Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/1/12

Ηθοποιός αυτοκτόνησε αφού έκανε ευθανασία στον σκύλο του

Ηθοποιός αυτοκτόνησε αφού έκανε ευθανασία στον σκύλο του
Ο 47χρονος ηθοποιός Nick Santino έβαλε τέλος στη ζωή
 του αφού πρώτα πέθανε ο σκύλος του.

 Ο Santino που είχε ρόλους σε αρκετές σαπουνόπερες έμενε σε ένα διαμέρισμα της Νέας Υόρκης μαζί με ένα πιτ- μπουλ, τον Ρόκο o οποίος όμως του τελευταίους μήνες είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά, Γάβγιζε συνέχεια, και κυνηγούσε όποιον έβλεπε. Η κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες είχε γίνει ανυπόφορη για τους ένοικους της πολυκατοικίας. Ο διαχειριστής αλλά και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έκαναν συχνά παράπονα στον ηθοποιό.

 Αγαπούσε πάρα πολύ τον σκύλο του αλλά οι πιέσεις από τους γείτονες εντάθηκαν με αποτέλεσμα να προσφύγουν στο αρμόδιο γραφείο κατοικιδιών της πολιτείας. Ο Santino κινδύνευε με πρόστιμο και έξωση. Αναγκάστηκε λοιπόν να κάνει ευθανασία στον πιστό του φίλο. Ζήτησε μετά το θάνατο, ο Ρόκο να αποτεφρωθεί ώστε να έχει μαζί του πάντα τις στάχτες.

 Δεν άντεξε όμως την απώλεια του Ρόκο. Το τελευταίο του τηλεφώνημα έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην πρώην σύντροφό του στην οποία ανακοίνωσε την απόφαση που είχε πάρει. Λίγη ώρα μετά εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμα με ένα άδειο κουτί από φάρμακα δίπλα του. Στο γράμμα που άφησε, έγραφε πως ήθελε και αυτός να αποτεφρωθεί και οι στάχτες του να είναι πάντα μαζί με τον Ρόκο.