Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/4/12

Στις 6 Μαΐου κρίνεται το μέλλον των παιδιών μας


 Στις 6 Μαΐου κρίνεται το μέλλον των παιδιών μας

  • 93



Οι εκλογές της 6ης Μαΐου, είναι οι κρισιμότερες από την μεταπολίτευση και μετά. Από το αποτέλεσμα τους κρίνεται κυρίως το περιβάλλον εντός του οποίου θα ζήσουν τα παιδιά μας.


Σε πείσμα των σειρήνων η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει, αρκεί να αξιοποιήσει τα μεγάλα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, να κινητοποιήσει τις δημιουργικές δυνάμεις του έθνους.
Προτεραιότητα μας στη Ν.Δ είναι:
• Να αποκαταστήσουμε τις πολύ χαμηλές συντάξεις, να εξοφλήσουμε τις υποχρεώσεις του κράτους προς τις επιχειρήσεις, να ανακουφίσουμε τους δανειολήπτες. Δεν μπορεί η δόση να ξεπερνά το 30% από το μηνιαίο εισόδημά τους.
Στις προτεραιότητες μας και η αποζημίωση των ομολογιούχων, κυρίως με φορολογικές διευκολύνσεις μελλοντικών ετών και με επενδυτικά κίνητρα όταν πρόκειται για εταιρίες. Θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης με αύξηση της αστυνόμευσης και κατάργηση του νόμου ΠΑΣΟΚ για την ιθαγένεια.
Για να γίνουν όλα αυτά η χώρα έχει ανάγκη από ισχυρή κυβέρνηση, η οποία θα έχει την δυνατότητα να λαμβάνει ταχύτατα αποφάσεις, χωρίς να χάνεται στον κυκεώνα των διαπραγματεύσεων με αυτούς που μας οδήγησαν εδώ! Χρειάζεται ταυτόχρονα να κλείσουμε το δρόμο στις δυνάμεις του λαϊκισμού, σε όσους επενδύουν στην χρεοκοπία, στους αρνητές του δημοκρατικού κεκτημένου.
Ζητάμε καθαρή εντολή και ισχυρή πλειοψηφία, για να κάνουμε αυτά που έχει ανάγκη ο τόπος. Όραμά μας είναι να ξαναπάρουμε τη χώρα μας στα χέρια μας.
*O Αδαμάντιος (Μάκης) Γάκης υπ. Βουλευτή Περ. Αττικής ΝΔ
Πηγή:parapolitika.gr