Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/11/13

Υποκριτές στο σεξ και οι άντρες σύμφωνα με έρευνα


Οι γυναίκες είναι τέλειοι ηθοποιοί στο σεξ καθώς έχουν τεράστια έφεση στην δικαιολογία για να μην κάνουν, λέγοντας τα με μεγάλη φυσικότητα ενώ δεν διστάζουν να προσποιούνται οργασμούς πολύ συχνά.

Σύμφωνα με μια επιστημονική έρευνα όμως αποδεικνύεται ότι και οι άνδρες είναι καλοί υποκριτές όσον αφορά το θέμα σεξ.
Όπως αναφέρει άρθρο που δημοσιεύτηκε στην Sunday Telegraph της Αυστραλίας, οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου προσποιούνται. Το έντυπο έκανε μια δημοσκόπηση στους αναγνώστες του με συμμετοχή που ξεπέρασε τα 1200 άτομα.
Σύμφωνα με τις απαντήσεις τους, το 23% των ανδρών παραδέχθηκε ότι έχει προσποιηθεί οργασμό και το 20% των γυναικών. Θα αναρωτηθεί κανείς πως μπορεί να γίνει αυτό, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι η εκσπερμάτωση δεν ταυτίζεται απαραίτητα με την ηδονή.
Το ίδιο περίπου πόρισμα είχε και μια αμερικανική έρευνα βάση της οποίας ένας στους τέσσερις άνδρες προσποιείται. Συμμετείχαν περίπου 1100 άτομα.
Το χειρότερο πάντως δεν είναι αυτό αλλά ότι οι άνδρες περισσότερο από τις γυναίκες μπορεί να εκστομίσουν διάφορα πράγματα την διάρκεια του σεξ, τα οποία δεν στέκουν εκείνη την ώραόπως "Σ' αγαπώ". Και γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Μα γιατί και τα δύο φύλα όταν βρίσκονται σε περιπτύξεις μπορεί να κάνουν τα πάντα για να τονώσουν το εγώ του συντρόφου τους.