Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/5/14

Σάντος: Στόχος μας η πρόκριση

Σάντος: Στόχος μας η πρόκριση





Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε ξεκάθαρα για τους στόχους της Εθνικής στο Μουντιάλ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης με την Πορτογαλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:
«Ξέρουμε πως είμαστε σε ένα ισορροπημένο όμιλο. Θέλουμε να προκριθούμε και πιστεύουμε σε αυτό το όνειρο. Τα όνειρά μας δεν έχουν όρια», τόνισε αρχικά.
Για την παρουσία του Κάτσουράνη και του Καραγκούνη, που είναι οι μοναδικοί παίκτες από την ομάδα του 2004, είπε: «Οι Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης, συνεχίζουν να είναι πολύ σημαντικοί στην ομάδα. Είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα από αυτή του 2004. Το στυλ της ομάδας είναι διαφορετικό, ωστόσο υπάρχουν και κοινά στοιχεία. Η ομάδα είναι όπως οι Έλληνες. Απαιτεί το σεβασμό όλων».
Για τα στοιχεία που άλλαξε στο διάστημα που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Ελλάδας, τόνισε: «Όταν συμφώνησα να γίνω προπονητής της Ελλάδας, ήθελα να συνεχίσω αυτό που έκανε στο παρελθόν. Να βρεθεί στις μεγάλες διοργανώσεις δηλαδή. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην ομάδα. Πλέον, το ποδόσφαιρο σε εθνικό επίπεδο, είναι αρκετά διαφορετικό. Υπάρχουν εθνικές ομάδες ηλικιών κάτω των 16 ετών και κάτω των 14. Αυτό πάντα βοηθάει την ομάδα».

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr