να αφήσει την υπόθεση πρόκριση να κριθεί στον τελευταίο αγώνα κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς.

«Αύριο (30/11) πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Είμαστε ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ. Η Ρούμπιν Καζάν, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους Σάμροκ Ρόβερς, θα πάρει τη νίκη και δε θέλω να αφήσω για το τελευταίο παιχνίδι με την ιρλανδική ομάδα την υπόθεση πρόκριση», είπε ο Ρέντναπ και συνέχισε: «Αν μπορούσα θα έκανα έντεκα αλλαγές. Επειδή ο Παβλιτσένκο και ο Ντος Σάντος έχουν προβλήματα θα αναγκαστώ να βάλω δύο παίκτες που αγωνίστηκαν και το Σάββατο απέναντι στη Γουέστ Μπρομ. Ίσως αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω τον Ντεφόε στη θέση του Παβλιτσένκο».

Σχετικά με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην «Τούμπα», είπε: «Θα κάνουμε το δικό μας πλάνο. Αυτό που θυμάμαι από τον πρώτο αγώνα είναι ο κόσμος. Έκαναν πολύ θόρυβο και μου είχε κάνει εντύπωση».

Σχετικά με τη δήλωση του Γκαλάς ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα, απάντησε: «Έχουμε πάει καλά, το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Είμαστε καλή ομάδα, νέα, γρήγορη, όμως, ακόμη είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για τίτλο».

Για το αν είμαι μυστικό επιτυχίας η βοήθεια από πολλούς παίκτες, είπε: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό, γιατί έχουμε πάρει γκολ από πολλούς παίκτες. Αυτό βοηθάει. Αύριο, ναι μεν θα κάνουμε πολλές αλλαγές απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά θα παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο, καθώς όλοι συνεισφέρουν στην ομάδα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: «Αν συνεχίσουμε στο Europa League σίγουρα θα χρειαστούμε μεγάλο ρόστερ».

Ο Χάρι Ρέντναπ ρωτήθηκε για την αυτοκτονία του Γκάρι Σπιντ: «Είναι ένα γεγονός που μας συγκλόνισε όλους και πραγματικά λυπάμαι. Πιστεύω ότι πριν γίνει αυτό, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μπορεί να είχα στο μυαλό μου ότι θα κάνει κάτι τέτοιο».

Για το αν επιτρέψει στον Μπέιλ να αγωνιστεί με την Ολυμπιακή ομάδα της Ουαλίας, τόνισε: «Ναι, θα του το επιτρέψω αν το θέλει, γιατί θυμάμαι ότι και εγώ αγωνίστηκα με την Ολυμπιακή ομάδα της Αγγλίας».

Στη συνέχεια μίλησε ο Κάρλος Κουντιτσίνι: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή και οργανωτική ομάδα. Είναι καλή στην τακτική, "χτυπάει" στις αντεπιθέσεις. Για να είναι πρώτη στον όμιλο, σημαίνει ότι έχει κάνει καλά παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε αύριο, για να μη φτάσουμε την υπόθεση της πρόκρισης στο τελευταίο ματς με τους Σάμροκ Ρόβερς. Ο όμιλός μας είναι πολύ δυνατός. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να προκριθούμε σίγουρα. Να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Σε ερώτηση για το πόσο δύσκολο είναι να ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους και σε αυτές για το Europa League απάντησε: «Ο κόουτς έχει καταφέρει να κάνει μία μίξη έμπειρων και νέων και να βρει μια ισορροπία. Πιστεύω αν προκριθούμε στο Europa League, θα αλλάξει λίγο αυτό. Το ροτέσιον μας έχει βοηθήσει. Πρέπει να προσπαθούμε να κερδίσουμε παιχνίδια και η δουλειά μας, όποτε μας ζητείται, είναι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Τέλος ο Κουντιτσίνι αναφέρθηκε και στην αυτοκτονία του Γκάρι Σπιντ: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος έφτασε σε αυτό το σημείο. Είναι λυπηρό και δεν ξέρουμε ακόμη πως έγινε».






zougla.gr