Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/8/16

10 ύποπτα σημάδια ότι η γυναίκα σου σε απατά


Η κοινή αντίληψη θέλει τις γυναίκες να απιστούν πιο δύσκολα απ’ όσο οι άντρες. Οι έρευνες, ωστόσο, θέλουν το 19% των γυναικών να παραδέχονται πως έχουν απατήσει τους συντρόφους τους, δηλαδή μόνο 4% λιγότερο από το 23% των άπιστων αντρών. Όταν μιλάμε για απιστία, δεν διαφέρουμε και τόσο πολύ τελικά. Υπάρχουν όμως πάντα σημάδια για να σε ξυπνήσουν από το λήθαργο και να σε βάλουν σε υποψίες. Εμείς σου παρουσιάζουμε 10 από αυτά.

Έχει σταματήσει να είναι γκρινιάρα

Θα περίμενε κανείς πως μια άπιστη γυναίκα είναι μια δυσαρεστημένη γυναίκα και κατά συνέπεια οι καυγάδες θα έπρεπε να είναι πιο συχνοί, όχι πιο σπάνιοι. Κι όμως, στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει το αντίθετο. Μια δυσαρεστημένη γυναίκα που βρίσκει“παρηγοριά” σε ένανξένο άντρα, κατά κανόνα κουλάρειμε τα προβλήματα που υπάρχουν με τον δικό της. Δεν είναι πια και τόσο σημαντικό το αν ξέχασες να ανάψεις τον θερμοσίφωνα μπροστά στο γεγονός ότι εκείνη έλαβε λουλούδια στο γραφείο από τον θαυμαστή της. Δεν κοίταξε καν το ρολόι ώστε να σου φωνάξει που άργησες να γυρίσεις από τις μπύρες με τον Κώστα, διότι πέρασε όλο το βράδυ να μιλάει στο facebook με το νέο της φλερτ. Δεν προλαβαίνει να θυμώσει με το γεγονός ότι δεν κανόνισες τίποτα για την επέτειό σας, διότι είναι πολύ απασχολημένη να κανονίζει κρυφή συνάντηση με τον εραστή της. Ξαφνικά έχεις περάσει σε δεύτερη μοίρα. Τα καλά νέα είναι πως η γκρίνια της, που τόσο σου την έσπαγε, έχει μειωθεί. Τα κακά νέα είναι πως ίσως σε απατάει. Τι να κάνεις, σε αυτή τη ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

Βλέπεις το σεξ με το τηλεσκόπιο

Και γιατί κάνετε σεξ, αφού εκείνη αντλεί ικανοποίηση  από αλλού; Σε αντίθεση με έναν άπιστο άντρα, που μπορεί να μοιράζει τον ερωτισμό του σε δύο ή και περισσότερουςστόχους, οι γυναίκες είναι συνήθως προσηλωμένες σεξουαλικά σε έναν κάθε φορά, εκείνον που τις ικανοποιεί περισσότερο. Θα το καταλάβεις ότι συμβαίνει αν ξαφνικά δεν έχει ποτέ όρεξη για σεξ, σου λέει πως είναι νυσταγμένη, πιασμένη, φουσκωμένη και άλλα γεροντίστικα για να σε αποφύγει. Ενίοτε θα ανταποκρίνεται στις πρωτοβουλίες σου, κυρίως για να μην υποπτευθείς τίποτα, αλλά μια γυναίκα που σε απατάει σίγουρα δεν θα σε πλησιάζει εκείνη πρώτη ερωτικά. Και γιατί είναι χορτάτη αλλά κυρίως γιατί δεν την αφήνουν οι τύψεις της να το κάνει.

Έχει ομορφύνει

Ίσως το πιο κλασικό σημάδι απιστίας, ισχύει και για τα δύο φύλα. Νέες συνδρομές στα γυμναστήρια, απώλεια κιλών, νέο κούρεμα, νέο μακιγιάζ και ολοκαίνουργια ρούχα. Ακόμη πιο δυνατά στριγγλίζει το καμπανάκι αν παρατηρήσεις στο συρτάρι της και νέα εσώρουχα, τα οποία εσύ δεν έχεις δει φορεμένα ποτέ. Ένας εραστής στη ζωή της σημαίνει γενική ανανέωση -εσωτερική και εξωτερική- και ένα θαυμάσιο κίνητρο για να φροντίσει περισσότερο τον εαυτό της. Και αν ξαφνικά τη δεις να περνάει διπλάσια ώρα το πρωί να ετοιμαστεί για το γραφείο, μπορείς να έχεις και μια καλή πρώτη εικόνα για το που βρίσκεται αυτός ο νέος θαυμαστής (και ενδεχομένως εραστής) της.

Μια νέα φίλη εμφανίζεται από το πουθενά

Η δεσποινίς Άλλοθι. Μπορείς να θυμηθείς πόσο καιρό ακούς για εκείνη; Είναι από τότε ξεκίνησε και το φλερτ μαζί του. Μπορείς να θυμηθείς πόσες φορές συναντήθηκε μαζί της για ποτά; Είναι τα βράδια που η δικιά σου κυλιόταν σε ξένα σεντόνια. Εντάξει, ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι, υπάρχει πάντα η περίπτωση να έχει απλά διευρύνει τον κοινωνικό της κύκλο.Όμως οι πραγματικά αθώες γυναίκες, οι πιστές, δεν έχουν κανένα λόγο να μη θέλουν να σε συστήσουν στις φίλες τους, νέες ή παλιές, και –γιατί όχι;- να βγαίνετε για εκείνα τα ποτά όλοι μαζί. Όσο λιγότερα ξέρεις για αυτή τη νέα μυστηριώδη φίλη, τόσο η περίπτωση μυρίζει κάλυψη από χιλιόμετρα.

Σε κρατάει σε απόσταση ασφαλείας από το κινητό της

Παίρνει το κινητό μαζί της ακόμη και για να πάει στο μπάνιο της καφετέριας, το έχει μονίμως στο αθόρυβο, το κλείνει τα βράδια “για να μην σας ενοχλεί” και εννοείται πως δεν ο κωδικός κλειδώματός του είναι επτασφράγιστο μυστικό. Είναι απολύτως κατανοητό πως δεν θες να πέσεις τόσο χαμηλά ώστε να ψαχουλέψεις, αλλά από την άλλη, αυτά περί αξιοπρέπειας και περί σεβασμού του προσωπικού χώρου έχουν νόημα μόνο στις κανονικές συνθήκες,  όταν αντιλαμβάνεσαι ότι ο άλλος είναι εντάξει απέναντί σου και όταν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Εδώ, η εμπιστοσύνη έχει κάνει φτερά. Εσύ ακόμα κρατάς τους τύπους; 

Αποστασιοποιείται από τους κοντινούς σου

Ξαφνικά δεν θέλει και τόσο να τα λέει με την αδερφή σου, να επισκέπτεστε τους γονείς σου και να έρχονται από το σπίτι οι κολλητοί σου. Οποιαδήποτε γυναίκα διαθέτει έστω και μια υποψία συνείδησης, θα κρατήσει αποστάσεις από τους δικούς σου ανθρώπους όταν αρχίσει να σε απατάει. Ειδικά αν είναι αρχάρια στην απιστία, δεν θα μπορεί να διαχειριστεί τη Πέμπτη να αναστενάζει με τον εραστή της και την Κυριακή να ανταλλάσσει tips για κοκκινιστό με τη μαμά σου. Ομοίως, θα προσπαθήσει να σε κρατήσει σε απόσταση και από το δικό της στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, διότι αυτές οι συναντήσεις θα είναι άβολες πλέον και για εκείνη αλλά και για εκείνους που ξέρουν και αποδοκιμάζουν τις πράξεις της.

Σε έχει αφήσει λάσκα

Από εκεί που πάντα είχε μια πρόταση για τους δυο σας, τώρα ξαφνικά περιμένει από εσένα να της προτείνεις εξόδους και δραστηριότητες και, ακόμη και όταν το κάνεις, δεν είναι σίγουρο πως θα είναι διαθέσιμη να ακολουθήσει. Οι γυναίκες έχουν μια τάση να θέτουν ως πρώτη προτεραιότητά τους της σχέση τους και να θέλουν να περνάνε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τα αγόρια τους. Αν τον τελευταίο καιρό συνειδητοποιείς πως περνάς περισσότερο χρόνο με τους κολλητούς σου παρά μαζί της, ίσως δεν θα έπρεπενα πανηγυρίζεις για την ελευθερία σου.

Σου μιλάει για εκείνον (κι όμως, γίνεται)

Ακούγεται παράλογο να σου μιλάει το κορίτσι σου έτσι απροκάλυπτα για τον τύπο με τον οποίο σε κερατώνει, αλλά δεν συμβαίνει επίτηδες - το κάνουν ασυναίσθητα ακόμη και οι πιο έξυπνες. Σε μια παραλλαγή της γνωστής παροιμίας, η κοπέλα σου θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Ειδικά στην αρχή του φλερτ με εκείνον, τον έχει μέσα στο μυαλό της τόσο έντονα, που το όνομά του μπορεί να πετάγεται σε κάθε άσχετη συζήτηση, από το τι πιστεύει ο νέος φίλος της από το γυμναστήριογια την κυβέρνηση Σαμαρά (λες και σε νοιάζει), μέχρι πόσο καλός είναι στη γιόγκα αυτός ο νέος της φίλος (που να του βουλώσουν τα τσάκρας). Προσοχή λοιπόν στο άσχετο namedropping. Ίσως αξίζει να το ψάξεις παραπάνω.  

Θέλει να ξέρει το πρόγραμμά σου

Όχι από αγνό ενδιαφέρον για σένα, αλλά από αγνό ενδιαφέρον για να καλύψει τα νώτα της. Τι διαφορά θα της κάνει αν θα γυρίσεις από τη δουλειά στις 5 ή στις 6; Γιατί ξαφνικά τη νοιάζει αν θα πας για μπάσκετ και πως διάολο τον τελευταίο καιρό ξέρει απ’ έξω πότε παίζει η ομάδα σου; Γιατί σε ρωτάει τι ώρα σκοπεύεις να πέσεις για ύπνο; Όλα αυτά τη βοηθάνε ώστε να βάλει σφήνες μέσα στην ημέρα της τα ραντεβού της με τον άλλον όσο εσύ είσαι πολύ απασχολημένος και πολύ στον κόσμο σου. Μην τη διευκολύνεις. Ξύπνα.

Αναπολεί τον πρώτο σας καιρό

Μια νέα ερωτική περιπέτεια θυμίζει σε κάποιον που βρίσκεται σε μια μακροχρόνια σχέση πως και με τον άνθρωπο που έχει καιρό δίπλα της κάποτε υπήρξαν παθιασμένοι εραστές.Αναπολώντας εκείνον τον παλιό, καλό καιρό, δικαιολογεί κατά κάποιο τρόπο μέσα της τις πράξεις της, κατηγορώντας εσένα που έπαψες να είσαι εκδηλωτικός μαζί της (και άρα την οδήγησες να αναζητήσει το ρομάντζο, τον έρωτα και το πάθος κάπου αλλού). Έτσι λοιπόν,το “γιατί δεν μου στέλνεις πια μηνύματα;” προκύπτει από το γεγονός πως το κινητό της έχει γεμίσει με μηνύματα από εκείνον. Το “θυμάσαι τότε που βγαίναμε και πίναμε μέχρι το πρωί;” θα έρθει μετά από μια καταπληκτική έξοδο οινοποσίας μαζί του,η οποία φρέσκαρε τη μνήμη της. Και φυσικά, τα παράπονα για ό,τι δεν της κάνεις πια στο κρεβάτι ίσως είναι όλα όσα την ανάβουν τώρα στο κρεβάτι μαζί του. Θα ήθελε πολύ να της τα έδινες όλα αυτά εσύ, ώστε να μη χρειαζόταν να τα αναζητήσει αλλού. Ή τουλάχιστον έτσι λέει συνεχώς στον εαυτό της, για να νιώθει λιγότερο κατάπτυστη τσούλα απ’ όσο είναι.


Το διαβάσαμε στο oneman.gr