Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/10/16

Ο “Θίον” του Game of Thrones στη Μαγνησία


Ο “Θίον” του Game of Thrones στη Μαγνησία
Το δικό τους επίγειο παράδεισο ανακάλυψαν στο νησάκι Τρίκερι, ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Άλφι Άλλεν, πρωταγωνιστής της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» και η αδελφή του Λίλλυ Άλλεν, η οποία διαπρέπει στη διεθνή ποπ σκηνή.

Τα δύο διάσημα αδέλφια πραγματοποίησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Ταχυδρόμου Μαγνησίας, ολιγοήμερες διακοπές στο νησί Τρίκερι, όπου φιλοξενήθηκαν στην οικία που διατηρεί Άγγλος, λάτρης του νησιού και της Μαγνησίας γενικότερα.
Οι διάσημοι καλλιτέχνες και τα μέλη της παρέας τους, πραγματοποίησαν ινκόγκνιτο διακοπές, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και παρέμειναν τρεις μέρες στο νησί, με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν, μόλις το επιτρέψουν οι καλλιτεχνικές τους υποχρεώσεις. Ο Άλφι και η Λίλυ Άλλεν ήρθαν στο νησί την περασμένη εβδομάδα και εντυπωσιάστηκαν από το τοπίο, τις φυσικές ομορφιές, αλλά και τις θαλασσινές γεύσεις που δοκίμασαν.
Όσοι είχαν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν από κοντά, τους περιγράφουν ως «απλά, ευγενικά και χαμογελαστά παιδιά», τα οποία επιθυμούσαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, προκειμένου να απολαύσουν ανενόχλητα τις διακοπές τους.
Ο Άλφι Άλλεν, ο οποίος υποδύεται τον Θίον Γκρέυτζοϋ στην πολυβραβευμένη σειρά «Game of Thrones», που διαθέτει εκατομμύρια φανατικούς φίλους ανά τον κόσμο, απόλαυσε τις ολιγοήμερες διακοπές του στο νησί, ενώ όπως ανέφερε σε ανθρώπους με τους οποίους συνομίλησε, θα μεταφέρει τις άριστες εντυπώσεις του από το φιλόξενο νησί και στην πατρίδα του.
Πηγή: taxydromos.gr