Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/12/16

Απογοήτευση! Σε πόσο καιρό χάνεται η εpωτική φλόγα από το ζευγάρι;;;

790
Απογοήτευση! Σε πόσο καιρό χάνεται η εpωτική φλόγα από το ζευγάρι;;;
Η εpωτική φλόγα ανάμεσα στο ζευγάρι χάνεται μετά από ένα χρόνο σχέσης υποστηρίζει νέα βρετανική έρευνα που βασίστηκε σε δημοσκόπηση 2000 ενηλίκων.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι κατά την διάρκεια των πρώτων 12 μηνών – της περιόδου του μέλιτος δηλαδή – το 15% των ζευγαριών κάνουν sεξ κάθε μέρα. Συγκριτικά τα ζευγάρια που είναι περισσότερο χρόνο μαζί το πράττουν σε ποσοστό μόλις 5%.
Το 53% των ζευγαριών που είναι μαζί για πέντε χρόνια κάνουν $εξ λίγες φορές την εβδομάδα.
Η κρίσιμη καμπή φαίνεται πάντως ότι είναι στην τετραετία όπου το 43% των ζευγαριών συνευρίσκονται μόνο λίγες φορές τον μήνα. Όσο για τα ζευγάρια που ξεπερνούν την δεκαπενταετία, το 15% αυτών κάνουν $εξ λίγες φορές τον χρόνο.
Οι συμμετέχοντες πάντως έχουν επίγνωση της φτωχής sεξουαλικής τους ζωής, με το 76% αυτών να παραδέχονται ότι θα μπορούσαν να προσπαθήσουν περισσότερο. Όσο για τις λύσεις που σκέφτονται το 33% απάντησαν ότι θα μπορούσαν να αναζητήσουν προϊόντα με λιπαντική δράση για την αντιμετώπιση της κολπικής ξηρότητας, 24% πιστεύουν ότι το πιο εpωτικό ντύσιμο αλλά και οι εpωτικές ταινίες θα βοηθούσαν, ενώ ένα απογοητευτικό 17% απάντησαν ότι αρκεί το σβήσιμο των φώτων!