Σελίδες

Thessaloniki video tour

29/2/16

Ποιος έβγαλε άσχετους τους μισούς συμπαίκτες του στη Ρεάλ; - ΦΩΤΟ


Ποιος έβγαλε άσχετους τους μισούς συμπαίκτες του στη Ρεάλ; - ΦΩΤΟ
Δριμεία επίθεση στους ίδιους του τους συμπαίκτες εξαπέλυσε μετά την ήττα με 1-0 μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» από τη συμπολίτισσα Ατλέτικο ο σούπερ σταρ της Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος άσος, λοιπόν, «έκραξε» τους συμπαίκτες του, ενώ έσπευσε να στηρίξει τον προπονητή της «βασίλισσας», Ζινεντίν Ζιντάν, πράγμα που είναι λογικό και αναμενόμενο, με δεδομένο πως ο «Ζιζού» είναι σύμβολο για τη «βασίλισσα», αλλά και για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
«Για εσάς (σ.σ. τα Μέσα) μπορεί να φαίνεται ότι είμαι σκατά, αυτό προκύπτει εάν ακούσω τον Τύπο. Τα στατιστικά όμως είναι εδώ και λένε την αλήθεια για μένα, αν όλοι οι παίκτες της Ρεάλ βρίσκονταν στο δικό μου επίπεδο, τώρα θα βρισκόμασταν απλά στην κορυφή», είπε χαρακτηριστικά ο CR7.
O Ρονάλντο, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Είπε και άλλα ενδιαφέροντα για τους συμπαίκτες του.
«Δεν θέλω να δυσφημίσω κανέναν από τους συμπαίκτες μου, αλλά όταν δεν είναι εδώ οι καλύτεροι, είναι δύσκολο το να νικήσεις», επεσήμανε και πρόσθεσε: «Μου αρέσει να παίζω με τον Πέπε, τον Μπέιλ, τον Καρίμ, τον Μαρσέλο. Δεν εννοώ ότι οι Χεσέ, Λούκας, Κόβατσιτς δεν είναι καλοί, αλλά... ».
ΠΗΓΗ: AS