Σελίδες

Thessaloniki video tour

28/2/15

Αυτές είναι οι 3 μεγαλύτερες φοβίες των γυναικών!



AdTech Ad

Ο φόβος είναι ένα από τα πιο βασικά ανθρώπινα συναισθήματα. Ωστόσο, είναι αυτό που εμποδίζει την πλειοψηφία από εμάς να φτάνουμε στα όρια τις δυνατότητές μας ή να ακολουθούμε τη καρδιά μας. Πολλοί άνθρωποι που γνώρισαν την επιτυχία ανέφεραν ότι έχουν βιώσει κάποιο επίπεδο του φόβου ακριβώς όταν ήταν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα. Αυτοί που πραγματικά κάνουν το επόμενο βήμα είναι αυτοί που κρατούν το φόβο τους υπό έλεγχο. Σχεδόν όλοι μας έχουμε βιώσει το φόβο αλλά οι τρεις μεγαλύτερες κατηγορίες φόβου που βιώνουν οι γυναίκες είναι:

 
α) Ο φόβος της αποτυχίας
β) Ο φόβος του να μην είναι «αρκετές»
γ) Ο φόβος να απογοητεύσουν φίλους και συγγενείς

Αλλά τι μπορούμε πραγματικά να κάνουμε για να ξεπεράσουμε τους φόβους μας; Πρώτον, να αναγνωρίσουμε ότι δεν είμαστε μόνες και δεύτερον, να ζητήσουμε την υποστήριξη της οικογένειας μας και των φίλων μας. Μερικές φορές το μόνο που χρειαζόμαστε είναι λίγη αγάπη και σιγουριά! Εμείς σας προτείνουμε παρακάτω 3 βήματα για να καταπολεμήσετε τις φοβίες σας.

1. Αγκαλιάστε το γεγονός ότι δεν μπορείτε να αποτύχετε.
 Αν τα πράγματα δεν λειτουργούν τόσο καλά, όσο θα ηλπίζατε, ή δεν λειτουργούν καθόλου, δείτε το ως μια ευκαιρία για να αναπροσαρμοστείτε, να αναζωογονηθείτε και να δοκιμάστε ξανά με περισσότερη σοφία και εμπειρία.

2. Είστε «αρκετές». Αποφεύγετε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους και επικεντρωθείτε στο να είστε οι καλύτερες που μπορείτε στο δικό σας ταξίδι. Με λίγη πρακτική και διαλογισμό, ο φόβος του «δεν είμαι αρκετή» θα εξαφανιστεί.

3. Μάθετε να απογοητεύετε με χάρη. Δεν είναι ποτέ εύκολο να απογοητεύουμε ανθρώπους αλλά το να λέτε «όχι», προκειμένου να προστατεύσετε την ενέργεια και την ευεξία σας είναι κάτι που όλοι πρέπει να μάθουμε.