Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/6/15

Ποιο είναι το παράπονο της Ζέτας Μακρυπούλια;




Εξαιρετικά ενοχλημένη εμφανίζεται η Ζέτα Μακρυπούλια με την τηλεοπτική αποχή της μετά το τέλος του Just the two of us την...
περσινή σεζόν. Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια εκφράζει ανοιχτά το παράπονό της για όλο αυτό που της συμβαίνει στην τηλεοπτική της καριέρα.

Η Ζέτα έχει απογοητευτεί και φέρεται να εκμυστηρεύτηκε πρόσφατα σε φιλικό της πρόσωπο: «Με έχουν στον πάγο Mega και ΑΝΤ1 προωθούν άλλες παρουσιάστριες». Αξίζει όμως να θυμίσουμε ότι η ίδια είχε αρνηθεί την πρόταση να παρουσιάζει το «Ελλάδα, σ' αγαπώ» περιμένοντας τον πρώτο ρόλο σε κάποια σειρά, ενώ είχε προηγηθεί και το «πάγωμα» του κόνσεπτ του Rising Star λόγω υψηλού κόστους.

Από την άλλη, ενώ η ηθοποιός και παρουσιάστρια φαίνεται να ξεκίνησε συζητήσεις με το Γιάννη Λάτσιο για διάφορα σήριαλ και σόου, εντούτοις δεν υπήρξε κάποια επίσημη πρόταση.

Ο ΑΝΤ1 φαίνεται να έχει αδυναμία στη Δούκισσα Νομικού που προορίζεται και για το «'Ολα» και για ρόλο σε νέα τηλεοπτική σειρά.

Την ίδια ώρα το Mega έχει δώσει πρώτο ρόλο στη Ντορέττα Παπαδημητρίου, ένα όνομα που μετά το «Ελλάδα, σ' αγαπώ», παίζει και για το πρωινό που θα παρουσιάσει το κανάλι τον επόμενο χειμώνα.

Αυτές οι συνεχείς αναποδιές σύμφωνα με τη Real Life, έχουν κάνει τη Ζέτα να εκφράζει το παρόπονό της για τη μη τηλεοπτική της αξιοποίηση.

Το μόνο ευτυχές στην όλη υπόθεση είναι ότι η ίδια έχει την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση από τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη.