Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/4/17

Ιβάνκα Τραμπ: Ευχήθηκε στην Μελάνια για τα γενέθλια της (φώτο)




Όταν, τον Ιανουάριο ο Ντόναλντ Τραμπ ανέλαβε την διακυβέρνηση των ΗΠΑ, η τρίτη σύζυγός του, Μελάνια, δεν τον ακολούθησε στην Ουάσινγκτον, αλλά παρέμεινε μαζί με... 
 
 
  
 

 
 
 
 
τον 11χρονο γιο του ζευγαριού, Μπάρον, στην Νέα Υόρκη, καθώς, όπως τουλάχιστον ανακοινώθηκε επίσημα, η Πρώτη Κυρία της χώρας ήθελε να μην αλλάξει σχολικό περιβάλλον ο γιος της.

Αντίθετα, η 35χρονη κόρη του Αμερικανού προέδρου, Ιβάνκα, μετακόμισε στην Ουάσινγκτον μαζί με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κάσνερ και τα τρία τους παιδιά. Ο γαμπρός του νέου πλανητάρχη ανέλαβε καθήκοντα συμβούλου στο πλευρό του πεθερού του και η Ιβάνκα έγινε άμισθη βοηθός του πατέρα της με δικό της γραφείο στη Δυτική πτέρυγα του Λευκού Οίκου.

Η λαμπερή Ιβάνκα Τραμπ έχει αναλάβει καθήκοντα Πρώτης Κυρίας και συχνά τα διεθνή μέσα την αποκαλούν «Πρώτη Κόρη» ενώ πρόσφατα ταξίδεψε στο Βερολίνο για να συμμετάσχει στο διεθνές φόρουμ για την γυναικεία επιχειρηματικότητα δίπλα στην καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

Συχνά τίθενται ερωτήματα για την σχέση των δύο γυναικών και την Κυριακή δύο ανώνυμες πηγές αποκάλυψαν στο Vanity Fair ότι οι σχέσεις μεταξύ της Μελάνια Τραμπ και της αγαπημένης κόρης του Αμερικανού προέδρου είναι ψυχρές. Οι δύο πηγές από τον χώρο της μόδας και των μέσων ενημέρωσης υποστήριξαν ότι έχουν παρατηρήσει ψυχρότητα μεταξύ των δύο γυναικών, την οποία απέδωσαν στο ό,τι η Ιβάνκα Τραμπ ασκεί καθήκοντα Πρώτης Κυρίας.



Προφανώς, για να διαψεύσει το σχετικό δημοσίευμα και με αφορμή τα γενέθλια της Μελάνια την Τετάρτη, που η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έγινε 47 ετών, η Ιβάνκα Τραμπ της ευχήθηκε μέσω Twitter: «Ευτυχισμένα γενέθλια στην Πρώτη μας Κυρία (και στην απίστευτη μητριά μου!). Ένα υπέροχο παράδειγμα καλοσύνης και χάρης για όλους μας!».



Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι οι δύο γυναίκες είναι πολύ κοντά μετά το επίμαχο δημοσίευμα του Vanity Fair.

Αμέσως, μετά από την επιστροφή της από τη Γερμανία την Τετάρτη, η Ιβάνκα ανέβασε ένα βίντεο στα social media που την δείχνει να παίζει με τον μικρότερο γιο της Θεοντόρ. «Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι, αλλά είναι υπέροχα να επιστρέφεις σπίτι!», έγραψε.