Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/4/12

Και άλλη ιερόδουλη θετική στον ιό HIV (AIDS)


 Και άλλη ιερόδουλη θετική στον ιό HIV (AIDS)

  • 3
     



Και άλλη  ιερόδουλη βρέθηκε  σήμερα Δευτέρα θετική στον ιό HIV, από μονάδα του ΚΕΕΛΠΝΟ στο κέντρο της Αθήνας. Όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία  ΚΕΕΛΠΝΟ, η συγκεκριμένη γυναίκα εργαζόταν στο δρόμο στην περιοχή της Ομόνοιας και εντοπίστηκε από κινητή μονάδα. 

 
«Στον πρώτο υγειονομικό έλεγχο, σε υπαίθριους χώρους που εκδίδονται ιερόδουλες (24 άτομα ελέγχθηκαν), διαπιστώθηκε εκδιδόμενη θετική στην HIV λοίμωξη (Ομόνοια)» αναφέρει η ανακοίνωση. Οι έλεγχοι συνεχίζονται στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, της Πλατείας Αμερικής και στο Μεταξουργείο.
Η ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ αναφέρεται και στην υπόθεση της οροθετικής ιερόδουλης που εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα: «Δημοσιοποιήθηκε η διεύθυνση του οίκου ανοχής από το ΚΕΕΛΠΝΟ, επειδή ήταν αδύνατη η ιχνηλάτηση των πιθανώς απροφύλακτων επαφών της συγκεκριμένης εργαζόμενης».
«Μετά δε τη γνωστοποίηση αυτή, έχουν απευθυνθεί στην τηλεφωνική γραμμή για το AIDS και στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ πάνω από 700 που είχαν κατά δήλωσή τους απροφύλακτη επαφή με την ανωτέρω εργαζόμενη».
«Για τρία άτομα τα οποία είχαν έρθει σε επαφή τις τελευταίες 72 ώρες με την ως άνω εργαζόμενη, κρίθηκε από τους γιατρούς των Μονάδων Ειδικών Λοιμώξεων των νοσοκομείων του ΕΣΥ, ότι θα πρέπει να λάβουν προφυλακτική αγωγή, προκειμένου να αποφύγουν τη νόσηση».