Σελίδες

Thessaloniki video tour

29/2/12

Ιδρύθηκε η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Το αδιαχώρητο στο Βελλίδειο.


Υπό τους ήχους της μουσικής που χρησιμοποιούσε στις προεκλογικές του ομιλίες ο Κώστας Καραμανλής μπήκε στην αίθουσα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης!


Με στυλ πολιτικού αρχηγού
 και και επί ένα ολόκληρο τέταρτο χαιρετούσε όχι μόνο αυτούς που ήταν στις πρώτες σειρές αλλά και τους υπόλοιπους. Αγκαλιές και φιλιά έδιναν και έπαιρναν ενώ στο πλευρό του βρισκόταν όλη την ώρα η σύζυγός του Τζούλια. "Δεν είναι κόμμα, η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από κόμματα και στο κάτω κάτω αν χρειαστεί εσείς θα μας δείξετε τι πρέπει να κάνουμε αν αλλάξουν τα πράγματα." τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. "Συγκροτούμε ένα εθνικό καταφύγιο απέναντι σε εκείνους που επιβουλεύονται την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, την Ελλάδα μας, τη Μακεδονία μας με την εθνική κυριαρχία μας, την ελευθερία μας, τη ζωή μας τη ζωή των παιδιών μας. Αρνούμαι πια τον κομματικό "κοπαδισμό" αρνούμαι να συνεχίσω να είμαι όμηρος των ολίγων αρνουμαι τη Δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Δε λυγίζουμε, κρατάμε τη σημαία της Ελλάδας ψηλά, δε γινόμαστε προσκυνητές πάνω από όλα η Πατρίδα", είπε.
Στις πρώτες θέσεις βρισκόταν ο Δημήτρης Τσάμης πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΝΔ και ο γαλάζιος δήμαρχος Δημήτρης Γαλαμάτης. Πιο πίσω εθέαθη ο πρώην βουλευτής Γιώργος Ορφανός, ενώ απών ήταν ο Μητροπολίτης Άνθιμος ο οποίος είναι ασθενής.