Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/7/13

To Honda Brio και σε LMPV


0292E71EBD1BB4C2A0B7E6ED9CFEEF8B.jpg

  • 0
     


  Η Honda σκέφτεται να βγάλει μια επιμηκυμένη έκδοση πολυμορφική, (LMPV), για το Brio, με 7θέσια διάταξη καθισμάτων και με έμφαση στην πρακτικότητα και τους άνετους χώρους.

Η Ιαπωνική φίρμα πέρυσι το καλοκαίρι κυκλοφόρησε τη 5θυρη hatchback έκδοση του Brio και τον χειμώνα την 4θυρη sedan εκδοχή του. Φέτος λοιπόν σκέφτεται σοβαρά και από ότι φαίνεται θα προχωρήσει στην παραγωγή και της πολυμορφικής εκδοχής του, όπως αποκαλύπτουν τα σχέδια που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.
Η πρωτοτυπία με το συγκεκριμένο MPV είναι ότι, πέρα του τρίτου όγκου που θα προστεθεί για να έχει τη δυνατότητα μεταφοράς 7 επιβατών, θα είναι κι ελαφρώς χαμηλωμένο: LMPV, ώστε να αποκτήσει αεροδυναμικές και πιο επιθετικές γραμμές και βέβαια να έχει βελτιστοποιημένες επιδόσεις, με χαμηλή κατανάλωση.
Το εν λόγω πολυμορφικό θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της Honda στο Karawang της Ινδονησίας, που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το 2014, ενώ το πρωτότυπο μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου, που λαμβάνει χώρα στην Τζακάρτα από 19 έως 29 Σεπτεμβρίου 2013.
Τέλος, για το μηχανικό σύνολο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα χρησιμοποιηθεί ο ατμοσφαιρικός 1.500άρης βενζινοκινητήρας.
Πηγή: autotriti.gr