Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/1/16

Μπαχ: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα αφήσουν κληρονομιά στο Ρίο


Μπαχ: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα αφήσουν κληρονομιά στο Ρίο
Την πίστη του πως η Βραζιλία θα διοργανώσει με επιτυχία τους Ολυμπιακούς Αγώνες εξέφρασε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ.

Ο κ. Μπαχ βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Παναθηναϊκό Στάδιο και παρακολούθησε την εφαρμογή του προγράμματος «Αγαπώ τον αθλητισμό-Kids' Athletics» που απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων και στη συνέχεια στο ΟΑΚΑ το Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Γυναικών. Και λίγο πριν αποχωρήσει, μίλησε για τους Αγώνες, που θα φιλοξενηθούν το προσεχές καλοκαίρι στο Ρίο.
«Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν σπουδαίοι αγώνες, η Βραζιλία υποφέρει από οικονομική κρίση, αλλά οι προετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες πηγαίνουν πολύ καλά», επεσήμανε.
«Γνωρίζουν πολύ καλά οι Βραζιλιάνοι, ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αποτελούν μέρος της λύσης και όχι μέρος του οικονομικού προβλήματος», συμπλήρωσε και επεσήμανε: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα αφήσουν σημαντική κληρονομιά στο Ρίο. Θα αποκτήσουν ένα καλύτερο σύστημα μετακινήσεων, καλύτερες υποδομές και φυσικά μία τεράστια ευκαιρία για επενδύσεις».