Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/1/15

Σελήνη στον Καρκίνο: Πώς θα επηρεάσει την καθημερινότητα όλων των ΖΩΔΙΩΝ!


Σελήνη στον Καρκίνο: Πώς θα επηρεάσει την καθημερινότητα όλων των ΖΩΔΙΩΝ!

Ένα ζωντανό, κεφάτο αλλά και ενίοτε έκρυθμο Σαββατοκύριακο μας περιμένει, καθώς η Σελήνη θρονιάζεται στο δικό της σπίτι σε αυτό του Καρκίνου, σήμερα 31/1 στις 9.10 το πρωί.

Η επιθυμία να απολαύσουμε λίγες ώρες στο σπίτι και να ασχοληθούμε με αυτό και τις ανάγκες του είναι έντονη έως το απόγευμα στις 6.55 που το τρίγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει ώρες πριν, μας ζεσταίνει συναισθηματικά, μας κάνει τρυφερούς και εγκάρδιους με γλυκιά συμπεριφορά και τάση για να κουρνιάσουμε σε αγκαλιές ή να περάσουμε ώρες με αγαπημένα μας πρόσωπα.
Στις 9.21 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, υπόσχεται μια ρομαντική βραδιά, γεμάτη κέφι, χαρά, ψυχαγωγία, τρυφερότητα και χαλάρωση.
Το Σαββατόβραδο προσφέρεται για να μείνουμε σπίτι απολαμβάνοντας καλό φαγητό και αγαπημένη μουσική, κάνοντας σχέδια και όνειρα, έχοντας έμπνευση και βαθιά διαίσθηση.
Ακόμα και αν επιλέξουμε να βγούμε έξω η διάθεση είναι λάγνα, ερωτική και μεθυστική.
Στις 1/2 στις 10.52 το πρωί το τετράγωνο με τον Ουρανό μας ξυπνά με ορμητική διάθεση σαν να θέλουμε να αναπληρώσουμε την αδρεναλίνη που χάσαμε την προηγούμενη μέρα.
Συνυπολογίζοντας και την αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 12.40 το μεσημέρι, η πρώτη μέρα του μήνα ξεκινά δυναμικά, αλλά και με ιδιαίτερη φόρτιση που πηγάζει από ανικανοποίητες επιθυμίες, έχοντας τάση να γκρινιάξουμε και να παραπονεθούμε.
Καλό θα ήταν να μείνουμε σε αυτά και να μην ανακινήσουμε θέματα που καίνε γιατί μπορεί ν έρθουμε σε ανεπιθύμητες ρήξεις.
Στις 3.36 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Άρη μας υποδεικνύει που να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας, μας δίνει λύση και ευκαιρίες εκτόνωσης.
Ιδανικό διάστημα να γυμναστούμε, να κάνουμε δουλειές, να έρθουμε σε στενότερες επαφές και να νιώσουμε ως το βράδυ μια γλυκιά υπερδιέγερση.
Στις 2/2 πλέον και ενώ η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη από χθες το μεσημέρι στο διάβα της, ας είμαστε προσεκτικοί στις αποφάσεις, στις επιθυμίες μας και στις κινήσεις μας έως τις 7.41 το απόγευμα που θα περάσει στον Λέοντα για την ολόγιομη φάση της.
Καρκίνοι και Αιγόκεροι προσπαθήστε να μην σας βγει ξινή η ευδιαθεσία του Σαββάτου με την έντονη κυκλοθυμία που θα έχετε την Κυριακή. Εκτονωθείτε χωρίς να συγκρουστείτε.
Ζυγοί και Κριοί, βρίσκεστε σε συνεχή υπερδιέγερση, τίποτα δεν σας ικανοποιεί και όλο και θέλετε κάτι άλλο. Οι απαιτήσεις σας οφείλονται στο ότι κάτι διαρκώς σας τρώει. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε.
Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, απολαμβάνετε ένα θαυμάσιο διήμερο, έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να δώσετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια να μην κάνει τίποτα παραπάνω, από όσα επιθυμεί.
Λέοντες, Δίδυμοι, Υδροχόοι και Τοξότες σκεφτείτε πόσο καλύτερα θα ήσασταν αν βάζατε μια τάξη σε όσα περνάνε από το νου σας και αν σταματούσατε για λίγο να είστε σε υπερένταση. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διήμερο για να ηρεμήσετε.

astrology.gr