Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/10/16

Viral χάρη στον Τζάστιν Μπίμπερ το Pen-Pineapple-Apple-Pen


Viral χάρη στον Τζάστιν Μπίμπερ το Pen-Pineapple-Apple-Pen
Viral έγινε το τραγούδι «Pen-Pineapple-Apple-Pen» του Πίκο Τάρο χάρη στη… βοήθεια του Τζάστιν Μπίμπερ.

Όταν ο νεαρός καλλιτέχνης τουίταρε στους 89 εκατ. ακόλουθούς του πως πρόκειται για το αγαπημένο του βίντεο στο ίντερνετ, αμέσως δέχτηκε 65.000 retweets και 120.000 likes, γεγονός που έκανε τον Πίκο Τάρο να ευχαριστήσει τον Μπίμπερ γι΄αυτό.
Το επίσημο βίντεο του τραγουδιού στο YouTube έχει ήδη δεχτεί περισσότερες από 67 εκατομμύρια επισκέψεις, με συνολικά 400 εκατομμύρια προβολές στο ίντερνετ.
Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Πίκο Τάρο έγινε ο πρώτος Ιάπωνας καλλιτέχνης που μπήκε στη λίστα Hot 100 του Billboard από το 1990, και το «Pen-Pineapple-Apple-Pen» το συντομότερο τραγούδι που μπήκε ποτέ στη λίστα αυτή, μπαίνοντας και στο βιβλίο Γκίνες.
Παρά την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού του, ο ίδιος εμφανίζεται προσγειωμένος αφού δηλώνει ότι εκτός από το γεγονός ότι τον αναγνωρίζουν στο δρόμο, τίποτα άλλο δεν έχει αλλάξει στη ζωή του.
Επίσης, σε ερώτηση σχετικά με την προοπτική να πραγματοποιήσει παγκόσμια περιοδεία, δηλώνει αφοπλιστικά: «Είναι το ένα και μοναδικό τραγούδι μου και διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό. Πιστεύετε, ειλικρινά, ότι θα ερχόταν κανείς σε συναυλία μου;»
Το «Pen-Pineapple-Apple-Pen» αναμένεται να κάνει πλούσιο τον δημιουργό του. Και να σκεφτεί κανείς πως η παραγωγή του κόστισε μόλις 100,000 γιεν, δηλαδή 869 ευρώ.