Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/11/15

Με καλοκαιρία αρχίζει η εβδομάδα



Με καλοκαιρία αρχίζει η εβδομάδα
Καλοκαιρία με ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σήμερα, Δευτέρα, στο μεγαλύτερο μέρος της χωράς. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν το πρωί στις νοτιότερες περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 6 μποφόρ.


Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 4 και το πρωί στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και νωρίς το πρωί στο Θερμαϊκό τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και την Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το πρωί στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και νωρίς το πρωί στο Θερμαϊκό τοπικά 6 οι οποίοι βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και το πρωί στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις το πρωί στα νοτιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 4 και το πρωί στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες μέχρι το απόγευμα θα είναι παροδικά αυξημένες, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Το πρωί στην Κρήτη πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, οι οποίες το πρωί στα νοτιά θα είναι κατά τόπους αυξημένες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Λευκάδα θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, με τους ανέμους να πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.