Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/8/12

Τρία ανήλικα αδέλφια έκαναν κλοπές στη Λευκάδα


 Τρία ανήλικα αδέλφια έκαναν κλοπές στη Λευκάδα

  • 32
     


Τουλάχιστον δυο κλοπές σε ένα σπίτι και ένα κατάστημα της Λευκάδας είχαν κάνει μέσα σε ένα 24ωρο τρία ανήλικα αδέλφια από τη Ρουμανία που έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας. Μαζί τους συνελήφθη και η 33χρονη μητέρα τους που κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

 
Οι τρεις «άγουροι» δράστες ηλικίας 12, 14 και 16 χρόνων συνελήφθησαν λίγη ώρα αφ’ ότου τρύπωσαν στο κατάστημα μιας 23χρονης και άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα τα οποία κατασχέθηκαν πάνω τους, αναφέρει το protothema.gr
Μαζί είχαν και άλλα έγγραφα, τα οποία ομολόγησαν ότι είχαν κλέψει την προηγούμενη ημέρα μαζί με 150 ευρώ από το σπίτι μιας 77χρονης. Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στις νόμιμες κατόχους τους και τα τρία αδέλφια μαζί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας με τη μητέρα τους, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.
Άλλοι τρεις πιτσιρικάδες, δυο από τους οποίους ανήλικοι, συνελήφθησαν τη στιγμή που «έγδυναν» το ακινητοποιημένο λόγω βλάβης αυτοκίνητο ενός 25χρονου σε δημοτικό παρκινγκ στο Πυθαγόρειο της Σάμου για να χρησιμοποιήσου τα εξαρτήματά του ως ανταλλακτικά! Οι τρεις νεαροί Έλληνες ηλικίας 16, 17 και 18 χρόνων κρατούνται και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.
Ένα ανήλικο αγόρι μόλις 14 χρόνων συνελήφθη σε χωριό της Δράμας, όταν άρπαξε το τσαντάκι της ιδιοκτήτριας ενός καταστήματος με 300 ευρώ όσο οι συνεργοί του ηλικίας 21 και 19 χρόνων κρατούσαν απασχολημένη τη γυναίκα! Και οι τρεις θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενοι για κλοπή.