Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/5/13

Ερασιτέχνης έχασε €1.000.000 στο μεγαλύτερο τραπέζι cash της Ευρώπης


Ερασιτέχνης έχασε €1.000.000 στο μεγαλύτερο τραπέζι cash της Ευρώπης
Ο Βρετανός επιχειρηματίας Talal Shakerchi ήθελε να πάρει μέρος στο μεγαλύτερο τραπέζι cash της Ευρώπης – και τα κατάφερε. Πιθανότατα, ήθελε και να σηκωθεί κερδισμένος. Αυτό δεν το κατάφερε!

Για να είμαστε ακριβείς, όχι μόνο έχασε, αλλά έφυγε ξαλαφρωμένος κατά ένα εκατομμύριο ευρώ!Ο λόγος φυσικά για το τραπέζι μετρητών για το οποίο προετοιμαζόμασταν όλη την εβδομάδα, με buy in €500.000. Αν και οι φήμες λένε ότι έχει βγάλει πάνω από ένα εκατομμύριο λίρες Αγγλίας σε τουρνουά, αυτό το σαββατοκύριακο η τύχη δεν ήταν μαζί του. Σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο, έχασε το buy in μέσα στις πρώτες ώρες του παιχνιδιού, ενώ αγόρασε ξανά τη θέση του και κατέληξε να χάσει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.Αν σκεφτεί κανείς τον ανταγωνισμό που είχε απέναντί του, είναι αρκετά αναμενόμενο: στο ίδιο τραπέζι βρισκόταν ο Sam Trickett, ο πιο κερδοφόρος παίκτης της Ευρώπης και ένας από τους παίκτες με τα μεγαλύτερα κέρδη παγκοσμίως, αλλά και ο Paul Newey, επίσης επιχειρηματίας και ένας από τους πιο σεβαστούς ερασιτέχνες παίκτες τη Βρετανία.

«Ήμουν τυχερός που ήμουν σε θέση ακόμα και να παίξω σε ένα high buy-in event, το οποίο μου έδωσε την ευκαιρία να παρατηρήσω» είπε ο Shakerchi, σύμφωνα με την Daily Mail. Όπως αναφέρει το άρθρο της Independent , πήρε την ήττα του αρκετά καλά, αφού όταν σηκώθηκε από το τραπέζι είπε «Αντίο, τα λέμε αύριο παιδιά».