Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/4/13

Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ''ΓΕΜΙΖΕΙ'' ΛΟΓΩ ΠΑΣΧΑ...

















...ΑΥΞΗΜΕΝΗ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ...

Αυξάνεται, μέρα με τη μέρα, η ακτοπλοϊκή και αεροπορική κίνηση στη Ζάκυνθο, με αφορμή την σύμπτωση των πασχαλινών διακοπών των Ελλήνων με την έναρξη της θερινής τουριστικής περιόδου και την άφιξη δεκάδων πτήσεων τσάρτερ ...
στο διεθνές αεροδρόμιο.
Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε ο Λιμενάρχης Ζακύνθου, Ν. Κοκάλας, στο πρώτο δρομολόγιο της περασμένης Κυριακής από την Κυλλήνη για Ζάκυνθο ταξίδεψαν 13 εκδρομικά λεωφορεία και 1.052 επιβάτες, ενώ στη διάρκεια της ημέρας χρειάστηκε να γίνει και ένα ακόμα έκτακτο δρομολόγιο, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό που ήταν σε αναμονή στην Κυλλήνη.
Για αυτό το λόγο, τις επόμενες μέρες οι ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν προγραμματίσει έναν σημαντικά αυξημένο αριθμό δρομολογίων των πλοίων στη γραμμή Ζακύνθου- Κυλλήνης.
Ανάλογη εξέλιξη αναμένεται από αύριο, πρώτη ημέρα του Μάη, στο διεθνές αεροδρόμιο Ζακύνθου, όπου σύμφωνα με τα στοιχεία της ΥΠΑ θα αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των πτήσεων τσάρτερ από ευρωπαϊκές, κυρίως, χώρες. Μόνον από τη Ρωσία, θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του νησιού πέντε αεροσκάφη, προερχόμενα από τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, τα οποία εκτιμάται ότι μεταφέρουν περίπου 800 τουρίστες.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ