Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/12/14

Γιατί δεν μπορείς να επιβιώσεις έναν ολόκληρο χειμώνα χωρίς σέρουμ;




Δες για ποιο λόγο είναι τόσο σημαντικό το σέρουμ για την επιδερμίδα σου...

Ξηρότητα, αφυδάτωση, κοκκινίλες.. Δε χρειάζεται να δεις τον καιρό, αυτά τα σημάδια θα σου δείξουν πως ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά. Έτσι, όπως θα αλλάξεις την γκαρνταρόμπα σου και θα περάσεις από τα φορεματάκια στα πουλόβερ, το ίδιο πρέπει να κάνεις και με την beauty routine σου. Αυτά είναι τα tips που θα σε βοηθήσουν να είσαι έτοιμη για το χειμώνα και γενικότερα τον κρύο καιρό.

Μην το παρακάνεις με την ενυδάτωση

Το να βάζεις περισσότερη ενυδατική κρέμα από ότι πρέπει δεν σημαίνει ότι θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα η περισσότερη ενυδατική θα φράξει τους πόρους σου και θα σε γεμίσει σπυράκια.

Ένα σέρουμ είναι 100% απαραίτητο

Αν θέλεις να κάνεις μόνο ένα επιπλέον πράγμα (πέρα από την ενυδατική κρέμα) για την επιδερμίδα σου τότε βάλε σέρουμ. Ένα σέρουμ έχει τη δύναμη να διεισδύσει στις διάφορες στρώσεις της επιδερμίδας σου πράγμα που δεν μπορεί να κάνει η ενυδατική κρέμα. Άφησέ το να απορροφηθεί για 1-2 λεπτά πριν απλώσεις την ενυδατική σου κρέμα.

Μην ξεχνάς να πίνεις νερό

Συχνά ξεχνάς να πίνεις τα 8 ποτήρια νερό την ημέρα που πρέπει και κυρίως κατά την περίοδο του χειμώνα γιατί νιώθεις πως ο οργανισμός σου δεν το χρειάζεται τόσο όσο το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά είναι σημαντικό να μένεις ενυδατωμένη από μέσα προς τα έξω αν θέλεις η επιδερμίδα σου να είναι στα καλύτερά της.