Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/10/16

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ




ΚΡΙΟΣ: Προσοχή στα ερωτικά
Η αισιοδοξία είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας, γι’ αυτό και υπάρχει θετική ενέργεια, την οποία πραγματικά αξίζει να τη χρησιμοποιήσεις για την ευόδωση των στόχων σου, επαγγελματικών και προσωπικών. Ο έρωτας είναι πιθανόν να χτυπήσει την πόρτα σου, αλλά
προσοχή τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κάποιες παρεξηγήσεις που θα προκληθούν ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου θα σε απασχολήσουν πάρα πολύ και θα σε απομακρύνουν από κοντά του. Αγαπητοί αδέσμευτοι, να έχετε το νου σας γιατί μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με κεραυνοβόλους έρωτες, αλλά χωρίς προοπτικές μελλοντικής εξέλιξης. Μην ενθουσιάζεστε άδικα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο και εσύ θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός σε κάθε σου κίνηση. Να είσαι μετρημένος σε αυτά που θα πεις και αυτά που θα κάνεις. Φρόντισε στα οικονομικά σου να δείξεις συνέπεια. Μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις, που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου.
Τυχεροί αριθμοί:12,14,15,34,70

ΤΑΥΡΟΣ: Μείνε ήρεμος και λογικός
Το μυαλό σου αυτήν την εβδομάδα είναι κολλημένο στην αύξηση των εσόδων σου και γενικότερα στα οικονομικά σου, αλλά δεν υπάρχει πιο ακατάλληλη περίοδος για να ζητήσεις μία αύξηση ή μία χάρη από τους ανωτέρους σου. Επίσης, μην ανοίγεσαι και αποκαλύπτεις τις επιδιώξεις και τα θέλω σου, χωρίς πρώτα να βεβαιωθείς για τις προθέσεις των γύρω σου. Εν αντιθέσει, απαλλάξου από οτιδήποτε και οποιονδήποτε σου δημιουργεί προβλήματα και άφησε στην άκρη τυχόν ευαισθησίες και… συμπόνιες. Στα προσωπικά σου η ψυχρότητα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, αλλά θα ήταν προτιμότερο να μη διεκδικήσεις συναισθήματα από κανένα αγαπημένο σου πρόσωπο, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί  αντιπαράθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να δείξεις μεγάλη προσοχή, φίλε Ταύρε. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα. Σκέψου πολύ καλά πριν μιλήσεις και πριν εκφράσεις παράπονα και απαιτήσεις προς το σύντροφό σου. Αγαπητοί αδέσμευτοι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου καλά θα κάνεις να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή. Μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις που μπορούν να επηρεάσουν τα σχέδιά σου και να σε εκθέσουν. Οικονομικές συναλλαγές θα χρειαστούν προσοχή. Μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις, που μπορούν να σε ζημιώσουν και μετά αγχωθείς.
Τυχεροί αριθμοί: 5,30,39,52,56

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσοχή σε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες
Πρέπει να προσέξεις πολύ αυτές τις μέρες ώστε να αποφύγεις τους διαπληκτισμούς και τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Οι υπερβολές μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη τακτικής ή στρατηγικής, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Δείξε υπομονή στα αισθηματικά σου αυτές τις μέρες, και απόφυγε τις ανούσιες κόντρες με το ταίρι σου. Μην είσαι επικριτικός και απόμακρος απέναντί του και μην το φτάνεις στα όρια του, εφόσον βλέπεις ότι δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο. Οι αδέσμευτοι κάντε λίγη υπομονή και σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία, η οποία θα σας χαροποιήσει και θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου θα έχεις την ευκαιρία να βρεις λύσεις σε υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις νέα ξεκινήματα που θα σε χαροποιήσουν, ενώ θα ικανοποιήσουν και το πορτοφόλι σου. Κάποιες γραφειοκρατικές υποθέσεις καλά θα κάνεις να τις ρυθμίσεις με σοβαρότητα και μην τις αμελήσεις ακόμη μία φορά. Μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις, που θα σε πιέσουν αργότερα σε ό,τι αφορά περιττά έξοδα και σπατάλες.
Τυχεροί αριθμοί: 3,8,19,42,64

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές
Αυτή η εβδομάδα δε θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Αν έχεις στο μυαλό σου νέα σχέδια και ιδέες που θέλεις να προωθήσεις, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς, γιατί δε θα έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Φρόντισε την υγεία σου και συνάντησε καλούς σου φίλους, που σου χαρίζουν στιγμές χαράς. Θα έχεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, όσο κι αν αυτό σου φαίνεται μακρινό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις αρκετές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν ακόμη και αφορούν την περίεργη συμπεριφορά του συντρόφου σου το τελευταίο διάστημα. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι μπορείτε να κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αλλάξτε διάθεση και περάστε ξέγνοιαστα, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου θα είναι λίγο περίεργα. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις να πάρεις βιαστικές αποφάσεις για να μην γίνουν σοβαρά λάθη αργότερα. Οικονομικές συναλλαγές θα χρειαστούν προσοχή. Μην κάνεις κινήσεις που μπορούν να σε πιέσουν και απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολές.
Τυχεροί αριθμοί:24,30,38,45,76

ΛΕΩΝ: Τα οικονομικά σου έχουν άνοδο
Η εβδομάδα αυτή θα είναι δύσκολη γι’ αυτό θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή σε καταστάσεις που καθυστερούν και αναβάλλονται. Πρέπει να ξέρεις ότι δεν είναι στο χέρι σου τώρα να αλλάξεις τα γεγονότα. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να αφήσετε έξω από τη σχέση σας τρίτα άτομα που δημιουργούν προβλήματα και όσοι είστε αδέσμευτοι, μη βγείτε τώρα για ψάξιμο, γιατί θα την πατήσετε! Στον επαγγελματικό σου τομέα σε προβληματίζουν διάφορα θέματα, αλλά οι λύσεις αργούν. Μη βιάζεσαι και δείξε υπομονή αυτό το διάστημα. Μεγάλη προσοχή σε διάφορα ανοίγματα, γιατί θα βρεθείς σε δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Καλά θα κάνεις να προσέξεις λίγο περισσότερο τη σχέση με το ταίρι σου αυτές τις μέρες. Κάποιες εντάσεις είναι πιθανό να σε επηρεάσουν και να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα. Φροντίστε οι εργένηδες του ζωδίου να μετριάσετε το άγχος σας και σύντομα θα μπορέσετε να βρείτε κάτι που σας ταιριάζει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι υποχρεώσεις που θα έχεις στην εργασία σου θα είναι αυξημένες. Μη χάσεις την ευκαιρία να κάνεις μερικές αλλαγές, οι οποίες θα σε ωφελήσουν πολύ. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα και θα έχεις την ευκαιρία να επενδύσεις τα χρήματά σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Τυχεροί αριθμοί: 7,10,11,27,61

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δύσκολη εβδομάδα για προσωπικά ζητήματα
Η εβδομάδα αυτή θα σε φέρει αντιμέτωπο με τις αλήθειες της προσωπικής σου ζωής. Αυτό μπορεί να σου προκαλέσει πόνο και μελαγχολία, αλλά θα βγεις πιο δυνατός και ώριμος. Πολλά θα είναι τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν και θα χρειαστεί άμεσα να τα λύσεις, για να συνεχίσεις να είσαι ενωμένος με το ταίρι σου. Αντίθετα, στα επαγγελματικά σου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα δώσουν στους στόχους σου και στις επιθυμίες σου αέρα υλοποίησης. Θα υπάρξουν πρόσθετες υποχρεώσεις που θα σε επιβαρύνουν, μην το βάλεις κάτω όμως, γιατί θα είναι πρόσκαιρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Μέχρι τότε όμως, επιβάλλεται να κάνεις υπομονή και να προσπεράσεις διπλωματικά κάποια προβληματάκια, που θα σας χαλάσουν τη διάθεση στα μέσα της εβδομάδας. Μια ρομαντική έκπληξη θα σας κάνει να περάσετε μοναδικές στιγμές οι δυο σας. Οι αδέσμευτοι προτιμήστε να περάσετε ήρεμα μέχρι να βρεθεί κάτι αξιόλογο για εσάς και μην απογοητεύεστε. Η περίοδος που ακολουθεί θα είναι αρκετά ερωτική.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές που στο παρελθόν σε δυσκόλευαν στην εργασία σου. Προβλήματα που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα και κρατούσαν πίσω τα σχέδιά σου θα λυθούν σύντομα και θα ικανοποιηθείς. Από την άλλη, τα έξοδά σου θα είναι αυξημένα αυτό το διάστημα. Μην κάνεις κινήσεις που μπορούν να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.
Τυχεροί αριθμοί:5,10,27,35,77

ΖΥΓΟΣ: Σκαμπανεβάσματα στα ερωτικά
Η εβδομάδα αυτή θα σε κάνει να νιώσεις ότι μπορείς να προχωρήσεις στην υλοποίηση τόσο των προσωπικών, όσο και των επαγγελματικών σου σχεδίων, χωρίς να υπάρχει φόβος και ανασφάλεια ότι θα αποτύχεις. Έτσι λοιπόν, αυτήν την εβδομάδα, θα έχεις εύνοια και τύχη, οι κόποι σου αναγνωρίζονται και αυτά που αναζητούσες τόσον καιρό φαίνεται πως βρίσκουν το δρόμο για να έρθουν κοντά σου. Τα αισθηματικά σου θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα στο τέλος της εβδομάδας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτές τις μέρες θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τη σχέση με το ταίρι σου και να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και σε αγχώνουν. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, κάνε λίγη υπομονή και θα μπορέσεις να βρεις το ταίρι που σου ταιριάζει. Τα άστρα είναι πολύ φιλικά μαζί σου και ίσως η στιγμή που περίμενες έχει ήδη έρθει! Άνοιξε τα μάτια σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις την ευκαιρία μαζί με τους συνεργάτες σου να πετύχεις πολλά πράγματα. Απόφυγε τις υπερβολές και μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου, γιατί ίσως έτσι διακινδυνέψεις κάτι από τα κεκτημένα σου χωρίς να το καταλάβεις. Οικονομικές συναλλαγές θα ευνοηθούν και θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κινήσου άμεσα και έξυπνα.
Τυχεροί αριθμοί: 37,42.49,50,84

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δημιουργική εβδομάδα με αρκετές ευκαιρίες
Η εβδομάδα αυτή είναι καλή και δημιουργική. Άτομα σε θέσεις ανώτερες από τη δική σου σε στηρίζουν πραγματικά και στον οικονομικό τομέα θα υπάρξει μοναδική σταθερότητα, ανέλπιστη για την εποχή μας. Στα αισθηματικά σου οι μέρες είναι καλές. Είναι καιρός να βάλεις στην άκρη στιγμές που σε ενόχλησαν και να αφιερωθείς στο σύντροφό σου ψυχή τε και σώματι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Οι δεσμευμένοι θα χρειαστεί να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σας. Θα κάνει καλό και στους δυο σας αν εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Οι αδέσμευτοι με το ταπεραμέντο σας θα μαγνητίσετε πολλά πρόσωπα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου θα χρειαστεί μεγάλη οργάνωση για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σωστά στις απαιτήσεις της δουλειάς σου, αλλά αν κινηθείς με μεθοδικότητα, όλα θα τα καταφέρεις μια χαρά. Στα οικονομικά σου εξοικονόμησε κάποια χρήματα για να περάσεις χωρίς άγχος τις μέρες που έρχονται και να ξοδέψεις κάτι παραπάνω, με μια περιττή αγορά ίσως, που θα σου φτιάξει όμως τη διάθεση!
Τυχεροί αριθμοί:4,13,27,32,59

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπάθησε να καταλάβεις τον σύντροφό σου
Αυτήν την εβδομάδα, καλό θα είναι να προσέξεις πολύ τις αποφάσεις που θέλεις να πάρεις στον επαγγελματικό σου τομέα και να δώσεις μεγάλη σημασία σε κάθε λεπτομέρεια προτού το κάνεις. Θα υπάρξουν πολλές πιέσεις, δυσκολίες και μέτωπα που θα πρέπει να κλείσεις, αλλά η πίεση που νιώθεις δε θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις. Στα αισθηματικά σου, είναι ένα διάστημα που υποφέρεις από ψυχολογικούς βασανισμούς από τη μεριά του συντρόφου σου και περπατάς σε τεντωμένο σχοινί. Χρησιμοποίησε τη λογική σου και βρες λύσεις σε αυτό το προσωρινό σου αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Θα νιώσεις την ανάγκη να σκεφτείς μερικά πράγματα για τη σχέση σου. Οι συζητήσεις με το ταίρι σου ευνοούνται προκειμένου να λύσετε τα προβλήματά σας, αρκεί ο καθένας από τη μεριά του να προσπαθήσει να καταλάβει τις πραγματικές ανάγκες του άλλου. Αγαπητοί αδέσμευτοι, με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα μπορέσετε να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας ενθουσιάσουν πολύ!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να ξεμπλοκάρεις πολλές υποθέσεις που σε πίεζαν μέχρι τώρα. Κάνε αλλαγές οι οποίες θα σε ωφελήσουν πολύ μελλοντικά και μη φοβηθείς να ρισκάρεις. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να δείξεις προσοχή. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να ρισκάρεις τα χρήματά σου.
Τυχεροί αριθμοί: 7,10,15,29,44

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Έντονες τάσεις για αλλαγή
Ένα διάστημα που σου δημιουργεί έντονες τάσεις για αλλαγή σε καταστάσεις που έχουν μείνει στάσιμες εδώ και καιρό θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα. Είναι στο χέρι σου να βγεις από αυτήν τη δυσάρεστη κατάσταση, αν επιτρέψεις στη λογική σου να υπερτερήσει έναντι του συναισθήματος. Στα επαγγελματικά σου ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια και επιβάλλεται συντηρητικός χειρισμός των οικονομικών σου, για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις μέσα από τη συζήτηση να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα που κρατούσαν σε στασιμότητα τη σχέση σου με το σύντροφό σου για αρκετό καιρό τώρα. Αγαπητοί αδέσμευτοι, η τύχη δε θα αργήσει να σας χαμογελάσει. Σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει ευτυχισμένους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου προσπάθησε να μείνεις συνεπής σε όλα όσα έχεις προγραμματίσει να κάνεις. Συγκράτησε τα νεύρα σου σε συγκρούσεις που θα προκαλέσουν κάποιοι από τους συναδέλφους σου. Μπορείς να πετύχεις πολλά και σημαντικά πράγματα αν παραμείνεις συγκρατημένος και δεν ξεσπάσεις. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να δείξεις προσοχή. Μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις, που μπορούν να σε πιέσουν μελλοντικά.
Τυχεροί αριθμοί:13,14,40,78,92

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Προτάσεις για νέες συνεργασίες
Η εβδομάδα θα κυλήσει ήρεμα για το ζώδιό σου. Οι μέρες θα σε οδηγήσουν σε εύκολα και ομαλά μονοπάτια όσον αφορά τακτοποίηση λογαριασμών και εκκρεμοτήτων. Ωστόσο, απόφυγε συζητήσεις με τους ανωτέρους σου, που σκοπό έχουν την προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων, αν δεν είσαι βέβαιος τόσο για τις κινήσεις σου όσο και για τις επιδόσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου θα έχεις τη δυνατότητα να δείξεις τη ρομαντική σου πλευρά στο έτερον σου ήμισυ. Μείωσε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας το τελευταίο διάστημα και φρόντισέ τον όσο περισσότερο μπορείς. Εσύ που είσαι μόνος σου είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις για να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Ξεκίνησε να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες οι οποίες θα αναδείξουν τα ταλέντα σου. Προτάσεις για νέες συνεργασίες θα έχεις πολλές και θα είναι εξίσου αξιόλογες. Φρόντισε να ρυθμίσεις με προσοχή τα έσοδά και τα έξοδα σου και μην κάνεις κινήσεις που θα χαλάσουν την προσπάθεια που κάνεις εδώ και καιρό για να τα ισορροπήσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 25,30,33,87,96

ΙΧΘΕΙΣ Αλλαγές και νέα ξεκινήματα ευνοούνται
Το τελευταίο διάστημα συνεχώς σου φταίνε όλοι και όλα και επανειλημμένα τα βάζεις με άτομα που δε φταίνε, μόνο και μόνο για να περάσεις το δικό σου. Άλλαξε γρήγορα τακτική, άνοιξε τα μάτια σου και δες την αλήθεια κατάματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα που κρατούσαν σε στασιμότητα τη σχέση σου με το ταίρι σου, φίλε Ιχθύ. Αγαπητοί αδέσμευτοι θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλές γνωριμίες, οι οποίες όμως δε θα σας ενθουσιάσουν πολύ, για να προχωρήσετε κάτι πιο σοβαρό μαζί τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας πολλές καταστάσεις που σε πίεζαν μέχρι τώρα. Αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα ευνοηθούν σημαντικά για εσένα, αγαπημένε Ιχθύ. Προσπάθησε να μετριάσεις την καταναλωτική σου μανία αυτή την εβδομάδα, γιατί είναι πιθανό να έχεις προβλήματα στα οικονομικά σου.
Τυχεροί αριθμοί:13,42,58,74,78