Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/8/16

Γιατί οι άντρες προτιμούν της μικρές ;


Δεν είναι λίγες οι φορές που αναρωτιόμαστε γιατί άντρες  μεγαλύτερης ηλικίας έχουν την τάση να βγαίνουν με γυναίκες κατά πολύ μικρότερές τους.  Κάποιοι το θεωρούν φυσιολογικό ενώ κάποιοι άλλοι  το βρίσκουν εως και διεστραμμένο. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους λόγους για τους οποίους οι άντρες  τα «φτιάχνουν» με μικρότερες.


1.       Έχει πάθει κρίση μέσης ηλικίας
Αυτό ίσως να εξηγεί πολλά. Οι άντρες που είναι παντρεμένοι για πολλά χρόνια θεωρούν ότι κατά κάποιο τρόπο «χαράμισαν τα νιάτα τους» . Πολλές φορές νομίζουν ότι έχουν καταντήσει πλέον εντελώς δεδομένοι στην οικογένεια και ότι η σύζυγος έχει «δέσει το γάιδαρό της». Πολλοί λοιπόν αρχίζουν να βγαίνουν με νεώτερες γυναίκες  προκειμένου να νιώσουν «νέοι» ξανά  και με σκοπό να πάρουν πίσω τα «χαμένα» χρόνια.
2.       Ίσως θέλει να κάνει παιδί
Αν αυτός ο άντρας δεν έκανε οικογένεια ποτέ και θέλει τώρα να κάνει, η προτίμηση της νεότερης γυναίκας συμβαίνει, καθώς μια νεότερη γυναίκα δεν θα έχει τόσα προβλήματα υγείας άρα θα συλλάβει πιο εύκολα από ότι θα έκανε μια γυναίκα γύρω στην ηλικία του.
 3.       Πολλοί άντρες θεωρούν ότι οι συνομήλικες τους είναι σαν τις πρώην συζύγους τους.
 Όπως λέει και η λαϊκή παροιμία «oποιος έχει καεί στο χυλό φυσά και το γιαούρτι». Πολλοί χωρισμένοι κυρίως άντρες θεωρούν ότι οι γυναίκες που ανήκουν στην ίδια δεκαετία με εκείνους, θα είναι ακριβώς όπως η πρώην σύζυγός τους.  Νομίζουν ότι οι νεώτερες γυναίκες που δεν είχαν κάποια κακή εμπειρία στο παρελθόν , θα τους προσφέρουν την ηρεμία που δεν είχαν στο γάμο τους.