Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/11/14

Αυτή είναι η νέα και πιο αηδιαστική μόδα! Εσείς, θα την ακολουθήσετε; [photos]




Πείτε μας τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα... Αν κρίνουμε από το παρακάτω trend, μάλλον τα ματάκια μας έχουν να δουν πολλά στο μέλλον, καθώς ένα από τα τελευταία trends που έχει κατακλύσει το Ίντερνετ, είναι να αφήνετε τις τρίχες στις μασχάλες σας να μεγαλώσουν, και στη συνέχεια να τις βάφετε με όποιο χρώμα θέλετε, ανεβάζοντας το αισθητικό(;) αποτέλεσμα στο Instagram.






Το αστείο της υπόθεσης, είναι ότι πολλοί το αποκαλούν beauty trend δηλαδή «τάση ομορφιάς», η οποία έχει ως στόχο να κάνει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, να αγαπήσουν τις τρίχες στις μασχάλες τους, αντί να νιώθουν κάθε φορά αναγκασμένες να τις ξυρίζουν ή να τις κρύβουν.

Η «επανάσταση» ξεκίνησε από μια ομάδα ειδικών της ομορφιάς, ανάμεσα τους και η hair stylist Ρόξι Χάντ, η οποία δουλεύει στο δημοφιλές σαλόνι ομορφιάς «Vain» στο Σιάτλ.



«Δεν είναι μυστικό, ότι πολλές από εμάς επιλέγουμε να μην ξυρίζουμε ή αποτριχώνουμε τις τρίχες κάτω από τις μασχάλες μας. Καθημερινά, όλο και πιο συχνά συναντώ γυναίκες που αποφασίζουν να μην υποκύψουν στην κοινωνική πίεση του ξυραφιού» λέει.



Η Ρόξι πάντως, δεν είναι η μόνη
που έχει «αγκαλιάσει» το εν λόγω «beauty trend».



Δεκάδες γυναικών «κόλλησαν» με τις βαμμένες τρίχες στις μασχάλες, γεμίζοντας το Instagram με φωτογραφίες τους όπου έχουν σηκωμένα ψηλά τα χέρια, συνοδεύοντας τες με το hashtag #dyedpits.