Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/4/17

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Μάιο από τον αστρολόγο του govastileto.gr



 Μηνιαίες προβλέψεις για τον Μάιο από τον αστρολόγο του govastileto.gr
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΪΟΥ 2017 

Κριός 

Γενική επισκόπηση 


Αυτός ο μήνας σας φέρνει αντιμέτωπους με υπαρξιακές αναζητήσεις και ερωτήματα τα οποία θα πυροδοτηθούν (συνοδευόμενα από ραγδαίες εξελίξεις) κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με ερωτικές- φιλικές σχέσεις καθώς αυτό το διάστημα θα συνειδητοποιήσετε ξαφνικά ότι με την πάροδο του χρόνου η εξέλιξη και οι στόχοι σας, σας οδηγούν αναπόφευκτα σε ένα διαφορετικό μονοπάτι, ένα μονοπάτι το οποίο θα χρειαστεί να διανύσετε μόνοι, τουλάχιστον προσωρινά. 

Μέχρι στιγμής έχετε πραγματοποιήσει μεγάλες αλλαγές σε ό,τι αφορά την προσωπική σας εξέλιξη, κάτι το οποίο δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον περίγυρό σας ,ο οποίος θα σπεύσει να σας προσεγγίσει εκ νέου. 

Μιλήστε ανοιχτά στον δικούς σας ανθρώπους σε σχέση με τους προβληματισμούς καθώς και τις εσωτερικές σας αναζητήσεις, εκφράζοντας άφοβα τυχόν διαφοροποιήσεις ή ανάγκες που ενδεχομένως να είχατε αποσιωπήσει στο παρελθόν φοβούμενοι την πιθανή αντίδραση τους. 

Αυτή λοιπόν η εσωτερική αλλαγή ( αλλά και η συνειδητοποίησή της )θα σας εμπνεύσει να πραγματοποιήσετε και τις ανάλογες αλλαγές στο εξωτερικό σας περιβάλλον, είτε αυτό αφορά τους φίλους σας- είτε αφορά τη σχέση σας- είτε ακόμα και τη διαμόρφωση νέων στόχων οι οποίοι θα συμβαδίζουν με την παρούσα ψυχολογική σας κατάσταση.

Στραφείτε προς τα μέσα, στον ίδιο σας τον εαυτό και πραγματοποιήστε μία ειλικρινή συζήτηση με την αλήθεια σας. Δημιουργήστε ένα νέο όραμα για το μέλλον και προχωρήστε στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. 

Να θυμάστε πως η αλλαγή αποτελεί δείγμα εξέλιξης και η εξέλιξη δείγμα ωριμότητας. 

Επαγγελματικά 

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα ο Μαϊος παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. 

Για εσάς ο χώρος της εργασίας σας αλλά και το αντικείμενο της εξειδίκευσής ή της απασχόλησής σας αποτελούν ένα καταφύγιο, μια εστία ηρεμίας και γαλήνης στην οποία δημιουργείτε και αλληλεπιδράτε με μια αίσθηση ελευθερίας. 

Αυτός ο μήνας λοιπόν θα φέρει κάποιες δυσκολίες (σε ό,τι αφορά το επικοινωνιακό επίπεδο) καθώς ένα πρόσωπο γυναικείου φύλου -το οποίο στο παρελθόν έχει υπονομεύσει τη δουλειά σας ή έχει προκαλέσει αντίστοιχες δυσκολίες- θα επανέλθει στο προσκήνιο και κάνοντας χρήση των εξουσιών που διαθέτει , θα προσπαθήσει με τη συμπεριφορά της να σας ωθήσει σε άτακτη φυγή.

Πιθανότατα να σας προταθεί από το συγκεκριμένο πρόσωπο να δραστηριοποιηθείτε σε ένα νέο επαγγελματικό πλάισιο.

Είναι καλό σε ότι αφορά τις συμβουλές που πρέπει να λάβετε να επιδιώξετε την επαφή με ένα πρόσωπο από τον χώρο της δουλειάς το οποίο ασχολείται κυρίως με θέματα διαχείρισης οικονομικών ή έχει μεγάλη εμπειρία σε αντίστοιχα πεδία εξειδίκευσης.

Το άτομο αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε απο μόνοι σας το τί είναι καλό για εσάς χωρίς να σας το υποδεικνύει ως έτοιμη και σίγουρη λύση.

Οικονομικά 

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα το Μάιο θα επικρατήσουν κυρίως δυσκολίες σχετικά με τη διαχείριση οικογενειακής περιουσίας και γενικότερα σε ότι αφορά την εκμετάλλευση πόρων στους οποίους είναι δικαιούχοι άτομα της οικογένειάς σας. 

Καθώς το κλίμα θα είναι τεταμένο σε συναισθηματικό επίπεδο καθ’όλη τη διάρκεια του Μαΐου προσπαθήστε να δείξετε ψυχραιμία σε κατά μέτωπο συγκρούσεις και να κάνετε ξεκάθαρες τις προθέσεις σας ,έπειτα από προσεκτικό σχεδιασμό χωρίς συναισθηματισμούς και εντάσεις, γιατι αυτά είναι όπλα που ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει η άλλη πλευρά για να σας χειριστεί. 

Το σίγουρο είναι ότι με καθαρό μυαλό και προσεκτικούς σχεδιασμούς θα υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας βάζοντας όρια σε συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν σε οικογενειακές σχέσεις. Να είστε προετοιμασμένοι γιατί κάποια άτομα θα απομακρυνθούν απο τη ζωή σας κατι για το οποίο δεν θα είστε εσείς υπεύθυνοι αφου θα προκύψει μετα απο δική τους επιλογή. 

Ερωτικά 

Ο Μάιος θα είναι για εσάς ενας εξαιρετικά δυναμικός μήνας εξελίξεων καλώντας σας σε αναθεώρηση, αλλαγή ,και σε ενα γενικότερο επαναπροσδιορισμό των επιθυμιών σας, την επαφή με τις οποίες χάσετε σε κάποιο σημείο της κοινής σας πορείας με τον άνθρωπό σας γεγονός που είχε ως απόρροια ένα αίσθημα εγκλωβισμού.

Καιρός λοιπόν για αναθεωρήσεις και επαναξιολογήσεις, διαδικασίες για τις οποίες σαφέστατα θα χρειαστείτε χώρο και χρόνο ,καθώς οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτό το διάστημα σε σχέση με τη λήξη της κοινής σας πορείας θα έχουν δραστικό αντίκτυπο και μικρές πιθανότητες επανασύνδεσης.

Το πιο σημαντικό σε όλη αυτή τη διαδικασία δεν είναι να δημιουργήσετε ένα δριμύ κατηγορώ απέναντι στον άνθρωπό σας και στο πώς σας εγκλώβισε με τον τρόπο του σε μια ασφυκτική και αδιέξοδη για εσάς πραγματικότητα αλλά το να εντοπίσετε το μερίδιο της δικής σας, προσωπικής ευθύνης σχετικά με την υπόθεση αυτή. 

Η προσωπική σας εξέλιξη αποτελεί καθαρά δική σας υπόθεση οπότε ανεξαρτήτως με το τι επιθυμούν οι άλλοι για σας ΕΣΕΙΣ έχετε τον τελικό λόγο.

Ο Μαϊος λοιπόν θα αποτελέσει για εσάς ένα μήνυμα αφύπνισης. 

Βρείτε το θάρρος να ακολουθήσετε τη δική σας πορεία με λάβαρο τα δικά σας ιδανικά και τους δικούς σας στόχους είτε μέσα στη παρούσα σχέση σας είτε όχι. 



Ταύρος 

Γενική επισκόπηση 


Ο Μαϊος είναι για εσας τους Ταύρους ο μήνας των ευκαιριών ,ένας μήνας κατά τον οποίο θα συμβούν πολλά και ευχάριστα ενώ καταστάσεις από τις οποίες περιμένετε αποτέλεσμα και είχαν επιβραδυνθεί σημαντικά στο παρελθόν ,αυτό το μήνα θα κυλήσουν γρήγορα δίνοντας καρπούς και καλά νέα.

Θα δραστηριοποιηθείτε σε πολλά και διαφορετικά πεδία προσπαθώντας να επιφέρετε και μία γενικότερη βελτίωση τόσο στην ποιότητα της ζωής σας όσο και στην επίτευξη των στόχων σας διαδικασία η οποία για εσάς είναι άκρως σημαντική και στην οποία θα αφοσιωθείτε το προσεχές χρονικό διάστημα. 

Θα σας απασχολήσουν πολλά θέματα ταυτόχρονα χωρίς να υπάρχει μία ξεκάθαρη κυριαρχία ενός ζητήματος επί του άλλου δηλαδή θα δραστηριοποιηθείτε στη βελτίωση των οικονομικών των επαγγελματικών σας αλλά και της αισθηματικής ζωής συνδυάζοντας όλους τους τομείς της ζωής σας αρμονικά και επιφέροντας ευχάριστες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Αυτός ο μήνας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για τα άτομα του δικού σας ζωδίου και έρχεται να σας επιβράβευσει για την υπομονή που έχετε δείξει όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά υπό έναν όρο…

Να κινητοποιηθείτε και να πάρετε την πρωτοβουλία ως προς το να βελτιώσετε τις όποιες συνθήκες θεωρείτε ότι επιδέχονται βελτίωσης. 

Το προσωπικό σας χάρισμα ή με άλλα λόγια το ταλέντο σας, τη δεξιότητα που σας κάνει ξεχωριστούς αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικά σημαντικό να την αναδείξετε και να την προβάλλετε στον κόσμο. 

Χρησιμοποιήστε το χόμπι σας, την ενασχόλησή σας και αξιοποιήστε τη σε επαγγελματικό επίπεδο ή αναζητήστε ανθρώπους που να μπορούν να σας φέρουν σε επαφή με τα κατάλληλα πρόσωπα. 

Χρησιμοποιήστε το χάρισμά σας προς όφελός σας γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μία μεγάλη μεταμόρφωση. 

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι πολλές και σημαντικές και θα αφορούν άτομα από το παρελθόν σας με τα οποία θα συναντηθείτε ξανά θέτοντας τη σχέση σας σε νέα βάση είτε αυτη είναι επαγγελματική είτε οικονομικη είτε συναισθηματική. 

Προσπαθήστε να είστε περισσότερο επικοινωνιακοί χωρίς να αποφεύγετε τις δημόσιες σχέσεις γιατί από αυτόν τον τομέα θα επωφεληθείτε εξαιρετικά.


Επαγγελματικά 

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα το κλίμα θα είναι τεταμένο καθ’όλη τη διάρκεια του μήνα Μαΐου οπότε είναι καλό να δείξετε ψυχραιμία και γενικότερα αποστασιοποίηση από συναισθηματισμούς και εκρήξεις οργής.

Από ό,τι φαίνεται θα επικρατήσει ένα αρκετά ανταγωνιστικό κλίμα στο χώρο της δουλειάς σας καθώς αυτό το διάστημα θα καθορίσει τη συνέχιση της πορείας σας στον εκάστοτε επαγγελματικό χώρο οπότε φροντίστε να αποστασιοποιηθείτε από τους διαξιφισμούς των υπολοίπων συναδέλφων ή συνεργατών.
Ενδέχεται ο επαγγελματικός σας κύκλος και η γενικότερη πορεία σας στο χώρο που ήδη εργάζεστε να έχει ολοκληρωθεί και ίσως χρειάζεται μετάβαση σε κάτι καινούργιο ή σε μία ανανεωμένη επαγγελματική πρόταση με περισσότερες αρμοδιότητες ή ανώτερη θέση, γενικότερα ενα καινούργιο πόστο αυτό το κάτι παραπάνω που επιθυμούσατε απο καιρό.

Όλα είναι δυνατά αυτό το μήνα, ειδικά για εσάς τους Ταύρους, οπότε μην εκπλαγείτε εαν προκύψει μια ανάλογη πρόταση.


Οικονομικά 


Σε οικονομικό επίπεδο φαίνεται ότι θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις αυτό το μήνα, κυρίως σε θέματα που αφορούν το γάμο σας ή τη διαχείριση της κοινής περιουσίας με τον άνθρωπό σας.

Για εσάς που βρίσκεστε στη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου ή που είστε ήδη χωρισμένοι να είστε σε ετοιμότητα γιατί θα σας ζητηθούν κάποια χρήματα από την άλλη πλευρά τα οποία δεν είχατε υπολογίσει. 

Βάλτε φρένο λοιπόν σε παρόμοιες κινήσεις και βλέψεις θέτοντας ξεκάθαρα όρια στους άλλους ότι πάνω από όλα έρχεστε εσείς και οι δικές σας ανάγκες ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχετε μόνο και μόνο για να καλύπτετε οικονομικά όσους φαινομενικά σας έχουν ανάγκη.

Βάλτε μέτρο λοιπόν για το κυριότερο που πρέπει να θυμάστε για τη διαχείριση των οικονομικών σας αυτό το μήνα είναι ότι θα χρειαστεί να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις χωρίς να υπολογίζετε σε κάποιο οικονομικό απόθεμα από την πλευρά της μητέρας ή κάποιου γυναικείου οικογενειακού προσώπου που στο παρελθόν είχε τεθεί στη διάθεση σας για να καλύψει τυχόν επιπρόσθετες οικονομικές ανάγκες.


Ερωτικά 

Σε ότι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα ,αυτός ο μήνας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για κάποιους από σας αφού σας βρίσκει αρκετά ευαισθητοποιημένους σε οτι αφορά μία σχέση από το παρελθόν η οποία όμως σας έχει προκαλέσει συναισθηματικό πόνο. 

Άτομο από το παρελθόν παρακολουθεί στενά τα βήματά σας έχοντας πιθανά διατηρήσει επαφή με κοινούς γνωστούς, φροντίζοντας να μαθαίνει τα νέα σας ή επιδιώκει να μεταβιβάζει τα δικά του νέα σε εσάς. 

Σταματήστε να αναμοχλεύετε το παρελθόν δημιουργώντας εναλλακτικά σενάρια εξελίξεων ή επανεξετάζοντας τα λάθη σας.

Το παρελθόν δεν μεταβάλλεται ούτε σας καθορίζει και το να ζείτε με τα σωστά και λάθη που έγιναν σας αποτρέπει απο το να εξελιχθείτε.

Ο Μαϊος είναι ο μήνας της οριστικής διευθέτησης και ξεκαθαρίσματος σε ερωτικό επίπεδο.

Χρειάζεται να εξελιχθείτε και σε συναισθηματικό επίπεδο και για να το πραγματοποιήσετε πρέπει ζήσετε στο τώρα. 


Δίδυμοι

Γενική επισκόπηση 

Ο Μάιος θα αποτελέσει για εσάς ένα σταθμός στη ζωή σας, μία πολύ σημαντική χρονική συγκυρία κατά τη διάρκεια της οποίας θα επανεξετάσετε με διαφορετική οπτική κάθε συνθήκη η οποία αποτελούσε για εσάς εμπόδιο η πρόβλημα. 

Το κύριο μοτίβο των αλλαγών αφορά σε χειριστικές σχέσεις και σε οτιδήποτε αισθάνεστε ότι σας ελέγχει με οποιοδήποτε τρόπο. 

Αυτό το διάστημα λοιπόν θα επανεξετάσετε σχέσεις με πρόσωπα που έχουν το πάνω χέρι στην κατάσταση εκμεταλλευόμενοι κάποιες συναισθηματικές αδυναμίες από την πλευρά σας, ζητήματα που αφορούν τον εθισμό σας σε μία βλαβερή συνήθεια είτε σε φυσικό είτε σε ψυχολογικό επίπεδο. 

Ο μήνας αυτός λοιπόν σας καλεί να επαναξιολογήσετε και τους μηχανισμούς σκέψης σας επανεξετάζοντας τα δεδομένα αλλά και ανακαλύπτοντας το μερίδιο της προσωπικής ευθύνης ως προς την παραμονή σας σε χειριστικές σχέσεις είτε ως προς την προσκόλληση σας σε μία εθιστική και βλαβερή συνήθεια.

Ερχόμενοι λοιπόν αντιμέτωποι με το ζήτημα της προσωπικής ευθύνης απέναντι σε μία κατάσταση που μέχρι τώρα αποτελούσε για εσάς το κυρίαρχο πρόβλημά και την αιτία των δυσκολιών σας θα συνειδητοποιήσετε οτι στην πραγματικότητα το κύριο ζήτημα που χρήζει αλλαγής είναι η δική σας στάση. 

Ο Μαϊος λοιπόν είναι ένας μήνας συνειδητοποίησης, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί την καλύτερη περίοδο για διακοπή καπνίσματος η κάθε βλαβερής για την υγεία σας συνήθειας η οποία επιμένει παρά τις προσπάθειες διακοπής της στο παρελθόν.

Στην περίπτωση χειριστικών σχέσεων ήρθε πλέον η ώρα να επέμβετε δυναμικά παίρνοντας το πάνω χέρι στην κατάσταση και δείχνοντας έμπρακτα ότι μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας και να διαμορφώσετε την πραγματικότητα σας χωρίς δεκανίκια. 

Επαγγελματικά 

Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα ο Μαϊος θα φέρει σταθερότητα, θετικές προοπτικές ανάπτυξης και ένα κλίμα ηρεμίας. 

Παρόλα αυτά μια επαγγελματική πρόταση η οποία θα προκύψει στην πορεία θα ταράξει τα νερά φέρνοντας το ενδεχόμενο μιας καινούργιας κατεύθυνσης για εσάς, σε μια περίοδο της ζωής σας που έχετε κατασταλλάξει επαγγελματικά μετά απο αρκετό κόπο και προσπάθεια.

Αυτή η πρόταση θα προκύψει από άτομο γυναικείου φύλου με πολυετή εμπειρία στο χώρο της επαγγελματικής σας δραστηριοποίησης και με επιχειρηματικό ταλέντο.

Πρόκειται για ένα άτομο με εξουσία στον επαγγελματικό σας χώρο οπότε θα μπορούσε να είναι κάποια προϊστάμενος ή εργοδότρια η οποία θα σας προσεγγίσει προτείνοντας σας να ανεξαρτητοποιηθείτε απο την υπάρχουσα απασχόληση σας με τη προοπτική μιας καινούργιας θέσης σε ένα πλαίσιο που θα διαμορφωθεί εκ νέου στο άμεσο μέλλον.

Ο Μαϊος δεν είναι ο ιδανικός μήνας για να προχωρήσετε σε ένα τόσο δραστικό βήμα κυρίως διότι οι συνθήκες που σας παρουσιάζονται ως σταθερές και σίγουρες -δεν είναι ήδη διαμορφωμένες.

Δώστε χρόνο λοιπόν στην κατάσταση να εξελιχθεί και παρατηρήστε προσεκτικά προσπαθώντας να επαληθεύσετε εάν υπάρχει συνάφεια μεταξύ προθέσεων και πράξεων. 
Επικεντρωθείτε στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική σας δραστηριοποίηση και τουλάχιστον προς το παρόν αφοσιωθείτε στη δουλειά σας ως έχει.

Οικονομικά 

Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα ο Μαϊος θα φέρει εμπόδια σε ο,τι αφορά διαδικασίες και έσοδα που αναμένατε από καιρό ενώ αναμένονται ξαφνικά έξοδα που θα αλλάξουν το πλάνο του μήνα.

Είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας βάζοντας προτεραιότητες και αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης κάθε σχετικού ζητήματος.

Έχετε υπόψιν ότι το κλειδί της υπόθεσης είναι να βρείτε τον τρόπο να σταθείτε στα πόδια σας χωρίς να υπολογίζετε σε εξωτερική βοήθεια με τη μορφή μιας έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης κυρίως από οικογενειακά πρόσωπα η από τον εργοδότη σας.

Εξοικονομήστε λοιπόν χρήματα με έξυπνες κινήσεις και επιλογές και αποφύγετε μεγάλες αγορές που σας παρουσιάζονται ως αναπόφευκτες γιατι υπάρχει και μια εναλλακτική οικονομικότερη λύση που περιμένει να την ανακαλύψετε. 

Ερωτικά 

Ο Μαϊος είναι ένας άκρως ερωτικός μήνας για εσάς με προκλήσεις φλερτ και μία γενικότερα αυξημένη ερωτική διάθεση.

Αυτός ο μήνας σας βρίσκει ιδιαίτερα κοινωνικούς και εξωστρεφείς κάτι το οποίο θα αποτελέσει και την αφορμή για μια ερωτική συνάντηση που θα οδηγήσει σε μια φλογερή σχέση βασιζόμενη στο πάθος και την αμοιβαία έλξη βοηθώντας σας να αντλήσετε ενέργεια από τον έντονο μαγνητισμό αυτής της κατάστασης .

Η νέα αυτή γνωριμία θα σας δώσει την εντύπωση ότι μπορεί να εκπληρώσει τις βλέψεις σας για κάτι σταθερό και μακροπρόθεσμο κάτι που όμως γρήγορα θα δώσει τη θέση του σε διαπληκτισμούς και έριδες αφού γρήγορα θα ανακαλύψετε οτι τα λόγια δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις και πως ακόμα και αν όντως συμβάδιζαν …στη πραγματικότητα πέρα απο την ερωτική χημεία - δεν υπάρχει κάποιο άλλο κοινό σημείο.

Το κλειδί της υπόθεσης είναι να αντιμετωπίσετε τη κάθε περίσταση ως έχει και όχι όπως θα επιθυμούσατε να ήταν κρατώντας τα θετικά της, ενω η όλη εμπειρία θα σας βοηθήσει να απενοχοποιήσετε και να εξερευνήσετε την σεξουαλικότητά σας σε μεγαλύτερο βάθος. 


Καρκίνος 

Γενική επισκόπηση 


Ο Μάιος θα είναι για εσάς ο μήνας της αυτοπραγμάτωσης, η έναρξη ενός χρονικού διαστήματος κατά τη διάρκεια του οποίου ζητήματα που σας απασχολούσαν μέχρι τώρα ή από καιρό επιθυμούσατε είτε να πραγματοποιήσετε είτε να θέσετε σε εφαρμογή επιτέλους μπαίνουν σε τροχιά εξέλιξης. 

Ευνοούνται ιδιαίτερα συνεργασίες και γενικότερα κρατήστε στην άκρη του μυαλού σας ότι ειδικά για αυτό το διάστημα η ομαδικότητα σας ευνοεί για την επίλυση κάθε ζητήματος που σας απασχολεί ,ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο επωφελούνται ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι διαπραγματεύσεις.

Είναι αλήθεια οτι περιμένετε αρκετό χρονικό διάστημα για μία κατάλληλη περίοδο έναρξης δημιουργικών διαδικασιών αναφορικά με κάθε τομέα της ζωής σας αυτό το χρονικό διάστημα λοιπόν έχει φτάσει και είναι σημαντικό για σας να βάλετε νερό στο κρασί σας, αξιοποιώντας τις συνθήκες που ήδη διαθέτετε και αντιμετωπίζοντας τες ως τα κλειδιά της πραγμάτωσης των στόχων σας.

Άνθρωποι του κοντινού σας περιβάλλοντος αλλά και οι πληροφορίες που θα προέλθουν από εκείνους θα σας βοηθήσουν σημαντικά παρέχοντας έμπνευση αλλά και υποδεικνύοντάς σας τον τρόπο υλοποίησης σχεδίων για τα οποία μέχρι τώρα περιμένατε τις ιδανικές συνθήκες. 

Δουλέψτε με τα μέσα που ήδη έχετε στη διάθεσή σας και αξιοποιήστε τα για να θέσετε σε εφαρμογή τους στόχους σας.

Ο Μάιος είναι για εσάς λοιπόν ο μήνας της υλοποίησης ιδεών, της πράξης οπότε δράστε ανάλογα και κινητοποιηθείτε. 

Εάν σκέφτεστε να έρθετε σε επαφή με κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος διεκδικώντας την παρουσία του πάλι στη ζωή σας τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να το πραγματοποιήσετε είτε αυτό το πρόσωπο πρόκειται για κάποιο φίλο είτε για κάποιο συνεργάτη είτε ακόμα και για κάποιο ερωτικό σύντροφο του παρελθόντος.

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μία σχέση που για κάποιο λόγο πάγωσε στο παρελθόν όμως η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα ανάπτυξης και μιας εκ νέου ισχυροποίησης αυτού του δεσμού οποίος απλώς χρειαζόταν μία καλύτερη χρονική συγκυρία για να αναπτυχθεί και από τις δύο πλευρές. 

Τολμήστε λοιπόν και βγείτε απο το καβούκι σας. 


Επαγγελματικά 

Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα ο Μαϊος θα είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός μήνας κυρίως σε ό,τι αφορά τη σχέση σας με κάποιο πρόσωπο εξουσίας στο χώρο της δουλειάς σας.

Το κλίμα αναμένεται να είναι τεταμένο, ενώ μία ανταγωνιστική διάθεση του εργοδότη του προϊσταμένου σας θα εκφραστεί με τρόπους που θα σας κάνουν να βρίσκεστε σε μία διαρκή θέση άμυνας. 

Το πρόγραμμά σας θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό είναι σημαντικό για εσάς ειδικά σε αυτή τη φάση να επικεντρωθείτε στη δουλειά βρίσκοντας ικανοποίηση από την εκπλήρωση του εκάστοτε στόχου και όχι από τη θετική ανατροφοδότηση προερχόμενη από τον εργοδότη σας.

Είναι καλό ιδιαίτερα στην παρούσα φάση να κάνετε υπομονή αντιμετωπίζοντας τις διαρκείς προκλήσεις ως μία ευκαιρία για να εμπλουτίσετε το βιογραφικό και την εργασιακή σας εμπειρία στοιχεία που στο άμεσο μέλλον θα σας φανούν χρήσιμα.

Παρόλες τις εντάσεις είναι σημαντικό να επιμείνετε στους στόχους και στο τρέχον εργασιακό σας περιβάλλον ενώ για να αντλήσετε την απαραίτητη για εσάς και πολύ σημαντική συναισθηματική επιβράβευση επενδύστε στην σχέση σας με τους συναδέλφους στο χώρο. 

Είναι καλό για εσάς να έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά γιατί θα ακουστούν πληροφορίες πολύτιμες για την μελλοντική επαγγελματική σας εξέλιξη ενώ κρατήστε στα υπ'όψιν οτι η συναδελφικότητα και η ομαδικότητα θα σας ωφελήσει περισσότερο απο ό,τι φαντάζεστε ειδικά στη παρούσα απαιτητική φάση της επαγγελματικής σας ζωής.

Οικονομικά 

Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα ο Μάιος θα είναι ένας θετικά προσκείμενος μήνας για εσάς, δίχως αβάσταχτες ζημίες αλλα και δίχως μεγάλη εισροή χρημάτων.

Είναι αλήθεια ότι είναι εδώ και αρκετό καιρό προσπαθείτε συνειδητοποιημένα και εντατικά να επαυξήσετε το εισόδημά σας εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και μία οικονομική ασφάλεια μεριμνώντας για το μέλλον. 

Ήρθε λοιπόν ο καιρός να επιβραβεύστε τον εαυτό σας και να πείτε ναι σε μία ευκαιρία καλυτέρευση της ποιότητας ζωής σας που θα προκύψει αυτό το μήνα βάζοντας σας σε σκέψεις.

Ο μήνας αυτός είναι ιδανικός για την εύρεση μιας νέας εστίας ή και για την ανακαίνιση του υπάρχοντος χώρου ενώ για τη χρηματοδότηση αυτού του νέου εγχειρήματος θα δεχτείτε οικονομική βοήθεια ή ακόμα και πρόταση συγκατοίκησης και συνεισφοράς στα έξοδα.

Το σίγουρο είναι ότι αυτό θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για την προσωπική σας εξέλιξη και μία πολύτιμη εμπειρία ζώης αφού θα σας διδάξει να μοιράζεστε, ένα πολύτιμο μάθημα με πολλές πτυχές. 

Ερωτικά 

Σε ό,τι αφορά τα ζητήματα του έρωτα η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν έχετε προσπαθήσει αρκετα να βρείτε ένα κατάλληλο σύντροφο εκμεταλλευόμενοι τις παρελθούσες εμπειρίες και χρησιμοποιώντας τες ως ένα πλαίσιο αναφοράς για κάθε τι καινούργιο που βρισκόταν στο δρόμο σας.

Καλό να σκεφτείτε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να έχετε εξιδανικεύσει τον έρωτα, αναζητώντας ένα σύντροφο με μη πραγματικές συναισθηματικές διαστάσεις.

Στο μονοπάτι της αναζήτησης του ιδανικού στον έρωτα φροντίστε να μη χάσετε το πραγματικό και αναζητήστε έναν αυθεντικό άνθρωπο σε μία πραγματική συνθήκη. 

Ιδιαίτερα για εσάς που ο έρωτας σας εμπνέει στο να υπερβάλετε ως προς την κατάκτηση του συντρόφου που επιθυμείτε είναι καλό αυτό το χρονικό διάστημα του Μαΐου να κάνετε ένα βήμα πίσω από αυτή την υπερβολική προσπάθεια.

Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσετε να πείσετε τον άλλον για τη δική σας προσωπική αξία αλλά αντί αυτού να την ανακαλύψετε εσείς οι ίδιοι και κάνοντας ένα βήμα πίσω από τις κατακτήσεις σας να αναγνωρίσετε την προσωπική σας αξία.

Είναι σημαντικό λοιπόν να πάρετε την απόφαση και να αποστασιοποιηθείτε οικειοθελώς από άτομα που σας κάνουν να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, από άτομα στα οποία αισθάνεστε οτι πρέπει να αποδεικνύετε διαρκώς την αξία σας στη ζωή τους και τα οποία σας αντιμετωπίζουν ως αυλικούς.

Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία λοιπόν να ανακαλυφθεί και να αναδειχθεί σιωπηρά το κυριότερο κάντε χώρο στη ζωή σας για τη νέα συνθήκη που θα προκύψει στο άμεσο μέλλον, γιατί αν είστε ήδη απασχολημένοι με το να διεκδικείτε αγάπη που δεν σας δίνεται θα αγνοήσετε εκείνη που θα σας δωθεί απλόχερα. 


Λέων

Γενική επισκόπηση 

Ο Μαϊος θα αποτελέσει για εσάς την αρχή μιας νέας εποχής στη ζωή σας, ένα καινούργιο κεφάλαιο.

Η δυναμική ενέργεια αυτού του μήνα θα βάλει οριστικό τέλος σε εξαρτητικές σχέσεις και σε κάθε συνθήκη που σας δεσμεύει από το να ακολουθήσετε το δικό σας προσωπικό μονοπάτι ζωής.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας και ο Μαϊος σίγουρα θα σας εμπνεύσει στο να το πραγματοποιήσετε υποδεικνύοντας το δρόμο της αλλαγής.

Αυτή η αλλαγή θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνει τη μετάβαση από τη θαλπωρή της οικογενειακής στέγης στην ανεξαρτητοποίηση, από μία αδιέξοδη σχέση στο χωρισμό και την απελευθέρωση και το κυριότερο τη μετάβαση από μία πολύχρονη περίοδο οικονομικής εξάρτησης από τρίτους στην οικονομική ανεξαρτητοποίηση και την εύρεση μιας εργασίας με πολύ καλές συνθήκες. 

Ο κοινωνικός σας κύκλος αλλάζει ραγδαία, ενώ κοινωνικότητά σας θα βρεθεί στο ζενίθ αυτό το μήνα με εσάς να έλκετε νέους ανθρώπους της ζωής σας, ανθρώπους που με τη στάση τους και τον τρόπο σκέψης τους θα σας κάνουν πιο αισιόδοξους.

Επιδιώξτε λοιπόν την εξωστρέφεια και πείτε ναι σε προτάσεις διασκέδασης ή προσκλήσεις για κοινωνικά γεγονότα επιδιώξτε να βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργιους ανθρώπους και νέες παρέες.

Με λίγα λόγια ο Μαϊος αποτελεί για εσάς την αρχή μιας νέας εποχής και το οριστικό τέλος προβληματικών σχέσεων που μέχρι τώρα σας εγκλώβιζαν σε μια ανεπιθύμητη πραγματικότητα. 


Επαγγελματικά 

Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα ο Μαϊος αποτελεί την ιδανική στιγμή, και ίσως μία από τις ιδανικότερες στιγμές αυτού του έτους, για να ξεκινήσετε μία καινούργια επαγγελματική δραστηριότητα ειδικότερα εαν αυτή περιλαμβάνει εργασία κατά μόνας.

Το γενικότερο επαγγελματικό σας πλαίσιο φαίνεται ότι διαφοροποιείται αρκετά αυτό το μήνα οδηγώντας σε νέα μονοπάτια δραστηριοποίησης ,νέες επαγγελματικές αναζητήσεις και οριστική εγκατάλειψη συνθηκών οι οποίες μέχρι τώρα έχετε διαπιστώσει ότι μελλοντικά δεν μπορούν να καρποφορήσουν.

Το προηγούμενο διάστημα είχατε ευαισθητοποιηθεί αρκετά σε επαγγελματικό επίπεδο αναζητώντας ασφάλεια και προστασία ,διστάζοντας να ανοίξετε τα φτερά σας ή να δοκιμάσετε να αναζητήσετε μία καινούργια και ενδεχομένως καλύτερη ευκαιρία που να σας ταιριάζει περισσότερο.

Σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να εργαστείτε μόνοι- να αναζητήσετε ένα πλαίσιο εργασίας στο οποίο να σας δίνονται περισσότερες πρωτοβουλίες και μεγαλύτερη ανεξαρτησία.

Για τους ελεύθερους επαγγελματίες ο Μάιος θα αποτελέσει μία ευνοϊκή περίοδο παρέχοντας πολλές και πολύτιμες ευκαιρίες επέκτασης των δραστηριοτήτων σας μέσω συνεργασιών είτε με φυσικά πρόσωπα είτε με εταιρείες.

Επικοινωνιακά θα είστε πολύ ισχυροποιημένοι αυτό το χρονικό διάστημα, οπότε καλό θα ήταν εκμεταλλευτείτε την παρούσα ενεργειακή ροή επιδιώκοντας περισσότερες συναντήσεις διαπραγμάτευσης και διεκδικήσεις.

Με λίγα λόγια αυτός ο μήνας περιλαμβάνει πολλές θετικές αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σας οπότε εκμεταλλευτείτε κάθε επικοινωνιακή ευκαιρία με άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας και κύρους στο χώρο σας επικοινωνώντας τις ιδέες σας η διεκδικώντας σε επαγγελματικό επίπεδο.


Οικονομικά 

Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα είναι καλό να διαχειριστείτε τα χρήματά σας με φειδώ ιδιαίτερα αυτό το διάστημα χωρίς να μπείτε στο πειρασμό να διαθέσετε χρήματα δίχως πρώτα να έχετε αναζητήσει οικονομικότερες λύσεις.

Για εσάς που περιμένετε κάποια αποζημίωση η κάποια οικονομική διευθέτηση μέσω της δικαστικής οδού τα νέα θα είναι καλά αλλά είτε θα χρειαστεί να κάνετε λίγη περισσότερη υπομονή μέχρι να εισπράξετε τα χρήματα που περιμένετε είτε θα παραλάβετε ένα μικρό ποσό ως προκαταβολή ή πρώτη δόση.

Ό Μαϊος προσφέρει πολλές ευκαιρίες ως προς το να επενδύσετε οικονομικά στην αγορά ή την ανακαίνιση ενός επαγγελματικού χώρου και στην αγορά μεταχειρισμένων αντικειμένων η παλαιών επίπλων τα οποία μην εκπλαγείτε εαν να σας προσφερθούν ως δώρο. 

Ο μήνας αυτός θα σας εμπνεύσει δίνοντας περισσότερες ιδέες ως προς το πώς να εκμεταλλευτείτε κάποιο περιουσιακό σας στοιχείο για να κερδίσετε ένα επιπλέον εισόδημα, όπως για παράδειγμα να διαθέσετε ένα ακίνητο προς αγορά ή προς ενοικίαση. 

Μπείτε ενεργά λοιπόν σε αυτή τη διαδικασία και σκεφτείτε πώς να επαυξήσετε το εισόδημά σας με τα μέσα που ήδη διαθέτετε προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για τις μελλοντικές σας ανάγκες, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές. 

Ερωτικά 

Σε ότι αφορά τον έρωτα και τα αισθηματικά σας, ο Μαϊος σας προτρέπει στο να είστε περισσότερο γενναιόδωροι συναισθηματικά κάτι το οποίο φαίνεται ότι εδώ και καιρό σας δυσκολεύει σαν διαδικασία.

Η ανάγκη σας για αγάπη τρυφερότητα και προσοχή ενδέχεται να σας οδηγήσει σε μία συμπεριφορά πιεστική και διεκδικητική χωρίς να έχει το ανάλογο υπόβαθρο αφού αντί για εκδήλωση αγάπης θα εκληφθεί απο την άλλη πλευρά ως δυσαρέσκεια και εκνευρισμός. 

Κάντε μία επίκληση στο συναίσθημα σας και μη διστάσετε να δείξετε τη ρομαντική και τρυφερή σας πλευρά όχι μόνο στο σύντροφο αλλα και στο κοινωνικό σας περίγυρο με το να εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας τόσο λεκτικά όσο και μή λεκτικά. 

Εσείς λοιπόν που είστε ήδη δεσμευμένοι είναι καλό να ρίξετε τους τόνους και να εμπνεύσετε στο ταίρι σας τη συμπεριφορά που επιθυμείτε να εκδηλώσει σε εσάς με τη δική σας στάση.

Για εσάς που είστε τη διαδικασία αναζήτησης του έρωτα δώστε προσοχή και χτυπήστε τις σωστή πόρτα ανάλογα με τη πραγματική σας ανάγκη γιατι οι δυσκολίες και οι απογοητεύσεις του παρελθόντος σας έχουν κάνει περισσότερο ευάλωτους από όσο νομίζετε με αποτέλεσμα να αποζητάτε αυτό που οι άλλοι θέλουν απο εσάς και όχι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε εσείς οι ίδιοι. 

Ένας παιδικός, πλατωνικός και ανεκπλήρωτος έρωτας αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας, βγάζοντας στην επιφάνεια την τρυφερή σας πλευρά και βοηθώντας σας να έρθετε σε επαφή με τον συναισθηματικό σας κόσμο. 

Αυτή είναι η επανεμφάνιση και η εκ νέου γνωριμία με το συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει εξαιρετικές προοπτικές αρκεί να της δώσετε το χρόνο και το χώρο να εξελιχθεί με αργούς ρυθμούς και χωρίς πίεση. 


Παρθένος 

Γενική επισκόπηση 


Ο Μαϊος σας βρίσκει αρκετά ευαισθητοποιημένους σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο και επηρεασμένους από σκέψεις ανασφάλειας και προβληματισμού σχετικά με την εξέλιξη καθώς και την πορεία καταστάσεων που σας αφορούν.

Τα εμπόδια και καθυστερήσεις σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά σας θα σας προβληματίσουν αρκετά, κυρίως γιατί πρόκειται για υποθέσεις των οποίων η εξέλιξη δεν εξαρτάται από εσάς τους ίδιους αλλά απο μια εξωτερική συνθήκη ή ένα γενικότερο πλαίσιο.

Αυτό θα αποτελέσει πηγή ανασφάλειας και άγχους παρόλα αυτά το κλειδί της υπόθεσης δεν έγκειται στην επίλυση αυτή καθαυτή -αλλά σε μία αλλαγή στάσης και μία νέα οπτική γωνία η οποία θα σας βοηθήσει να δείτε την κατάσταση -έχοντας πρώτα απεμπλακεί από την συναισθηματική αντιμετώπιση των πραγμάτων. 

Σκεφτείτε ότι αυτή η πρόκληση του Μαΐου ενδέχεται να περιέχει το κρυφό μήνυμα ότι ίσως έχετε στρέψει όλη σας την προσοχή σε μία κατάσταση που εκ των προτέρων γνωρίζετε ότι δεν εξαρτάται από εσάς η εξέλιξη της. 

Το βλέμμα σας θα είναι στραμμένο στο παρελθόν και σε σχέσεις ή καταστάσεις που θα επιθυμούσατε να είχατε χειριστεί διαφορετικά ενώ δεν αποκλείεται να επιδιώξετε μια εκ νέου επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας με το οποίο η σχέση σας έμεινε μετέωρη περιμένοντας μια νύξη από κάποια από τις δυο πλευρές. 

Ο Μαϊος δεν ενδείκνυται για αναζωπύρωση σχέσεων του παρελθόντος είτε πρόκειται για ερωτικές είτε για φιλικές είτε για επαγγελματικές ενω αντίθετα ενδείκνυται για οριστική επίλυση διαφορών σε κάθε επίπεδο και τερματισμό κάθε μορφής δυσλειτουργικών σχέσεων οι οποίες ενδέχεται να έχουν συνδράμει σημαντικά στο κλίμα ανασφάλειας και άγχους που σας ταλαιπωρεί.

Ήρθε λοιπόν ο καιρός για οριστικά ξεκαθαρίσματα και διευθετήσεις με το παρελθόν καθώς και για λήξη μετέωρων καταστάσεων. 


Επαγγελματικά 

Ο Μαϊος μπαίνει δυναμικά φέρνοντας επαγγελματικές προτάσεις με εξαιρετικές προοπτικές καθώς και συνεργασίες είτε με φυσικά πρόσωπα είτε με κάποια εταιρία με μεγάλο όνομα και ισχύ. 

Το κλειδί της υπόθεσης (για το ενδεχόμενο της οποιαδήποτε συνεργασίας προκύψει αυτό το μήνα) είναι να εξακριβώσετε και να διευκρινίσετε τους όρους της συνεργασίας αυτής με μεγάλη προσοχή γιατί ενδέχεται η άλλη πλευρά ενδιαφέρεται τόσο για το ενδεχόμενο μιας ισότιμης συνεργασίας αλλά για την απορρόφηση την οικειοποίηση του δικού σας μόχθου. 

Εξετάστε λοιπόν με μεγάλη προσοχή αυτό το ενδεχόμενο και εξασφαλίστε ένα ευκρινές πλαίσιο με ξεκάθαρους όρους έτσι ώστε τόσο το προσωπικό σας συμφέρον ως επαγγελματίες όσο και το προϊόν της εργασίας σας να είναι προστατευμένα σε κάθε περίπτωση. 

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μία αρκετά σημαντική ευκαιρία που θα αποτελέσει για εσάς μια καλή βάση επέκτασης των δραστηριοτήτων σας και διεύρυνσης του επαγγελματικού σας βεληνεκούς.

Επωφελούνται λοιπόν αυτό το μήνα οι ομαδικές εργασίες και γενικότερα κάθε επαγγελματικό σχέδιο που περιλαμβάνει δουλειά πολλών ατόμων αναμένεται να έχει θετική εξέλιξη. 

Οικονομικά 

Είστε ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια στον οικονομικό τομέα για αυτό το μήνα και ο Μαϊος έρχεται να ανακουφίσει τον καθημερινό σας αγώνα διευκολύνοντας οποιαδήποτε οικονομική εισροή περιμένατε εδώ και καιρό αλλά προσφέροντας ταυτόχρονα και ξαφνικές ευκαιρίες αύξησης του εισοδήματός σας.

Αυτό το διάστημα θα έχετε σημαντική οικονομική ενίσχυση προερχόμενη από το οικογενειακό σας περιβάλλον καθώς αναμένεται να είστε αποδέκτες μιας κληρονομιάς για την οποία ναι μεν θα χρειαστεί να αντέξετε έναν ανταγωνισμό αλλα η οποία θα δώσει μια σημαντική ενίσχυση στα οικονομικά σας.

Η λήξη μιας οικογενειακής συνεργασίας σε επαγγελματικό επίπεδο θα αποφέρει επίσης σημαντικά κέρδη για εσάς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και γενικότερα θα απεμπλακείτε απο οικονομικές δεσμεύσεις έχοντας εξασφαλίσει οικονομικό κέρδος.

Το κλειδί της υπόθεσης για αυτό το μήνα είναι να φροντίσετε να διαχωρίσετε το δικό σας μερίδιο απο περιουσιακά στοιχεία που μοιράζεστε με τρίτους και ειδικά με μέλη της οικογένειας - καθώς αυτή η ενέργεια θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με περισσότερη άνεση στο μέλλον δίνοντάς σας το προνόμιο της αυτονομίας. 

Πράγματι η μελλοντική σας πορεία χρειάζεται αυτή την αυτονομία γιατι αναμένονται πολλά και ενδιαφέροντα σχέδια που για να γίνουν πραγματικότητα χρειάζεται απο εσάς να έχετε εξασφαλίσει την απεμπλοκή σας απο την υποχρέωση να λογοδοτείτε για το πώς να διαχειριστείτε τους οικονομικούς σας πόρους.

Ερωτικά 

Ο Μαϊος είναι ένας αρκετά απαιτητικός μήνας σε ότι αφορά τη διαχείριση των αισθηματικών σας ζητημάτων. 

Θα υπάρξουν σημαντικά εμπόδια ειδικότερα σε ό,τι αφορά την επικοινωνία με το σύντροφο σας γεγονός που θα φέρει εντάσεις και μία διαρκή προσπάθεια επιβολής της μιας πλευράς στην άλλη.

Θέματα τα οποία δεν έχετε συζητήσει ανοιχτά στο παρελθόν έρχονται ξανά στο προσκήνιο όχι με την επανάληψή τους ως γεγονότα αλλα αυτή τη φορά απελευθερώνοντας την ένταση που ‘’χτιζόταν’’ μεταξύ των δυο πλευρών σε μια προσπάθεια να μην δημιουργήσετε τριγμούς στη σχέση σας. 

Είναι σημαντικό να επιτρέψετε σε αυτή την ένταση να εκτονωθεί και από τις δύο πλευρές με σημείο αναφοράς όμως την αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση και όχι την αρνητική αντίδραση σε μία κατάσταση.

Εστιαστείτε λοιπόν όχι μόνο στο τι θέλετε να πείτε και στον τρόπο με τον οποίο θα το επικοινωνήσετε ενώ πριν προβείτε σε μία προσπάθεια ανοιχτής συζήτησης με τον σύντροφό σας ανακαλύψτε το τι είναι αυτό που θέλετε να εκφράσετε απομονώνοντας το από κάθε συναισθηματική περιβολή θυμού.

Για εσάς που αναζητάτε τον έρωτα ενδέχεται να κάνετε μία προσπάθεια ως προς το να εκφράσετε τα ερωτικά σας συναισθήματα απέναντι σε ένα άτομο το οποίο από καιρό θαυμάζετε ερωτικά χωρίς να έχετε εκδηλώσει ακόμα τις προθέσεις σας. 

Δώστε προσοχή και μην απαιτήσετε την αγάπη του ανθρώπου που επιθυμείτε στη ζωή σας με μια ξαφνική ερωτική προσέγγιση. 

Το γεγονός οτι τρέφατε ερωτικά συναισθήματα πολύ καιρό για ένα κοντινό σας άτομο δε σημαίνει οτι εκείνο έχει επίγνωση της κατάστασης οπότε μια ξαφνική και άκομψη διεκδίκηση θα κάνει τη κατάσταση άβολη με εσάς να έχετε χαθεί στην ορμή του πάθους που βιώνατε μόνοι σας μέχρι τώρα.

Εμπνεύστε τον έρωτα με ήπιους τόνους και θα κερδίσετε.


Ζυγός 

Γενική επισκόπηση 


Ο Μαϊος αποτελεί για εσάς την αρχή μιας νέας εποχής καθώς και της αμφισβήτησης των μέχρι τώρα κατεστημένων απόψεων και αντιλήψεων σας σε σχέση με πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν εξουσία στη ζωή σας και που μέχρι τώρα τις είχατε σε μεγάλη υπόληψη. 

Συγκεκριμένα ο μήνας Μάιος φέρνει ένα πνεύμα αμφισβήτησης απέναντι σε ό,τι έχει σχέση να κάνει με άτομα εξουσίας, τα "πρέπει" και τα "είθισται" τα οποία έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση ορισμένων αντιλήψεων τις οποίες έχετε υιοθετήσει σαν μία ηθική πυξίδα στη ζωή σας, μια πυξίδα που όμως οδηγεί μονάχα σε αδιέξοδο. 

Αυτό το άτομο θα μπορούσε να είναι μία πατρική φιγούρα ή ακόμα και ο βιολογικός της πατέρας, ο σύζυγος ο εργοδότης και κάποια άτομα που έχει παίξει ρόλο πνευματικού ή ηθικού καθοδηγητή στη ζωή σας χωρίς όμως να σας έχει προτρέψει στο να διαμορφώσετε τη δική σας θεώρηση αλλά αντίθετα επιβάλλοντας τη δική του ως τη μία και μοναδική αποδεκτή στάση ζωής.

Ήρθε ο καιρός λοιπόν για μία εσωτερική και εξωτερική επανάσταση, για τη στιγμή που θα πορευτείτε από δω και στο εξής με λάβαρο τις δικές σας απόψεις τα δικά σας θέλω και τους δικούς σας προσωπικούς στόχους και όχι με βάση το τι επιθυμεί η κοινωνία ή κάποιο πρόσωπο το οποίο έρχεται σε πολύ μεγάλη υπόληψη αλλά σας έχει καταπιέσει σημαντικά πιέζοντας τον ψυχισμό σας μέσα σε ένα άκαμπτο καλούπι.

Ο Μαίος σας δίνει την ευκαιρία λοιπόν ενός σημαντικού απολογισμού με ιδιαίτερη σημασία για τη προσωπική αλλά και τη πνευματική σας εξέλιξη καθώς σπάζοντας τα δεσμά και αποκαλύπτοντας τον πραγματικό σας εαυτό θα ζήσετε σύμφωνα με την αλήθεια σας και όχι σύμφωνα ενα βολικό για άλλους και πνιγηρό για εσάς ψέμα.

Η στιγμή που θα χωριστούν μονοπάτια έφτασε και είναι τώρα οπότε ετοιμαστείτε και να είστε αισιόδοξοι γιατί οι άνθρωποι που θα απομακρυνθούν από τη ζωή σας τώρα θα δώσουν τη θέση τους σε άλλους από τους οποίους έχετε πολλά και ωφέλιμα στοιχεία να πάρετε. 


Επαγγελματικά 

Σε ότι αφορά τα τα ζητήματα το κλίμα του Μαΐου αναμένεται να είναι αρκετά τεταμένο στον εργασιακό σας χώρο κυρίως όσον αφορά το αυξημένο βάρος των υποχρεώσεων και τη διαρκή πίεση που ενδέχεται να σας καταβάλει σημαντικά κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. 

Είναι σημαντικό λοιπόν αυτό το διάστημα να δημιουργήσετε χρόνο για τον εαυτό σας επιδιώκοντας την συναισθηματική αποσυμπίεση από το άγχος και το στρες γιατί αυτοί οι δύο παράγοντες ενδέχεται να σας επηρεάσουν προκαλώντας τάσεις φυγής από τη δουλειά με τη μορφή παραίτησης ή ακόμα και προκαλώντας προβολές αρνητικών σας συναισθημάτων στους συναδέλφους σας τους οποίους θα αντιμετωπίσετε εχθρικά και με την υποψία οτι προσπαθούν να σας διαβάλλουν. 

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και κυρίως προσπαθήστε να εκλογικεύσετε τη κατάσταση. Επενδύστε στη συναδελφικότητα μέσα στον εργασιακό σας χώρο και αναθερμάνετε τη σχέση με τους συναδέλφους σας ετσι ωστε να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο για εσάς κλίμα στη δουλειά πράγμα που θα βοηθήσει σημαντικά στην μείωση του άγχους.

Ταυτόχρονα φροντίστε να επενδύσετε περισσότερο στη δουλειά σας κυρίως σε ότι αφορά το εκπαιδευτικό κομμάτι καθώς θα προκύψει μια ανάλογη ευκαιρία που θα αποτελέσει σημαντικό όπλο για την επαγγελματική σας εξέλιξη. 


Οικονομικά 

Ο Μαϊος θα είναι για εσάς ο μήνας της ανανέωσης εμπνέοντάς σας να διαχειριστείτε με ανάλογο τρόπο τα χρήματά σας και να επενδύσετε στην καλυτέρευση της ζωής σας.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα η αποταμίευση δεν θα ευδοκιμήσει καθώς θα προκύψουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να τολμήσετε αλλαγές και ειδικότερα μια μετακόμιση που απο καιρό επιθυμούσατε σε ένα χώρο της αρεσκείας σας και όχι στην ίδια περιοχή που ήδη διαμένετε γεγονός που σίγουρα θα περιλαμβάνει περισσότερες μετακινήσεις αλλά και μια ανανέωση που θα σας κάνει καλό.

Επίσης αυτό το μήνα είναι καλό να είστε σε ετοιμότητα καθώς ενδέχεται να προκύψουν ξαφνικά έξοδα που αφορούν το αυτοκίνητό σας κάτι που θα σας βάλει σε σκέψεις οτι ίσως έφτασε η στιγμή να αναζητήσετε καινούργιο ενώ για εσάς που είστε σε διαδικασία αναζήτησης αγοράς αυτοκινήτου θα δεχτείτε μια ενδιαφέρουσα προσφορά απο κοντινό σας πρόσωπο.

Γενικότερα αυτός ο μήνας θα σας εμπνεύσει να αναζητήσετε ποιότητα και καλύτερες προτάσεις σε κάθε επίπεδο αγορών αλλάζοντας παρόχους και πραγματοποιώντας έρευνες αγοράς. 


Ερωτικά 

Σε ότι αφορά την ερωτική και συναισθηματική σας ζωή το κλίμα αυτού του μήνα είναι τεταμένο και σε αυτό το επίπεδο γεγονός που χρειάζεται προσοχή από τη δική σας πλευρά θα βρίσκεστε στη φάση της επιθυμίας γρήγορων αποφάσεων και άμεσων αποτελεσμάτων.

Για εσάς που είστε δεσμευμένοι η συναισθηματική ή και κυριολεκτική αποστασιοποίηση του συντρόφου σας με τη μορφή ακύρωσης των ραντεβού σας ή της αποφυγής του στις προσπάθειές σας να επικοινωνήσετε ενδέχεται να σας εκνευρίσει ωθώντας σας σε μια ακόμα πιο ενεργητική διεκδίκηση γεγονός που θα οδηγήσει με τη σειρά του σε μια μετωπική σύγκρουση.

Αναμένονται τσακωμοί και εντάσεις από τους οποίους όμως θα προκύψουν πολύτιμες πληροφορίες αλλά και εκ βαθέων αποκαλύψεις του άλλου σας μισού σχετικά με τους πραγματικούς λόγους πίσω απο τη στάση του. 

Να είστε προετοιμασμένοι Γιατί μία ανοιχτή και εκ βαθέων συζήτηση δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία κυρίως διοτι η ένταση και η οργή πυροδοτούν μια αυθεντική αντίδραση απαλλαγμένη απο τη κομψότητα του μεθοδευμένου συναισθήματος.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν στη δεδομένη στιγμή να κρατήσετε απο αυτή τη συζήτηση τη πληροφορία και όχι τον τρόπο με τον οποίο θα ειπωθεί γιατι θα συντελέσει σημαντικά στην κατανόηση των κινήτρων της άλλης πλευράς.

Αυτή λοιπόν τη διαδικασία θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά γενικότερα κρατήστε υπόψη σας ότι ειδικά μέσα σε αυτό το διάστημα η επισημοποίηση της σχέσης είναι πιο κοντά από ότι νομίζετε. 

Σκορπιός 

Γενική επισκόπηση 

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν κατά κύριο λόγο σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σας. 

Θα υπάρξει μία δυσκολία σε ότι αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι ιδιαίτερα ανάμεσα σε πρόσωπα του συγγενικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος και σε γενικές γραμμές η μεταξύ σας επικοινωνία θα χρειαστεί λεπτούς χειρισμούς για να τηρηθούν οι απαραίτητες ισορροπίες.

Κάποιο ζήτημα που αφορά μία κατοικία στην οποία διαμένουν αυτή τη στιγμή πολλά πρόσωπα της οικογένειάς σας θα χρειαστεί μία συνολική επίλυση από όλη την οικογένεια κάτι το οποίο θα γίνει με αρκετή ένταση.

Να είστε προετοιμασμένοι γιατί μέσα σε αυτό το κλίμα το κλειδί της υπόθεσης είναι να κρατήσετε μία συναισθηματική ουδετερότητα χρησιμοποιώντας επιχειρήματα και υπερασπίζοντας τα ,με επιπρόσθετα επιχειρήματα ,χωρίς επίκληση στο συναίσθημα των άλλων.

Θα ακουστούν πολλά μέσα σε αντίστοιχες συζητήσεις αυτό το μήνα αλλά και θα αποκαλυφθούν πληροφορίες ,στάσεις και η πραγματική άποψη κάποιων ανθρώπων για εσάς οπότε θα ακούσετε και θα πείτε πολλά τα οποία όμως θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μία ευκρινή και εμπεριστατωμένη εικόνα όσον αφορά την κατάσταση αυτή καθεαυτή. 

Αυτός ο μήνας σας καλεί να γίνετε περισσότερο σθεναροί στην επικοινωνία σας, αλλά και αποκαλυπτικοί στο λόγο σας πάντοτε με ευγένεια αλλά χωρίς υπεκφυγές.

Το σίγουρο είναι οτι οι ενδείξεις συγκλίνουν στο οτι ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες της ευπρέπειας και να ακουστούν κάποιες αλήθειες, μια διαδικασία απο την οποία είναι σίγουρο οτι εσείς θα βγείτε κερδισμένοι.


Επαγγελματικά 

Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα ο Μαϊος θα είναι μεν ένας απαιτητικός και ταυτόχρονα ανταγωνιστικός μήνας για εσάς παρόλα αυτά θα βγείτε κερδισμένοι από την όλη διαδικασία καθώς πλέον έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να περάσετε στο επόμενο επίπεδο.

Ξαφνικές ανακατατάξεις στον επαγγελματικό σας χώρο απο τις οποίες κάποιοι συνάδελφοι θα βρεθούν αναγκαστικά εκτός πλαισίου θα οξύνουν το πνεύμα της ανταγωνιστικότητας στην επαγγελματική σας καθημερινότητα. 

Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να έχετε υπόψη σας οτι πλέον έχετε φτάσει σε μια επαγγελματική φάση ,τουλάχιστον στο χώρο που εργάζεστε αυτή τη στιγμή, που πλέον δεν χρειάζεται να λειτουργείτε σαν να εργάζεστε σε δοκιμαστική φάση αλλα να διεκδικήσετε τη παραμονή σας στον εργασιακό σας χώρο λεκτικά και με επιχειρήματα βάσει της παραγωγικότητας και της προσφοράς σας στο τρέχον πλαίσιο.

Εργαστείτε με πάθος και διοχετεύστε την ενέργειά σας στη δουλειά και το κυριότερο φροντίστε να αποστασιοποιηθείτε απο τα πηγαδάκια και τα κουτσομπολιά, φροντίζοντας να κρατήσετε τη γνώμη αλλα και τις λεπτομέρεις της δουλειάς σας, για τον εαυτό σας.

Απ'οτι φαίνεται κάποιος εκ των συναδέλφων φροντίζει να μεταφέρει επιλεκτικά πληροφορίες οπότε εσείς με μια ουδέτερη και απόμακρη στάση δεν θα δώσετε αφορμή για σχόλια και συζητήσεις.

Προσοχή λοιπόν και αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις με άτομα της δουλειάς.

Οικονομικά 

Ο Μαϊος φέρνει καθυστερήσεις και μικρο-εμπόδια σε ότι έχει σχέση να κάνει με μια εισροή χρημάτων που περιμένατε απο μια καινούργια δραστηριοποίηση ή μια πρόσφατη συμφωνία που δόθηκε λεκτικά.

Για εσάς που σκοπεύετε να διαθέσετε κάποιο ακίνητο προς ενοικίαση ή προς πώληση φροντίστε να εξασφαλίσετε νομικά τη διαφάνεια και τις λεπτομέρειες της διαδικασίας ετσι ώστε να είστε καλυμμένοι σε κάθε περίπτωση μή τήρησης των προσυμφωνημένων όρων.

Γενικότερα να είστε προετοιμασμένοι γιατί αυτό το μήνα θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια από τη δική σας πλευρά κυρίως ως προς το να εξασφαλίσετε την εύρεση εναλλακτικών λύσεων σε ο,τι αφορά τις επενδύσεις που αφορούν ακίνητη περιουσία.

Αυτές οι επενδύσεις θα μπορούσαν παραδείγματος χάρη να αφορούν σε κάποια ανακαίνιση που χρειάζεται να πραγματοποιηθεί στο χώρο σας ή ακόμα και σε επισκευές ή προσθήκες.

Ότι θα χρειαστεί λίγο περισσότερο τρέξιμο Από τη δική σας πλευρά παρόλα αυτά παρά τις μικρό δυσκολίες τα νέα θα είναι καλά.

Σε κάθε περίπτωση το κλειδί της υπόθεσης είναι να προφυλάξετε το συμφέρον σας με έγγραφη συμφωνία.


Ερωτικά 

Σε ότι αφορά ζητήματα του έρωτα ο Μαϊος σας χαρίζει απλόχερα όλη του την εύνοια καθιστώντας σας το πιο ευνοημένο ζώδιο του μήνα. 

Για σας που βρίσκεστε ήδη σε σχέση θα σας προβληματίσει αρκετά η εξέλιξη της όχι με την έννοια ότι θα θελήσετε να τερματίσετε την κατάσταση αλλά με την έννοια του ότι θα αισθανθείτε ότι ήρθε πλέον η ώρα να πραγματοποιήσετε μία εκ νέου συζήτηση σχετικά με την πορεία της καθώς οι συνθήκες δείχνουν οτι πρέπει να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, δηλαδή στην επισημοποίηση της. 

Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε στην άλλη πλευρά τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε αλλά και το πώς οραματίζεστε εσείς οι ίδιοι το κοινό σας μέλλον, βλέψεις οι οποίες θα έχουν ανταπόκριση. 

Τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα και δείχνουν προς την ίδια κατεύθυνση οπότε μην εκπλαγείτε εαν η άλλη πλευρά σας αιφνιδιάσει με μια πρόταση γάμου πριν καν εσείς εκφράσετε τις σκέψεις σας.

Η συγκατοίκηση σε μεγαλύτερο σπίτι είναι προ των πυλών και γενικότερα η έναρξη γαμήλιων προετοιμασιών. 

Για εσάς τους αδέσμευτους μία ξαφνική και τυχαία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο το οποίο ήδη γνωρίζετε (π.χ απο το μαθητικό σας παρελθόν, με κάποιο συμμαθητή ή συμφοιτητή ή με κάποιο συνάδελφο απο τη πρώτη σας δουλειά ή τη πρακτική σας άσκηση) και που στο παρελθον τρέφατε ερωτικά συναισθήματα χωρίς όμως να έχετε εκδηλώσει το ενδιαφέρον σας θα ξυπνήσει και πάλι τη φλόγα του έρωτα.

Αυτή τη φοράο έρωτας θα είναι αμφίδρομος και θα ολοκληρωθεί, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξουν πολλές και ανεξήγητες συμπτώσεις όπως για παράδειγμα οτι μένετε στην ίδια περιοχή, οτι συχνάζετε στα ίδιο μέρος ή ακόμα και οτι οδηγείτε το ίδιο αυτοκίνητο.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε ένα κόσμο συμπτώσεων οπότε αφεθείτε στον έρωτα, έναν έρωτα με εξαιρετικά ευνοική προοπτική και εξέλιξη.


Τοξότης 

Γενική επισκόπηση 


Ο Μαϊος έρχεται με μια διάθεση να σας νουθετήσει με ήρεμους τόνους εμπνέοντας διαλλακτικότητα και συμβιβασμό.

Είναι σημαντικό για εσάς ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της ζωής σας να αποδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να έχετε τον έλεγχο της κάθε κατάστασης Αλλά αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να επιδιώξετε ένα συμβιβασμό αποφεύγοντας έτσι τη διαιώνιση ενός προβλήματος του οποίου η λύση δεν εξαρτάται από εσάς.

Προσαρμοστείτε λοιπόν στην πραγματικότητα ως έχει και δείτε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε την υπάρχουσα κατάσταση προς όφελός σας.

Για εσάς που περιμένετε εξελίξεις από κάποια δικαστική αναμέτρηση ή που αναμένετε κάποιο αποτέλεσμα που αφορά μία επίσημη νομική διαδικασία θα λάβετε σύντομα καλά νέα κάτι που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της ζωής σας αφήνοντας πίσω τα αρνητικά συναισθήματα. 

Για εσάς που είστε μαθητές ή φοιτητές να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα προκύψει ένα ταξίδι-αστραπή σε σχέση με το προαναφερόμενο ζήτημα και γενικότερα μία ξαφνική μετακίνηση που θα προκύψει χωρίς προγραμματισμό αλλά η οποία θα είναι απαραίτητη για την διεκπεραίωση της διαδικασίας.

Εν κατακλείδι να θυμάστε ειδικά σε αυτή τη φάση της ζωής σας είναι πολύ σημαντικό να γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα υποχωρητικότητα αλλά αντίθετα τη μετατόπιση της ευθύνης από έναν εξωγενή παράγοντα που ούτως ή άλλως δεν μπορείτε να καθορίσετε εσείς σε ένα ενδογενή παράγοντα δηλαδή στη δική σας προσωπική ικανότητα να αξιοποιείτε στο μέγιστο τις δυνατότητές σας. 

Επαγγελματικά 

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα είναι καλό να δείξετε μεγάλη προσοχή ειδικά αυτό το διάστημα ,αφού θα προκύψει μία καινούργια επαγγελματική πρόταση ή μια πρόταση ανανέωσης της υπάρχουσας συνεργασίας που χρειάζεται αρκετή μελέτη προτού δεσμευτείτε.

Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας και τη δυνατότητά σας να απασχολείστε σε μία παράλληλη επαγγελματική δραστηριότητα και γενικότερα να έχετε την ελευθερία να κινείστε επαγγελματικά σε μεγαλύτερο εύρος με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε.

Είναι σημαντικό για εσάς να σκεφτείτε σοβαρά την ιδέα της ανεξαρτητοποίησης ή της δημιουργίας ενός δικού σας χώρου κάτι που αναμένεται να έχει θετική εξέλιξη αρκεί να έχετε το ελεύθερο να ασχοληθείτε με αυτό. 

Ειδικότερα για εσάς που ο γραπτός λόγος αποτελεί το κύριο εργαλείο της δουλειάς σας και κυρίως σε δημιουργικό επίπεδο λόγου χάρη εαν είστε δημοσιογράφος, συγγραφέας, αρθρογράφος κλπ δώστε μεγάλη προσοχή γιατί υπάρχει πιθανότητα θα υπάρξει προσπάθεια από τον εργοδότη σας να δεσμεύσει τη δουλειά σας για καθαρά δική του εκμετάλλευση και γενικότερα να σας αποτρέψει να τη παρουσιάσετε ελεύθερα χωρίς τη δική του συμμετοχή. 

Είναι προτιμότερο λοιπόν να επιλέξετε το λιγότερο περπατημένο μονοπάτι το οποίο θα σας εγγυηθεί όμως την κυριότητα του μόχθου σας και την δυνατότητα αξιοποίησης της δουλειά σας με περισσότερους τρόπους απο το να επιδιώξετε την επίπλαστη ασφάλεια που προσφέρει η εκμετάλλευση του ταλέντου σας απο κάποιον άλλον χωρίς το αποτέλεσμα της επιτυχίας να φτάσει σε εσάς.

Οικονομικά 

Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα ο Μαϊος σας καλεί να δείξετε εγκράτεια και φειδώ απέναντι σε κάθε μεγάλη για το προυπολογισμό σας αγορά και το κυριότερο, να καθυστερήσετε ή ακόμα και να αποφύγετε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων για μεγάλες αγοραπωλησίες ειδικά αυτοκινήτου ή άλλου μέσου μετακίνησης ή οικονομικές συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες. 

Το διάστημα κάποια ζητήματα θα τεθούν σε επεξεργασία και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για δέσμευση και σύναψη συμφωνιών σε ο,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά ζητήματα.
Προσοχή λοιπόν και εγκράτεια, κάντε ένα βήμα πίσω, ζητήστε περισσότερο χρόνο ή προσπαθήστε να καθυστερήσετε τουλάχιστον για αυτόν το μήνα κάθε παρόμοια συνθήκη. 

Ένα προγραμματισμένο ταξίδι αναμένεται να ακυρωθεί ή να χρειαστεί απο εσάς να μετατοπίσετε την ημερομηνία γεγονός που θα έχει αντίκτυπο στη τσέπη σας επιβαρύνοντάς σας με ένα επιπλέον ποσό.

Αυτό δεν είναι κάτι που χρειάζεται να σας ανησυχήσει καθώς πρόκειται για ένα μικρό εμπόδιο και κάτι που αναπληρώνεται οικονομικά παρόλα αυτά εάν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι μέσα σε αυτό το μήνα έχετε υπόψη σας το παραπάνω ενδεχόμενο και προκειμένου να αποφύγετε τη ταλαιπωρία αφήστε την ημερομηνία ανοικτή. 

Ερωτικά 

Σε ότι αφορά τα ζητήματα του έρωτα για εσάς που είστε ήδη σε σχέση ίσως έχει φτάσει η κατάλληλη στιγμή να αρχίσετε να επεξεργάζεστε την ιδέα ότι στην περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από τη σχέση αυτή καθαυτή θα ήταν καλύτερα να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να αναζητήσετε κάτι άλλο μία άλλη συνθήκη η οποία να ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη. 

Η αλήθεια είναι ότι όλο το προηγούμενο διάστημα έχετε προσπαθήσει αρκετά να βάλετε νερό στο κρασί σας κι όμως ένας παράγοντες που δεν έχετε υπολογίσει λέει το εξής.

Είναι άλλο πράγμα η υπομονή και άλλο η υποχώρηση, κυρίως σε ό,τι αφορά τις δικές σας πραγματικές ανάγκες και βλέψεις για το μέλλον σας οι όποιες ανάγκες και βλέψεις γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι με τα δεδομένα της άλλης πλευράς δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν οπότε προσπαθείτε να διατηρείτε χαμηλούς τόνους ελπίζοντας σε κάτι που εκ των προτέρων ξέρετε ότι δεν δύναται να πραγματοποιηθεί με τις υπάρχουσες συνθήκες. 

Καιρός λοιπόν να μιλήσετε ξεκάθαρα και κυρίως απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό για το τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε και το τι είναι αυτό που σας κρατάει από το να αναζητήσετε μία κατάσταση που θα σας κάνει ευτυχισμένους αντί να προσπαθείτε συνεχώς να πείθετε τον εαυτό σας οτι σας αρκεί αυτό που έχετε όταν ξέρετε εκ των προτέρων ότι αυτό δεν ευσταθεί. 

Για εσάς που δεν είστε δεσμευμένοι και που αναζητάτε κάτι καινούργιο να είστε σίγουροι ότι αυτό δεν θα το βρείτε στο παρελθόν ή στη μορφή μιας σχέσης του παρελθόντος που συνεχώς διαγράφει κύκλους επανερχόμενη στη ζωή σας κατα διαστήματα.

Είναι πολύ σημαντικό για εσάς αυτή τη φάση να επιλύσετε τα θέματα του παρελθόντος, μια ευκαιρία που θα σας δωθεί κατα τη διάρκεια αυτού του μήνα καθώς το εν λόγω πρόσωπο απο το παρελθόν σας θα κάνει μία προσπάθεια να επανέλθει στο περιθώριο της ζωής σας προτείνοντας μια καθαρά σαρκική σχέση. Σε αυτό το σημείο μιλήστε ανοιχτά για τις σκέψεις και τα συναιθήματά σας απέναντι σε αυτή την πρόταση κυρίως για να ακούσετε εσείς οι ίδιοι και να έχετε επίγνωση οτι στη περίπτωση που απαντήσετε θετικά είναι σαν να προσφέρετε τον εαυτό και τα συναισθήματά σας προς εκμετάλλευση στερώντας στον εαυτό σας την ευκαιρία να ευτυχίσει και να ολοκληρωθεί στον έρωτα.

Τολμήστε λοιπόν το αδιανόητο, πιστέψτε στον εαυτό σας και στη δύναμη που έχετε να καθορίσετε το μέλλον σας βάσει των επιλογών σας αναζητώντας την κατάσταση και το σύντροφο που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας τόσο της ερωτικές όσο και τις συναισθηματικές και όχι παραμένοντας σε χειριστικές σχέσεις.


Αιγόκερως 

Γενική επισκόπηση 


Ο Μαϊος θα αποτελέσει για εσάς ένα μήνα δράσης με έντονους ρυθμούς και γρήγορες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας γεγονός που θα δοκιμάσει τη δύναμη της θέλησής σας, καθώς κάθε αλλαγή χρειάζεται την ανάλογη ανταπόκριση απο τη δική σας πλευρά. 

Αυτές οι αλλαγές περιλαμβάνουν τη γρήγορη εξέλιξη υποθέσεων που μέχρι τώρα χρειάστηκε από εσάς αρκετή υπομονή και ξαφνικά θα ξεκολλήσουν, ταξίδια και μετακινήσεις, μετακόμιση η αλλαγή επαγγελματικής εστίας και γενικότερα αλλαγή σκηνικού.

Επίσης Όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις με φίλους γνωστούς ή γενικότερα τον κοντινό κοινωνικό σας περίγυρο τα γεγονότα που θα τεθούν σε εξέλιξη κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα σας βάλουν σε σκέψεις κάτι που θα σας οδηγήσει στο να πραγματοποιήσετε έναν απολογισμό συμπεριφορών και προσέγγισης ορισμένων ανθρώπων απέναντί σας τοποθετώντας τους στην ανάλογη θέση στη ζωή σας. 

Η αλήθεια είναι ότι κάποια πρόσωπα θα απομακρυνθούν από τη ζωή σας αυτό το διάστημα δίνοντας όμως τη θέση τους σε καινούργια η διαδικασία που είναι απαραίτητη ειδικά για την δική σας περίπτωση αφού τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται αυτό το ξεκαθάρισμα στη κοινωνική σας ζωή. 

Επιλέξτε λοιπόν ποιούς ανθρώπους επιθυμείτε κοντά σας και χαράξτε με δικά σας μέτρα και σταθμά τα όρια καθώς και την εγγύτητα των διαπροσωπικών σας επαφών ανα περίπτωση. Για εσάς που προσπαθείτε να κάνετε οικογένεια και έχετε δυσκολευτεί αρκετά στο παρελθόν τα νέα θα είναι ευχάριστα οπότε προετοιμαστείτε και απολαύστε με ηρεμία την νέα υπέροχη φάση της ζωής σας.

Επίσης αυτό το διάστημα να είστε προετοιμασμένοι καθώς θα προκύψει μία επανεμφάνιση κάποιου προσώπου απο το παρελθόν σας με το οποίο έχετε άλυτες υποθέσεις κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο αφου η μεταξύ σας σχέση τερματίστηκε ξαφνικά και απροειδοποιητα.

Το παραπάνω γεγονός θα μπορούσε να αφορά κάθε μορφή σχέσης με ανάλογα χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα μια επαγγελματική συνεργασία απο την οποία βρεθήκατε μεταίωροι, τη σχέση με ένα οικογενειακό πρόσωπο που με τη στάση του σας άφησε μια αίσθηση εγκατάλειψης ή ένα ερωτικό σύντροφο με τον οποίο είχατε σχέση που εξαφανίστηκε χωρίς να δώσει εξηγήσεις. 

Σε κάθε περίπτωση τώρα είναι η στιγμή να κλείσετε οριστικά τέτοια ζητήματα ,κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, και καλό θα ήταν να αφήσετε το παρελθόν στη θέση του γιατι απο ο,τι φαίνεται δεν έχει κάτι να σας προσφέρει. 

Επαγγελματικά 

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα ο Μαϊος αναμένεται ιδιαίτερα ευνοϊκός δίνοντάς σας πολλές ευκαιρίες εξέλιξης ενω για εσάς που αναζητείτε εργασία τα νέα θα είναι πολύ ευχάριστα.

Για εσάς που ήδη εργάζεστε αυτό το διάστημα, ευεργετηθεί τα ιδιαίτερα από τον εργοδότη ή τον προϊστάμενό σας ο οποίος θα σας επιλέξει ανάμεσα σε πολλούς συναδέλφους για μία αύξηση ή προαγωγή γεγονός που θα προκαλέσει μία ανταγωνιστικότητα και γενικότερα μια εχθρική στάση των συναδέλφων στο χώρο εργασίας.

Μην εκπλαγείτε εάν σας προταθεί συνεργασία ή αν προαχθείτε απο υπάλληλο σε συνεργάτη γεγονός που θα αποτελέσει την αρχή μιας εξαιρετικά δημιουργικής περιόδου για εσάς, αφού θα σας δωθεί η ευκαιρία να υλοποιήσετε τις ιδέες σας δημιουργώντας με τη δική σας προσωπική σφραγίδα.

Στον τομέα των επαγγελματικών σας τίποτα δεν είναι αδύνατο για εσάς αυτο το μήνα οπότε δημιουργήστε, πρωτοπορήστε και δοκιμάστε τις δυνάμεις σας. 

Οικονομικά 

Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα τα νέα είναι εξίσου καλά για εσάς . 

Ειδικότερα για εσάς που βρίσκεστε σε διαδικασία συνταξιοδότησης, που περιμένετε μία υποτροφία για τις σπουδές σας, ή για εσάς που περιμένετε μια χρηματοδότηση για να υλοποιήσετε μια επιχειρηματική σας ιδέα τα νέα θα είναι θετικά και γενικότερα να αναμένετε γρήγορες εξελίξεις και τη διευκόλυνση διαδικαστικών και γραφειοκρατικών θεμάτων.

Αυτό το μήνα αναμένεται κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας το οποίο διαμένει μακριά να χρειαστεί από εσάς κάποιας μορφής οικονομική ενίσχυση για κάποιο ζήτημα που το αφορά και γενικότερα τη δική σας φροντίδα,γεγονός που θα σας κούραση μεν αλλά που δεν θα σας επιβαρύνει μελλοντικά καθώς τα χρήματα που θα διαθέσετε θα σας επιστραφούν. 

Ερωτικά 

Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα, ο Μάιος θα φέρει κάποια μικρά εμπόδια κυρίως έχουν σχέση να κάνουν με την εξωτερίκευση των δικών σας συναισθημάτων των συναισθημάτων της άλλης πλευράς.

Πιο συγκεκριμένα για εσάς που βρίσκεστε σε σχέση με κάποιο άτομο που με τη στάση του σας έχει ενθαρρύνει συναισθηματικά στο παρελθόν , ξαφνικά θα γνωρίσετε το άλλο του πρόσωπο,αυτό της συναισθηματικής φειδούς και της αποστασιοποίησης ενω δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε οτι δεν είστε οι μόνοι αποδέκτες του ερωτικού του ενδιαφέροντος.

Σε κάθε περίπτωση επιδιώξτε φανερές καταστάσεις και για εσάς που είστε αδέσμευτοι προσέξτε πολύ γιατι αναμένεται έρωτας με άτομο αρκετά μεγαλύτερό σας, το οποίο είναι ήδη δεσμευμένο και όσο σκληρό και να σας ακουστεί βλέπει σε εσάς μια ευκαιρία για εκτόνωση χωρίς να επενδύει στο συναίσθημα. 

Είναι καλύτερα για αυτό το μήνα να κάνετε μια ενδοσκόπηση αναζητώντας κοινούς παράγοντες ανάμεσα σε πρόσωπα και καταστάσεις που επιλέγετε στην ερωτική σας ζωή γιατι απο ο,τι φαίνεται αναζητάτε σε κάθε ερωτικό σύντροφο έναν έρωτα του παρελθόντος που σας στιγμάτισε και τον οποίο ακόμα δεν έχετε ξεπεράσει. 

Yροχόος 

Γενική επισκόπηση 


Ο Μαϊος μπαίνει δυναμικά και στη δική σας ζωή ζητώντας από εσάς αποφασιστικότητα και ξεκάθαρες επιλογές. 

Ήρθε η ώρα λοιπόν που οι συνθήκες οι καταστάσεις και τα γεγονότα της ζωής θα απαιτήσουν στο να πάρετε μία ξεκάθαρη επιλογή, πράγμα που σημαίνει οτι θα χρειαστεί να αφήσετε ένα μονοπάτι για να ακολουθήσετε κάποιο άλλο. 

Μία κατάσταση στη ζωή σας είτε αυτό ονομάζεται σχέση είτε ονομάζεται η φιλία είτε ονομάζεται επαγγελματική συνθήκη έχει περάσει από καιρό το στάδιο της ωρίμανσης χωρίς πλέον να αποδίδει καρπούς. 

Με λίγα λόγια η συνθήκη την οποία θα χρειαστεί να αφήσετε έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της με εσάς να έχετε πάρει τα απαραίτητα μαθήματα ζωής τα οποία είναι καλό να εφαρμόσετε σαν γνώση σε μία καινούργια συνθήκη την οποία θα ανακαλύψετε μόνο προχωρώντας προς τα εμπρός και όντας σε εξέλιξη, σε δράση.

Δώστε προσοχή γιατι αυτή η χρονική συγκυρία δεν είναι καθόλου τυχαία κι αν την εκμεταλλευτείτε σωστά τολμώντας να κάνετε το μεγάλο βήμα και να απεμπλακείτε από προβληματικές καταστάσεις που εδώ και χρόνια διαιωνίζονται στη ζωή σας (ακόμα και αν δεν έχετε ένα ξεκάθαρο πλάνο ως προς το πώς θα σταθείτε χωρίς τη παρελθούσα συνθήκη) είναι σίγουρο οτι όχι μόνο θα βγείτε κερδισμένοι αλλα οτι απο εδώ και στο εξής αρχίζει για εσάς μια καινούργια ζωή.

Ο μήνας Αυτός είναι γεμάτος με ευκαιρίες για δημιουργία, για πρωτοβουλία σε κάθε τομέα και για έναρξη καινούργιων δραστηριοτήτων αλλά και νέων γνωριμιών.

Αυτό το μήνα λοιπόν θα μπουν καινούργιοι άνθρωποι στη ζωή σας η οποία έχουν πολλά να σας δώσουν και εσείς με τη σειρά σας έχετε πολλά να πάρετε από αυτούς αρκεί να είστε θετικοί στο να κάνετε παρέα με καινούργια πρόσωπα.

Η έμπνευση βρίσκεται στο Ζενίθ για εσάς μία έμπνευση που θα μπορούσε να αφορά είτε καλλιτεχνικές δραστηριότητες είτε πολύ αξιοσημείωτες επαγγελματικές ή επιχειρηματικές ιδέες που Καλό θα ήταν να αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά ως προς το πώς να τις υλοποιήσετε οπότε τώρα είναι ιδανική στιγμή για να μαζέψετε πληροφορίες και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να κάνετε μια ιδέα πραγματικότητα. 


Επαγγελματικά 

Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα ο Μάιος ξεκινά με τη λήξη μιας επαγγελματικής συνεργασίας. 

Αυτο θα είναι κάτι το οποίο θα σας φορτίσει συναισθηματικά αλλα αν το σκεφτείτε με τη λογική έπρεπε να έχει συμβεί εδώ και αρκετό καιρό πράγμα που το αποφεύγατε όσο μπορούσατε επωμιζόμενοι το κόστος της επιλογής σας τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε υλικό επίπεδο. 

Κάτι παλιό τελειώνει λοιπόν και κάτι καινούργιο ανοίγεται για εσάς στον επαγγελματικό σας ορίζοντα το οποίο θα έχει καλή εξέλιξη αρκεί να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης και να έχετε εσείς την ευθύνη για τα θέματα που αφορούν τη δουλειά σας και τη γενικότερη διαχείρησή της οπότε μην εκπλαγείτε εαν στο άμεσο μέλλον βρεθείτε σε διευθυντική θέση ή ξεκινήσετε μια δική σας δουλειά.

Σε ότι αφορά το μήνα Μαϊο είναι πάρα πολύ σημαντικό να διεκδικήσετε σθεναρά τα δικαιώματά σας σε ο,τι αφορά τη δουλειά σας και να επιδιώξετε μια δυναμική επίλυση ανάλογων ζητημάτων γιατι έχετε αδικηθεί σημαντικά σε πολλούς τομείς κάτι που όση υπομονή και να κάνετε δεν θα αλλάξει ως δια μαγείας.

Τολμήστε λοιπόν να κατονομάσετε καταστάσεις ως έχουν και να διεκδικήσετε ακόμα και δικαστικά το δίκιο σας ετσι ωστε προτού προχωρήσετε στο επόμενο βήμα στην επαγγελματική σας πορεία να έχετε καταφέρει να βγείτε κερδισμένοι απο το προηγούμενο παρά τις όποιες δυσκολίες.

Στη ζωή ούτως ή άλλως δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις αλλά αυτό για το οποίο διαπραγματεύεσαι οπότε ειδικά στη δική σας περίπτωση τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή όχι απλά να διαπραγματευτείτε αλλά να αγωνιστείτε για αυτό που αξίζετε.

Οικονομικά 

Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα θα υπάρξει μία ξαφνική τροποποίηση ενός εισοδήματος που μέχρι τώρα αποτελούσε μία σταθερή εισροή χρημάτων γεγονός που θα σας κινητοποιήσει να αναζητήσετε μία καινούργια αντικατάσταση ένα τρόπο να αναπληρώσετε το οικονομικό σας έλλειμμα.

Αυτή η κινητοποίηση γενικότερα σας κάνει πολύ καλό γιατί θα σας στρέψει την προσοχή προς μία ευκαιρία που θα αποβεί εξαιρετικά προσοδοφόρα μελλοντικά αλλα που θα αποτελέσει για εσάς πηγή αμφιβολίας και άγχους στη παρούσα φάση γιατί πρόκειται για κάτι καινούργιο.

Πίστεψε στον εαυτό σας και στη δύναμη που έχετε να τα καταφέρνετε κάτω από κάθε συνθήκη και το κυριότερο προσέξτε ως προς το να μην αναζητήσετε σε μία στιγμή αδυναμίας κάποιον για να ακουμπήσετε πάνω του και να σας καθοδηγήσει εκείνος ως προς το πως να διαχειριστείτε τόσο τα οικονομικά σας όσο και τα επαγγελματικά σας ζητήματα παίρνοντας αποφάσεις για εσάς.

Το σίγουρο είναι οτι προσέχοντας αυτά τα σημεία και τολμώντας το καινούργιο θα χτίσετε γερές βάσεις για το μέλλον και θα δείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας πιο γρήγορα απο ο,τι υπολογίζετε. 


Ερωτικά 

Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα αυτό το διάστημα του Μαΐου θα σας δικαιώσει ενώ για εσάς που βρίσκεστε σε διαδικασία διαζυγίου και αντιμετωπίζετε μεγάλες δυσκολίες τόσο ως προς τα διαδικαστικά όσο και σε ό,τι αφορά το ψυχολογικό πόλεμο απο την άλλη πλευρά τα νέα θα είναι εξαιρετικά καλά και θα υπάρξει όχι μόνο θετική έκβαση αλλα δικαίωση μετά απο μεγάλο αγώνα. 

Με λίγα λόγια όλα και όλοι θα μπουν στη θέση που τους αναλογεί.

Για σας που είστε δεσμευμένοι ήρθε ο καιρός να μιλήσετε ανοιχτά με το σύντροφό σας σχετικά με καταστάσεις που σας ενοχλούν από τη μεταξύ σας σχέση η επικοινωνία γιατί από ότι φαίνεται αισθάνεστε αδικημένοι είτε από κάποια συμπεριφορά είτε από κάποια κατάσταση και είναι καλό να θέσετε κάποια όρια και το σημαντικότερο εάν υπάρχει κοινή διαχείριση οικονομικών να υπάρξει δίκαιος τρόπος διαχείρισης γιατί από ό,τι φαίνεται κάπου χάθηκε η μπάλα και ίσως αυτό κρύβεται πίσω απο την τεταμμένη ατμόσφαιρα.

Μια ξαφνική εγκυμοσύνη ή μια συζήτηση στην οποία θα διαπιστώσετε οτι και οι δυο αισθάνεστε έτοιμοι και επιθυμείτε να κάνετε οικογένεια θα σας αιφνιδιάσει και τους δυο ευχάριστα βοηθώντας σας να πραγματοποιήσετε μια νεα αρχή κάτι που περιλαμβάνει και μετακόμιση σε ένα καινούργιο σπίτι κοντά σε εξοχή. 


Ιχθύες 

Γενική επισκόπηση 

Ο Μαϊος είναι ένας μήνας σταθμός και για τη δική σας ζωή καθώς ήρθε η στιγμή να επιλέξετε ένα μονοπάτι με συνείδηση και να κινηθείτε προς ένα ξεκάθαρο στόχο χωρίς να αναλώνεστε στην αναμόχλευση δικαιολογιών ή δυσκολιών που μέχρι τώρα σας απέτρεπαν διαρκώς από το να πραγματοποιήστε μία ξεκάθαρη επιλογή ως προς τη μελλοντική σας πορεία σε κάθε τομέα της ζωής σας. 

Επίσης ο Μαϊος έρχεται να σας προσφέρει μία ιδέα που μέχρι τώρα ενδεχομένως να μην είχατε αναλογιστεί, οτι δηλαδή δεν είναι όλα στη ζωή άσπρο ή μαύρο. 

Αυτή η ταλάντευση και αυτή η δυσκολία ως προς την επιλογή πάντοτε μίας εκ των δύο πιθανών κατευθύνσεων ισως να σας έχει απορροφήσει τόσο πολύ που να μην σκεφτήκατε καν την προοπτική της σύνθεσης.

Δημιουργώντας δηλαδή ένα καινούργιο ολόγραμμα και όχι προσπαθώντας να διαφοροποιήσετε τις κατάστασης και να διαχωρίσετε δυνατότητες που μαζί θα μπορούσαν να αποδώσουν ακόμα περισσότερο θα μπορέσετε να αποκτήσετε μια σφαιρική εικόνα και να απεγκλωβιστείτε προχωρώντας πλέον σε δράση.

Αυτή η συνθήκη μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τομέα που σας απασχολεί και ειδικά για εσάς που σπουδάζετε ή προσπαθείτε να κατασταλάξετε γύρω από αυτό το θέμα , σκεφτείτε ότι μπορείτε να ασχοληθείτε με περισσότερα από ένα πεδία γνώσεων και εξειδίκευσης με την προοπτική του συνδυασμού τους στο άμεσο μέλλον κάτι που αν τώρα σας φαίνεται άτοπο- μελλοντικά θα έχει εφαρμογή.

Γενικότερα ο μήνας αυτός είναι ιδανικός και ευνοεί κάθε μορφή εκπαιδευτικής ή μαθησιακής διαδικασίας , διδασκαλίας και εξειδίκευσης όχι μόνο για εσάς που βρίσκεστε ή θα βρεθείτε σε ανάλογη διαδικασία αλλα και για εσάς που δραστηριοποιείστε επαγγελματικά σε ανάλογους τομείς καθώς θα δείτε σημαντική άνοδο στη δουλειά σας. 

Η τύχη γενικότερα φαίνεται να είναι με το μέρος σας και επιτέλους σας ανοίγονται πόρτες που από καιρό περιμένατε καθώς και ευκαιρίες για εξέλιξη που θα προκύψουν ξαφνικά.

Με λίγα λόγια θα βρεθείτε στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή και οι ευκαιρίες που θα προκύψουν τώρα σε κάθε τομέα της ζωής σας θα αποτελέσουν την αρχή μιας πολύ δυναμικής πορείας με διάρκεια στο χρόνο. 


Επαγγελματικά 

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα είναι πολύ σημαντικό να δείξετε μεγάλη προσοχή ειδικά εάν πρόκειται να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, γιατί μία φαινομενικά δελεαστική πρόταση που θα σας γίνει δεν θα εξελιχθεί με αυτόν τον τρόπο αλλα σκοπό έχει να σας δεσμεύσει επαγγελματικά κάτω απο μη ικανοποιητικές συνθήκες.

Το ταλέντο σας δεν έχει περάσει απαρατήρητο καθώς και η συναισθηματική σας ανάγκη να πάρετε επιβράβευση και αναγνώριση μέσα από τη δουλειά σας γεγονός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας, ειδικά στην προκειμένη φάση και στην συγκεκριμένη συνθήκη.

Εμπιστευτείτε λοιπόν το ένστικτο και όχι την ανάγκη σας και εξετάστε προσεκτικά τα δεδομένα που θα σας παρουσιαστούν γιατι όπως λέει και η φράση "κάτι δεν κολλάει εδω".

Εξίσου σημαντικό στην προκειμένη περίπτωση είναι να δείξετε με τη στάση σας ότι έχετε καταλάβει τί συμβαίνει και πως δεν είστε διατεθειμένοι να εξαπατάστε εν γνώσει σας. 

Διαπραγματευτείτε λοιπόν σύμφωνα με τα δικά σας θέλω και με το δικό σας συμφέρον και δείξτε με ευγενικό αλλά ξεκάθαρο τρόπο ότι έχετε πλήρη επίγνωση της κατάστασης. 

Το κλειδί της υπόθεσης είναι να μην τσακωθείτε αλλα να μιλήσετε χωρίς περιστροφές ορίζοντας εσείς τους κανόνες του παιχνιδιού.

Οικονομικά 

Σε ο,τι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα αναμένεται μία σταθερότητα χωρίς διακυμάνσεις και χωρίς δυσάρεστες ή ευχάριστες εκπλήξεις.

Γενικώς θα επικρατήσει ηρεμία στον ορίζοντα κάτι που το έχετε ανάγκη μετά από τις δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος. 

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να θυμάστε οτι η παρούσα ουδέτερη κατάσταση δεν προσφέρεται σαν μία καλή βάση για να επιχειρήσετε μία καινούργια σημαντική και δεσμευτική επένδυση ή για μια καινούργια οικονομική συμφωνία, οπότε αφήστε ανάλογες βλέψεις για αργότερα και προς το παρόν προσπαθήστε να καθυστερήσετε ανάλογες διαδικασίες.

Για εσάς που ψάχνετε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο δεν είναι μία καλή στιγμή να πραγματοποιήσετε ανάλογες κινήσεις οπότε καλό θα ήταν στη παρούσα φάση να κάνετε λίγη υπομονή.

Ερωτικά 

Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα η αλήθεια είναι οτι έχετε δυσκολευτεί αρκετά στο παρελθόν γεγονός που σας έχει κάνει δύσπιστους και λιγότερο ρομαντικούς. 

Έχετε αντιμετώπισει αρκετές δυσκολίες ειδικότερα σε ο,τι αφορά τη διαδοχική εμπλοκή σας σε δυσλειτουργικές σχέσεις και στην επιλογή ανάλογων ανθρώπων.

Το σκηνικό αλλάζει αυτό το μήνα οπότε προετοιμαστείτε ανάλογα γιατι έρχεται μια περίοδος επιβράβευσης για την υπομονή και τη δύναμη που δείξατε στις δυσκολίες με τη μορφή μιας νέας γνωριμίας που θα προκύψει αυτό το διάστημα και θα εξελιχθεί σε μια υπέροχη συνύπαρξη παρά τους αρχικούς σας δισταγμούς.

Αυτή είναι μία καλή στιγμή για να αφεθείτε επιτέλους συναισθηματικά και να ζήσετε αυτό που περιμένατε 

Για εσας που είστε ήδη σε σχέση αυτός ο μήνας θα αποτελέσει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο για σας καθώς η σχέση σας θα επισημοποιηθεί ξαφνικά με τη μορφή έκπληξης η σε μία στιγμή που δεν το περιμένατε ότι θα γίνει, ενω αναμένεται η έκπληξη να γίνει διπλή με την ανακοίνωση του ερχομού ενός νέου μέλους στην οικογένειά σας. 


Από τον Μάνο Μηκίδη
Αριθμολόγο- Μαθηματικό


www.facebook.com/manos.mikidis

Μίνι βιογραφικό του Μ. Μηκίδη

Ο Μάνος Μηκιδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και δίδαξε ως ιδιωτικός εκπαιδευτικός σε μαθητές και φοιτητές ενώ ταυτόχρονα είχε την πρώτη επαφή με τον χώρο της Αστρολογίας όπου ξεκινά την ενδελεχή μελέτη της.

Το αμείωτο ενδιαφέρον του για την έρευνα της Μεταφυσικής , τον οδηγεί στο αντικείμενο της Αριθμολογίας, της ανάλυσης των καρτών Ταρω.

Σήμερα είναι πιστοποιημένος Αστρολόγος, Αριθμολόγος και αναλυτής Ταρω, αντικείμενο του είναι η παροχή συμβουλών - προβλέψεων καθώς και η εκπαίδευση όσων επιθυμούν να μάθουν Αριθμολογία – Ταρω – Αστρολογία, είτε για προσωπική τους γνώση είτε για να ασχοληθούν ως επαγγελματίες.