Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/7/15

Λόγοι που επιλέγεις πάντα τον λάθος άνδρα

Κάθε γυναίκα έχει κάποια –λίγα ή πολλά- χαρακτηριστικά που προτιμά στους συντρόφους της και κάποια που αποφεύγει. Παρόλα αυτά δεν είναι λίγες οι γυναίκες που πάντα ερωτευόμαστε άντρες με τα λάθος χαρακτηριστικά. Φταίνε οι άντρες ή εμείς; Ο κανόνας λέει πώς εφόσον εμείς είμαστε εκείνες που πάντα κάνουμε τη λάθος επιλογή, εμείς έχουμε την ευθύνη που επιλέγουμε τον λάθος τύπου άντρα. Γιατί, όμως, ενώ ξέρουμε τι ζητάμε σε μια σχέση εξακολουθούμε να μην βρίσκουμε τον ιδανικό άντρα;

Φοβόμαστε να μείνουμε μόνες. Επειδή έχουμε βαρεθεί τη μοναξιά επιλέγουμε να κάνουμε μια σχέση με κάποιον που… σε πρώτη βάση δεν μας γεμίζει το μάτι. Στη συνέχεια όμως τα πράγματα εξελίχτηκαν πιο θερμά και ερωτευόμαστε..κάτι που δεν έπρεπε να γίνει εν τέλει. Συμπέρασμα: Ο φόβος του να μείνετε μόνη σας είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που μπαίνετε σε μία σχέση η οποία δεν πληροί όλες τις προϋποθέσεις.
Πιστεύουμε πως μπορούμε να τον φέρουμε στα μέτρα μας, δηλαδή να τον αλλάξουμε. Oι περισσότερες γυναίκες πιστεύουμε πως μετά από καιρό θα καταφέρουμε να διορθώσουμε πολύ ή λίγο κάποια πράγματα που δεν μας αρέσουν. Στον λάθος άντρα όμως το μόνο που θα καταφέρετε να αλλάξειτε θα είναι ίσως η γκαρνταρόμπα του!
Νιώθουμε ότι όντως του είμαστε απαραίτητες. Εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο δοτικές σε μερικά πράγματα από τους άντρες και περιμένουμε ανταπόκριση και σε αυτά που λέμε και σε αυτά που κάνουμε. Ο ακατάλληλος άντρας όχι μόνο δεν θα ανταποδώσει το ενδιαφέρον σας αλλά δεν θα το εκτιμήσει όσο θα έπρεπε. Οπότε όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο λιγότερο θα πληγωθείτε!
Το σεξ: Μπορεί το σεξ να ήταν το καλύτερο part στη σχέση σας,  δεν σημαίνει όμως ότι αυτός ο άντρας θα σας γεμίζει το ίδιο και σε άλλους τομείς. Αν σας ικανοποιεί σωματικά και όχι εγκεφαλικά τότε ποιο είναι το νόημα; Πηγή: kathimerini.gr