Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/8/14

Αυτά είναι τα 10 πράγματα που κάνετε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και καταστρέφουν το σώμα σας! (PHOTOS)


Αυτά είναι τα 10 πράγματα που κάνετε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και καταστρέφουν το σώμα σας! (PHOTOS)

Μπορεί να θεωρείται οτι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με τις παρακάτω συνήθειες. ΚΙ ΟΜΩΣ κάνετε μεγάλο λάθος...


1.)Ωραία να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή, σωστά; ΛΑΘΟΣ! Η χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι επιζήμια καθώς η φωτεινότητα της οθόνης μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα μάτια και πονοκεφάλους. Ορισμένοι υπολογιστές μάλιστα, είναι και υπεύθυνοι για νευρολογικές βλάβες.

2.)Τίποτα δεν είναι λάθος με το στέγνωμα μαλλιών. Κι όμως η θερμότητα από το σεσουάρ, μειώνει το υδρογόνο των μαλλιών και μπορεί να προκαλέσει τριχόπτωση.

3.)Το αμήχανο δάγκωμα μολυβιών και στυλό, μπορεί να προκαλέσει φθορές στα δόντια, ακόμα και να τα στραβώσει!

4.) ΜΗ βγεις έξω χωρίς αντηλιακό. Εκτός από προστασία, βοηθά το δέρμα να δείχνει υγιές και νέο!

5.) Το καθημερινό ντους είναι καλό! ΚΙ ΟΜΩΣ! Το καθημερινό ντους με καυτό νερό και τρίψιμο στο σώμα μπορεί να ευθύνεται για την αφυδάτωση του δέρματος!

6.) Το τζόγκινγκ μπορεί να είναι καλή άσκηση, ωστόσο φαίνεται πως είναι υπεύθυνο για αρθρίτιδες καθώς η αναερόβια άσκηση φθείρει πολύ τα γόνατα.

7.)Τα λεμόνια μπορεί να γίνουν επιβλαβή. Η οξύτητα τους καταστρέφει το σμάλτο των δοντιών.

8.) Τα αγαπημένα μας ποπ κορν είναι το ιδανικό σνακ για ταινία. Κάνετε λάθος! Εάν κολλήσουν στα δόντια σας μπορεί να προκαλέσουν φθορές.

9.) Η καθιστική εργασία μάλλον δεν είναι τόσο καλή. Εάν κάθεστε για περισσότερες από 6 ώρες στο γραφείο σας, αυξάνεται κατά 64% ο κίνδυνος καρδιοπάθειας.

10.) Οι κάλτσες στον ύπνο μπορούν να κάνουν κακό! Συγκεκριμένα αποτρέπουν την ανταλλαγή αερίων των κυττάρων του σώματός σας, το οποίο όχι μόνο βλάπτει τα κύτταρα του δέρματος αλλά και τα κύτταρα του εγκεφάλου σας!