Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/1/15

Έτσι θα τον ρίξεις! Τα ΣΕΞΙ ρούχα που θα σε κάνουν ακαταμάχητη και θα τον γοητεύουν!


Έτσι θα τον ρίξεις! Τα ΣΕΞΙ ρούχα που θα σε κάνουν ακαταμάχητη και θα τον γοητεύουν!

Νέα έρευνα από ψυχολόγους σε Πανεπιστήμιο της Κίνας, αποκαλύπτουν το μυστικό για να τον κάνεις να σε προσέξει και να τον εντυπωσιάσεις πριν ακόμα του μιλήσεις!

Οι ερευνητές αποκαλύπτουν ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να τονίσεις το σεξ απλίλ σου και να ξεχωρίσεις, είναι... σωστές στυλιστικές επιλογές!
Η μελέτη που δημοσιεύουν οι ερευνητές επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά πως το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και της ερωτικής έλξης. Αν και οι γυναίκες θεωρούν το κόκκινο σέξι, η επίδραση στο ανδρικό φύλο είναι ακόμη ισχυρότερη.
Στο πλαίσιο της έρευνας, οι μελετητές ζήτησαν από 280 φοιτητές να βαθμολογήσουν 32 φωτογραφίες που απεικόνιζαν άτομα του αντίθετου φύλου. Οι εικονιζόμενοι ήταν ντυμένοι στα μπλε, τα λευκά ή τα κόκκινα.
Οι νεαροί άνδρες θεώρησαν τις γυναίκες που φορούσαν κόκκινα ως πιο ελκυστικές και παράλληλα δήλωσαν πως μοιάζουν πιο φιλικές αλλά και πετυχημένες.
Φόρεσε λοιπόν το αγαπημένο σου κόκκινο φόρεμα και πήγαινε σήμερα κι όλας στο μαγαζί που συχνάζει ο μεγάλος σου έρωτας, για να... τεστάρεις και εσύ τη νέα έρευνα!

faysbook.gr