Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/12/13

Ο Έλληνας… πρίγκιπας του Μαρόκου

Ο Έλληνας… πρίγκιπας του Μαρόκου





Ένας Έλληνας... πρίγκιπας του Μαρόκου. Το super model Δημήτρης Λαγιόπουλος ταξίδεψε στην αφρικανική χώρα προκειμένου να φωτογραφηθεί για το γερμανικό περιοδικό «Elle» μαζί με το παγκοσμίου φήμης μοντέλο Denisa Dvorakova.

Η φωτογράφιση, το concept της οποίας ήθελε τον Δημήτρη να ποζάρει ως Μαροκινός γαλαζοαίματος, έγινε στο ξενοδοχείο όπου γυρίστηκε η περίφημη ταινία «Sex and the city 2». Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του υπερπολυτελούς συγκροτήματος διοργάνωσε welcome party προς τιμήν του team την πρώτη ημέρα της διαμονής του εκεί.
Η Denisa Dvorakova αποτελεί ένα από τα πιο hot και περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο, έχει κάνει εξώφυλλα σε όλα τα περιοδικά, φωτογραφήθηκε για τις καμπάνιες των Prada, Dior, Chanel, Chloe, ενώ τώρα συνεργάζεται με τους επίσης κορυφαίους της μόδας Versace, Fendi, Christian Dior, Karl Lagerfeld, John Galliano και Valentino.
Ο Δημήτρης Λαγιόπουλος, παράλληλα με το «Elle», πραγματοποίησε και τη φωτογράφιση για τη νέα καμπάνια γνωστού ολλανδικού οίκου ρολογιών. Επιλέγει με προσοχή τις δουλειές που κάνει, ενώ έχει εξασφαλίσει συνεργασίες σε μεγάλες καμπάνιες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


Πηγή: ESPRESSO