Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/12/12

Δελτίο εβδομαδιαίας αστρολογικής πρόβλεψης


Δελτίο αστρολογικών φαινομένων, πιθανών εξελίξεων και ψυχολογικών διαθέσεων από τη Διώνη για την εβδομάδα 31 Δεκεμβρίου – 6 Ιανουαρίου, με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω. Μαζί με τα της εβδομάδας διαβάστε και δυο λόγια για την καινούργια χρονιά!

ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής μετακινείται στον Αιγόκερω και αναζωπυρώνει συζητήσεις για τα επαγγελματικά, ενώ η Αφροδίτη εξακολουθεί να δίνει εύνοια στα αισθηματικά και ο Αρης να προωθεί τους στόχους σου. Κοινώς δεν περνάς και άσχημα. Οσον αφορά το 2013, μη σε τρομάζει το νούμερο, ειδικά μέχρι τον Ιούνιο θα έχεις μια βοηθητική περίοδο για τις προσωπικές σου επιδιώξεις, ενώ το δεύτερο μισό θα απορροφήσει την προσοχή σου η οικογένεια και το σπίτι. Χρειάζεσαι μόνο λίγη ψυχραιμία για τις ανατροπές που μπορεί να φέρει ο Ουρανός.
ΤΑΥΡΟΣ
Καλύτερη επικοινωνία σου προσφέρει η νέα θέση του Ερμή κι αυτό είναι κάτι που χρειάζεσαι περισσότερο από τότε που ο Κρόνος εγκαταστάθηκε απέναντί σου, για να σε ωριμάσει θέλεις – δε θέλεις. Παρά την παρουσία του εκεί όμως όλη τη χρονιά, υπάρχουν θετικά στοιχεία που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Πολύ καλό είναι το διάστημα από τον Ιούλιο και μετά. Δεν πρέπει να φοβηθείς τις αλλαγές, είναι απαραίτητες για να πας παρακάτω. Πέταξε από τη ζωή σου ό,τι δε χρειάζεσαι, για να έρθει κάτι καινούργιο, πιο ελπιδοφόρο.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορείς να συνεχίσεις να διασκεδάζεις, εξάλλου η περίοδος προσφέρεται γι’ αυτό, με την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων. Ανήκεις σ’ αυτούς που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα ευνοημένοι, αφού ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου, κι ας μην έχεις δει και πολλά από την επίδρασή του μέχρι στιγμής. Κάνε λίγο υπομονή, γιατί από το τέλος Γενάρη γίνεται ορθόδρομος και θα αρχίσει να σου φέρνει αυτά που θέλεις. Μέχρι και τον Ιούνιο θα έχεις τη βοήθειά του σε ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις. Μετά, προβλέπεται ενίσχυση της τσέπης σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επιτέλους λίγη ηρεμία υπόσχεται αυτή η εβδομάδα, μετά από ένα διάστημα λίγο ζόρικο. Οι επαφές με τους άλλους είναι το νούμερο ένα ενδιαφέρον σου και αργότερα θα γίνουν ακόμη πιο ενδιαφέρουσες. Το 2013, τώρα, είναι απλώς η χρονιά σου – από τον Ιούλιο και μετά όμως.
Αυτό σημαίνει ότι θα λάβεις τα δώρα του Αγιου Βασίλη το καλοκαίρι, με την επιστροφή του Δία στο ζώδιό σου μετά 12 χρόνια. Προετοιμάσου λοιπόν για θεαματικές εξελίξεις σε όλα και ετοιμάσου να χάσεις την πιο χαρακτηριστική σου συνήθεια: την τάση να παραπονιέσαι…
ΛΕΩΝ
Η διάθεση για διασκέδαση δε σου λείπει, αλλά σου χαλάει λιγάκι το κέφι η πίεση από τα επαγγελματικά. Δυστυχώς αυτά θα σε απασχολήσουν αρκετά και τη νέα χρονιά. Θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή και να αντέξεις τις ανατροπές που μπορεί να προκύψουν. Πάντως το πιο ευνοϊκό διάστημα για σένα θα είναι το πρώτο μισό του 2013, με εύνοια στην επίτευξη στόχων και βοήθεια από φίλους. Κατά τα άλλα, ήδη έχεις πάρει μια γεύση από το τι θα πει Κρόνος, οπότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής βελτιώνει την επικοινωνία με το έτερον ήμισυ και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι. Τα πράγματα κυλούν σχετικά ήρεμα, σε αρμονία με αυτά που σου επιφυλάσσει η καινούργια χρονιά. Το 2013 δε θα σε ζορίσει ιδιαίτερα, αφού πάντα κάτι θα γίνεται στα δύσκολα και θα τη γλιτώνεις με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι μήπως εξαπατηθείς στα αισθηματικά σου, με τον Ποσειδώνα απέναντι, να θολώνει την κρίση σου. Ιδιαίτερα μετά τον Ιούλιο, πάρε αμπάριζα και τρέχα.
ΖΥΓΟΣ
Οι φίλοι και οι παρέες δεν έλειψαν και δε θα λείπουν για κάποιες μέρες ακόμη, ενώ η οικογένεια διεκδικεί κι αυτή μέρος της προσοχής σου. Καλό είναι το διάστημα αυτό, αλλά χωρίς κάτι θεαματικό, πράγμα που δε σου αρέσει και πολύ. Η νέα χρονιά ξεκινά με καλές προδιαγραφές ιδίως έως τον Ιούνιο, αλλά και από τον Ιούλιο έχει να προσφέρει, κυρίως στα επαγγελματικά. Εκεί θα σταθείς περισσότερο τυχερός, ενώ στα προσωπικά σου δεν αποκλείεται να πάρεις τη μεγάλη απόφαση να… νοικοκυρευτείς επιτέλους.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής έρχεται σε μια πιο καλή θέση για μικρές μετακινήσεις και καθημερινή επικοινωνία, ενώ ο Αρης συνεχίζει να προκαλεί μια φασαρία στα του σπιτιού. Σίγουρα περιμένεις να διαβάσεις ότι το 2013 με τον Κρόνο πάνω στο κεφάλι σου θα σου βγάλει την πίστη, αλλά θα σε εκπλήξω. Εκτός από αυτή τη φοβερή διαδικασία ωρίμανσης –σαν το καλό κρασί- στην οποία θα σε υποβάλει, η νέα χρονιά σου επιφυλάσσει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο στα ζώδια του νερού, από το οποίο θα επωφεληθείς κι εσύ. Και μια φιλική συμβουλή: με μέτρο το αυτομαστίγωμα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πάρτι συνεχίζεται και εσύ το απολαμβάνεις ιδιαίτερα, αφού η περίοδος των γιορτών σου πάει πολύ. Κάποιες σκέψεις για τα οικονομικά που πάνε να εμφανιστούν τις διώχνεις γρήγορα, για να εξακολουθήσεις να το γλεντάς. Η χρονιά που ξεκινά υπόσχεται βελτιώσεις ειδικά από το τέλος του Ιανουαρίου, οπότε ο Δίας γυρνά σε ορθή φορά, για να αρχίσει σιγά σιγά να φέρνει ακόμη καλύτερες σχέσεις. Στη συνέχεια, από τον Ιούλιο, θα έχεις μια συναισθηματική και οικονομική ενίσχυση – την τελευταία και ποιος δεν τη χρειάζεται;
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ερμή στο ζώδιό σου φωτίζεται ο τομέας της επικοινωνίας και ανοίγεσαι λίγο περισσότερο. Ισως εκφράσεις επιτέλους χωρίς περιστροφές αυτά που νιώθεις, κι αυτό δεν το συνηθίζεις. Σε λίγο θα υποδεχτείς την Αφροδίτη, οπότε κάνε απλά λίγη υπομονή. Υπομονή θα χρειαστεί και όσον αφορά την καινούργια χρονιά, όχι όμως γιατί θα υποφέρεις αλλά επειδή το δεύτερο μισό είναι το καλό κομμάτι για σένα. Μόνο αδιάφορο και ουδέτερο δε θα είναι το 2013. Αντίθετα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και καθοριστικό για τη μετέπειτα πορεία σου. Φέρσου υπεύθυνα και ώριμα, κάνοντας τις σωστές επιλογές και δε θα χάσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ενώ η διασκέδαση συνεχίζεται, κάπου ανάμεσα σε εξόδους και παρέες σου έρχεται μια τάση απομόνωσης. Δεν είναι τίποτα, απλά ο Ερμής πέρασε στον Αιγόκερω και βάρυνε λίγο τη διάθεσή σου. Το 2013 πρέπει να εκμεταλλευτείς το πρώτο μισό, όσον αφορά σχέσεις και γνωριμίες, και να μη φοβηθείς την ανάληψη ευθυνών. Το δεύτερο μισό ο Δίας ευνοεί τον τομέα της εργασίας και της υγείας και σου προσφέρει σανίδα σωτηρίας στις φουρτούνες που θα προκαλεί ο Κρόνος.
ΙΧΘΥΕΣ
Η ηρεμία αποκαθίσταται σιγά σιγά και σ’ αυτό βοηθά η νέα θέση του Ερμή, που ευνοεί τις φιλικές συναναστροφές. Τα πράγματα θα βελτιωθούν κι άλλο στη συνέχεια, προετοιμάζοντας το έδαφος για την καινούρια χρονιά, που προβλέπεται πολύ ενδιαφέρουσα. Πραγματικά όλα δουλεύουν για σένα. Ειδικά από τον Ιούλιο, είναι τόσες οι ευνοϊκές όψεις, που θα φταις εσύ αν δεν επωφεληθείς. Το Σύμπαν θα έχει κάνει το χρέος του απέναντί σου, με τόσες ευκαιρίες που θα σου προσφέρει. Βέβαια, για να τις εκμεταλλευτείς πρέπει να τις εντοπίσεις και αυτό σημαίνει να προσπαθήσεις να περιορίσεις την αφηρημάδα σου.