Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/12/11

Ένοπλη ληστεία στη Θεσσαλονίκη- Στην Εντατική διασωληνωμένο το θύμα


Ληστεία πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 19:30 χθες σε κοσμηματοπωλείο στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης.

Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή των των οδών Καρυπίδου και Θεοκλήτου 19, όπου βρισκόταν η ιδιοκτήτρια με το σύζυγο της και την πυροβόλησαν στο κεφάλι με καραμπίνα, ενώ κατάφεραν και απέσπασαν κοσμήματα πριν τραπούν σε φυγή.

Η πυροβολησθείσα γυναίκα μεταφέρθηκε διασωληνομένη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στα επείγοντα του νοσοκομείου, καθώς εντοπίστηκαν σκάγια στην εγκεφαλική ουσία και κατά τις 21.00 έγιναν προσπάθειες ανάνηψης καθώς δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Στις 22.00, μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, καθώς η κατάστασή της αιμοδυναμικά σταθεροποιήθηκε.

Παραμένει διασωληνομένη, με τους νευροχειρούργους να σημειώνουν πως ακόμα είναι πολύ νωρίς να εκτιμηθεί η κατάστασή της. Τα σκάγια εντοπίστηκαν στην εγκεφαλική ουσία, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν προκαλέσει βλάβη και σε ποιο βαθμό.

Στο μεταξύ, η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Περισσότεροι από 20 αστυνομικοί με περιπολικά και μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ σάρωσαν την περιοχή πραγματοποιώντας δεκάδες ελέγχους σε διερχόμενα ΙΧ και μηχανάκια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν προσαχθεί στη γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, τρία άτομα εκ των οποίων ο ένας Γεωργιανός.

Ο σύζυγος της γυναίκας που τραυματίστηκε κλήθηκε από τους αστυνομικούς να μεταβεί στην αστυνομική διεύθυνση και να δει τους προσαχθέντες, προκειμένου να βοηθήσει τις έρευνες. Σημειωτέον ότι οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.








zougla.gr