Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/12/11

Πελάτες εστιατορίου χάνουν τις γυμνόστηθες σερβιτόρες!

Πελάτες εστιατορίου χάνουν τις γυμνόστηθες σερβιτόρες!

Οι πεινασμένοι πελάτες σε εστιατόριο του Μοντρεάλ δεν θα εξυπηρετούνται πλέον από
γυμνόστηθες σερβιτόρες καθώς ο ιδιοκτήτης Ρεϊνόλντ Μορισέτ έχασε το δικαστικό αγώνα με το Δήμο του Μοντρεάλ.

Το εστιατόριο «Πριγκίπισσες της Χοσελάγκα», (Restaurant Les Princesses d' Hochelaga) που βρίσκεται κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο, δεν επιτρέπεται πλέον να σερβίρει αυγά, ομελέτες, πρωινό με τόπλες σερβιτόρες, γεγονός που προκάλεσε απογοήτευση στην πελατεία του αλλά και στον τολμηρό ιδιοκτήτη.

Ο Μορισέτ διατείνεται πως έχασε τη δίκη επειδή ο δήμος διαμαρτυρήθηκε πως το εστιατόριο του δεν βρισκόταν στη σωστή εμπορική ζώνη για να διαθέτει γυμνόστηθο προσωπικό.

Η απόφαση αυτή επικυρώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο του Κεμπέκ μετά την έφεση που κατέθεσε ο ιδιοκτήτης ενάντια στην πρωτόδικη απόφαση το 2010.

Το εστιατόριο είχε πάντα άδεια για φαγητό αλλά όχι για να προσφέρει ερωτικά σόου καθότι δεν βρίσκεται στην ερωτική ζώνη της πόλης.

Ο Μορισέτ είπε πως ο δικαστικός αγώνας για να κρατήσει τις τόπλες σερβιτόρες στο εστιατόριό του κράτησε 7 χρόνια και του κόστισε 200.000 δολάρια.

Από την Πέμπτη πάντως, οι πιο καλές γκαρσόνες του Πριγκιπάτου της Χοσελάγκα σερβίρουν πρωινό, φορώντας οπωσδήποτε στηθόδεσμο.