Σελίδες

Thessaloniki video tour

29/2/12

Π. Ψωμιάδης: Καλωσήρθατε στην ΠΑΤΡΙΔΑ!



«Καλωσήρθατε στην πατρίδα»! Με αυτή τη φράση ο Παναγιώτης Ψωμιάδης χαιρέτισε όλους όσοι βρέθηκαν...


στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του ΠΑΤΡΙωτικό Δικτύου Αφύπνισης.
«Ελεύθερος γεννήθηκα, ελεύθερος θα πεθάνω. Έτσι κέρδισα το να μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια. Κόμματα υπάρχουν πολλά. Πατρίδα είναι μία. Σήμερα δεν συζητάμε για ένα νέο κόμμα. Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από νέα κόμματα. Το αύριο κανείς δεν το γνωρίζει. Αν χρειαστεί εσείς θα μας οδηγήσετε στο τι πρέπει να κάνουμε» είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δίνοντας το στίγμα του κινήματος που δημιούργησε.
«Η Μακεδονία μας δεν πωλείται, δεν μπαίνει σε διαπραγμάτευση από καμία κυβέρνηση» σημείωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφερόμενος στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.
«Δεν μπορούμε να τσακίζουμε τις συντάξεις των 300 και 400 ευρώ. Πίσω από τους αριθμούς πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν και ανθρώπινες αξίες. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από πατριωτικές πολιτικές. Δηλαδή, μειώνω τα εισοδήματα χωρίς να εξαθλιώνω τους πολίτες» σχολίασε ο κ. Ψωμιάδης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί πολιτικοί φίλοι του Παναγιώτη Ψωμιάδη από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Ανάμεσα τους ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Δημήτρης Τσάμης και ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας.