Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/12/11

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η γυναίκα που ληστές πυροβόλησαν στο πρόσωπο

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο νοσηλεύεται η άτυχη γυναίκα, που ληστές τραυμάτισαν χθες το βράδυ όταν άνοιξαν πυρ με όπλα στην προσπάθειά τους να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο…

 
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ λίγο πριν τις 20.00. Δύο άγνωστοι, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους προσπάθησαν να εισβάλλουν σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Καρυπίδη 19, στην Πολίχνη.
Πυροβόλησαν στην πόρτα που ήταν κλειδωμένη, με τραγικό αποτέλεσμα τα σκάγια να τραυματίσουν στο πρόσωπο την άτυχη γυναίκα του κοσμηματοπώλη, που την ώρα εκείνη βρισκόταν στο εσωτερικό του κοσμηματοπωλείου μαζί με τον σύζυγό της. Οι δυο δράστες τράπηκαν αμέσως σε φυγή χωρίς να καταφέρουν να κλέψουν χρήματα ή κοσμήματα, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.
Αμέσως μετά το περιστατικό της ληστείας στο κοσμηματοπωλείο της οδού Καρυπίδη, στην Πολίχνη, η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Περισσότεροι από 20 αστυνομικοί με περιπολικά και μοτοσικλέτες σάρωσαν την περιοχή, πραγματοποιώντας δεκάδες ελέγχους σε διερχόμενα ΙΧ και μηχανάκια. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν προσαχθεί στη γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, τρία άτομα εκ των οποίων ο ένας Γεωργιανός, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.