Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/11/15

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ




( Αν θέλετε να συζητήσετε κάποιο θέμα που σας απασχολεί και να βρείτε λύση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την κα. Βαλεντινη Βασιλειαδου στο τηλ 6951106266 )


ΚΡΙΟΣ

Αυτή τη εβδομάδα θα συνειδητοποιήσεις,  ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και δες το μέλλον σου με θετικό μάτι. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσεις κάποια θέματα του παρελθόντος να σε κρατάνε πίσω.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου,  χάρη στην καλή διάθεση του συντρόφου σου, θα έχεις μία πολύ καλή ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι, που θα σε απομακρύνει από τις έγνοιες και όλα τα αρνητικά συναισθήματα, που έχεις από τους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητάς σου. Αλλά ακόμα κι αν δεν έχει εμφανιστεί το άτομο που θα σε γοητεύσει στη ζωή σου, έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
 Στη δουλειά σου καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε νέες προτάσεις ή συνεργασίες που θα προκύψουν. Χρειάζεται αρκετή σκέψη πριν τις αποδεχτείς.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 30,14,29,87

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτές τις ημέρες ίσως επιστρέψουν φαντάσματα του παρελθόντος, που νόμιζες ότι δεν υπάρχουν πια και θα χρειαστεί να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα που είχες παραμελήσει. Ωστόσο, θα έχεις και πολλές ευκαιρίες να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Στην αισθηματική σου ζωή,  τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και, αν περιορίσεις λίγο τον εγωισμό και το πείσμα σου, θα περάσεις μια όμορφα δίπλα στο ταίρι σου. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, αξιοποίησε την επικοινωνιακή ικανότητα που σε χαρακτηρίζει, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου, θα έχεις την τάση να ξεκαθαρίσεις αρκετές καταστάσεις που σε αγχώνουν και θα υπάρξουν συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν σε αυτό. Φρόντισε τα οικονομικά σου και μην κάνεις ανοίγματα ή επενδύσεις, που μπορεί να σε πιέσουν αργότερα.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 22,10,35,62


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ενδέχεται να σου προκαλέσει εκνευρισμό και ένταση, εξ αιτίας κάποιων γεγονότων που δεν περίμενες και θα σε ταράξουν. Μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου, γιατί αυτά που θέλεις να κάνεις είναι αρκετά σημαντικά για να μείνουν πίσω. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στο μέλλον και πράξε ήρεμα όσα νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεπεράσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Αν πάλι έχεις παρέα τη μοναξιά, μην αφήσεις τη βραδιά να περάσει έτσι. Βγες με φίλους και θυμήσου πώς είναι να περνάς καλά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
 Στη δουλειά σου δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες νέες προτάσεις, αλλά και σε ήδη υπάρχουσες συνεργασίες, που θα σε βάλουν σε σκέψη. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα αλλά πρέπει να βάλεις ένα φρένο στα έξοδά σου, που είναι πολλά.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 5,13,24,62

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 Μην αγχώνεσαι με όσα συμβαίνουν, γιατί αυτό θα σε βγάλει από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εσένα. Εξάλλου, η τελειομανία σου λειτουργεί άψογα, με αποτέλεσμα να μην αφήνεις καμία δουλειά στη μέση. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να φροντίσεις λίγο την υγεία σου, γιατί έχεις κουραστεί πολύ από τις υποχρεώσεις που έχεις μαζέψει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου,  μην καθυστερείς κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν, για να νιώσεις καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Είναι καιρός να περάσεις στη δράση. Αν πάλι ακόμη ψάχνεσαι, βγες από το καβούκι σου και ανοίξου σε νέες γνωριμίες, που θα σε ανανεώσουν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου,  θα δεις κάποια ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα να προχωρούν και να σε ικανοποιούν με τον τρόπο που εξελίσσονται. Νέες συνεργασίες ή προτάσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Κάποιες καταστάσεις σε έχουν βγάλει από τον προϋπολογισμό σου.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 17,50,20,36



ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα σε βρίσκει με πολύ καλή διάθεση και με ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης, οπότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Ό,τι βάλεις στο μυαλό σου μπορείς να το φέρεις εις πέρας και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή,  θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αν έχεις τη διάθεση να μιλήσεις με ειλικρίνεια στον σύντροφό σου. Δώσε την ευκαιρία στη σχέση σου να πάει ένα βήμα μπροστά. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, άνοιξε τα μάτια σου γιατί κάτι καλό μπορεί να προκύψει σύντομα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου τα πράγματα κινούνται ικανοποιητικά,  αλλά δεν πρέπει να ακολουθήσεις αποφάσεις τρίτων, που θεωρείς πως δεν είναι για καλό σου, ακόμα κι αν χρειαστεί να συγκρουστείς μαζί τους. Διευθέτησε φορολογικά ή νομικά ζητήματα, καθώς η μέρα ευνοεί τέτοιες κινήσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 44,36,25,96
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για να προχωρήσεις μπροστά, θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν που σε προβληματίζει και να κάνεις δραστικές κινήσεις που αφορούν στο μέλλον σου. Μην επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου,  καλό είναι να ανοιχτείς στο σύντροφό σου και να τον αφήσεις να σε πλησιάσει. Είναι στο χέρι σου να γεφυρώσεις το χάσμα που έχει προκύψει ανάμεσά σας. Αν ανήκεις ακόμα στους αδέσμευτους, φρόντισε να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου σήμερα να είσαι προσεκτικός και να αξιολογήσεις με σοβαρότητα κάθε νέα πρόταση που θα σου γίνει. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται ώριμη σκέψη, για να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 20,54,63,28

ΖΥΓΟΣ
Είναι καιρός,  να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που σου αξίζουν και να μη μένεις άπραγος μπροστά στις καταστάσεις. Ξεκίνα μιλώντας στα άτομα του περιβάλλοντός σου, αφού πρώτα έχεις αποφασίσει τι θέλεις. Σε κάθε περίπτωση, μην περιμένεις να σε σκεφτούν πρώτα οι άλλοι, αν δεν σκεφτείς εσύ τον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου,  είναι καιρός να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και να βρείτε μαζί τις λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν. Εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, να ξέρεις ότι σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο, πολύ κοντά στα γούστα σου και σε αυτά που έχεις ονειρευτεί. Κάνε λίγη ακόμη υπομονή.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις και το κλείσιμο κάποιας νέας συνεργασίας. Άφησε τα συμπεράσματα για κάποια άλλη στιγμή και μείνε πολύ συνετός στις διεκδικήσεις σου. Αλλά και στα οικονομικά σου, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Τα έξοδά σου αυξάνονται επικίνδυνα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 34,27,33,10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ευτυχώς η διάθεσή σου είναι πολύ καλή,  κι αυτό σε κάνει να παίρνεις αποφάσεις μετά από ώριμη, αλλά και αισιόδοξη σκέψη. Θα σου είναι πολύ χρήσιμη αυτή η στάση, καθώς τα προβλήματα που θα προκύψουν θα είναι αρκετά και θα χρειάζονται άμεση επίλυση.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η αισθηματική σου ζωή πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά λόγω του άγχους και της έντασης που σε κυνηγάει, δεν το βλέπεις. Φρόντισε να περάσεις ένα χαλαρά με το σύντροφό σου, κάνοντας όνειρα. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα πρέπει να εκδηλώσεις στις προθέσεις σου και να είσαι ανοιχτός, ώστε να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κάποιες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα ζητήσουν την άμεση επίλυσή τους, γι’ αυτό όσο κι αν τις αντιμετωπίζεις σαν αγγαρεία, φρόντισε να τις τελειώσεις.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 33,20,15,64

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτές τις ημέρες, έχεις πολύ καλή διάθεση και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό από τους γύρω σου, οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου κίνηση. Απαλλάξου από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω ή σε κάνει μίζερο και κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα καλύτερο αύριο για εσένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να δώσεις στο ταίρι σου τη δυνατότητα να σε πλησιάσει και να σου εκφράσει την αγάπη του. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι, γιατί σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
 Στη δουλειά σου θα υπάρχουν αρκετές εξελίξεις, όμως η διπλωματία και η ευελιξία σου θα σε σώσουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε πολύ καλύτερα και οι προσπάθειες που έχεις κάνει για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρχίζουν να αποδίδουν.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 6,40,58,20

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 Θα πρέπει να είσαι λίγο πιο ανοιχτός σε νέες απόψεις και να μην φανείς ισχυρογνώμων απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Μπορεί η δική τους γνώμη να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και θα είναι προς όφελος σου να την ακολουθήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε την συμπεριφορά σου, απέναντι στον σύντροφό σου, γιατί αν δεν είσαι διαλλακτικός, θα δημιουργηθούν εντάσεις και διαφωνίες. Πολύ καλή θα είναι η εβδομάδα για να ασχοληθείς με τα παιδιά και την βελτίωση των σχέσεων μαζί τους. Όσοι δεν έχετε σχέση, οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές για να έρθετε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι στο χέρι σας να το γοητεύσετε!!!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
 Η δουλειά σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα και θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Μην είσαι απόλυτος και χρησιμοποίησε τη διπλωματική οδό, για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και ίσως καταφέρει να αποταμιεύσεις κιόλας.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 12,28,34,65

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το μυαλό σου,  δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλές σκέψεις, που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Η δυναμική σου πλευρά δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο. Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο και θα δεις πως μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλει ο νους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, μπορείς να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με το σύντροφό σου, για να βελτιώσεις πολλά ζητήματα που δεν πάνε καλά στη σχέση σας. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να βρεις αυτό που θέλεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου,  δείξε προσοχή και συγκεντρώσου σε διάφορα ζητήματα, που μέχρι τώρα περνούσαν απαρατήρητα. Θα προκύψουν κάποια προβλήματα κι εσύ θα πρέπει να είσαι συντηρητικός στα λόγια, αλλά και στις πράξεις σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους, αλλά σύντομα θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται, χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 60,31,85,46

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα έχει αρκετό τρέξιμο και άγχος, καθώς έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και πρέπει να τακτοποιηθούν το συντομότερο.  Ωστόσο, θα δεις ότι τα περισσότερα ζητήματα εξελίσσονται υπέρ σου και μπορείς να ανακουφιστείς με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Σε κάθε περίπτωση, μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου,  αρκετά θέματα θα σε προβληματίσουν σχετικά με τη σχέση σου, αλλά θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις, που θα δώσουν μια νέα πνοή και μια νότα αισιοδοξίας, τόσο σε εσένα όσο και στο σύντροφό σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσεις κάποιο άτομο, αρκεί να κάνεις κι εσύ την κίνηση σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
 Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν όπως τα είχες σχεδιάσει και με λίγη προσοχή, θα δεις τους στόχους σου να πλησιάζουν. Απόφυγε τις βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις, ειδικά σε ό,τι αφορά στον οικονομικό τομέα. Κλείσε τρύπες, πριν κάνεις νέα έξοδα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 13,33,99,35


( Αν θέλετε να συζητήσετε κάποιο θέμα που σας απασχολεί και να βρείτε λύση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την κα. Βαλεντινη Βασιλειαδου στο τηλ 6951106266 )