Σελίδες

Thessaloniki video tour

28/2/13

Θα καταργηθούν τα χαράτσια για τη μεγάλη πλειοψηφία, λέει ο Γ.Μηλιός


Τα χαράτσια για τη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου θα καταργηθούν από μια κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ο υπεύθυνος του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής, Γιάννης Μηλιός, σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ - ΜΠΕ.

«Η βασική ιδέα είναι η εξής, προσθέτει: Ένας ενιαίος φόρος με πολλές κλίμακες, που θα ελαφρύνει σημαντικά τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα και επιτυγχάνει υψηλότερα έσοδα από τα ψηλά εισοδήματα και τη μεγάλη περιουσία» αναφέρει ο κ. Μηλιός.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι δημοσκοπικά ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να παρουσιάζει μια «κόπωση», που κάποιοι σπεύδουν να αποδώσουν σε ένα στρογγύλεμα των θέσεών του, κυρίως για την οικονομία, ο Γιάννης Μηλιός τονίζει: «Πράγματι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι υπάρχει ένα ποσοστό γύρω στο 30%, αν κάνουμε τις αναγωγές, που έχει φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά αν δούμε και στις προηγούμενες εκλογές, οι δημοσκοπήσεις μας έδιναν πολύ χαμηλά ποσοστά».

«Είμαστε εδώ για να ανατρέπουμε τις δημοσκοπήσεις. Θα κάνουμε οτιδήποτε για να πείσουμε τον κόσμο ότι χρειάζεται μια αλλαγή πολιτικής, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί αυτή την πρόταση, που είναι αξιόπιστη και μπορεί να βγάλει την πλειοψηφία του κόσμου από την ανέχεια και τη δυστυχία στην οποία βρίσκεται. Επιπλέον, επιμένουμε ότι θέλουμε μια ευρεία συμμαχία των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων, που μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ένα πρόγραμμα αλλαγής πορείας» συμπλήρωσε.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ