Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/4/17

H νέα τάση στα φρύδια που έχει γίνει ανάρπαστη (φώτο)


 
Η Stella Sironen είναι Φινλανδή, είναι 19 χρονών και είναι καλλιτέχνης του make up. Μια Κυριακή ο φίλος της είχε μια έκλαμψη την ώρα που χτένιζε τα φρύδια της καλής του.

«Ξαφνικά, ξέσπασε σε γέλια» είπε η... 
  

 
 
 
 
 
Stella στη «The Huffington Post» και συνέχισε: «Είχε κάνει χωρίστρα στα φρύδια μου. Γελάγαμε όλο το βράδυ».

Την επόμενη μέρα, με ένα stick η Stella επανέλαβε την καλλιτεχνική «παρέμβαση», τη συνόδευσε με εντυπωσιακή μπλε μάσκαρα και ανέβασε τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram.





Η ανάρτηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και αφού απέσπασε πάνω από 45.000 likes, γεννήθηκε το hashtag #featherbrows. H διαδικτυακή κοινότητα γυναικείου καλλωπισμού χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα: το «YAS I Shall Recreate This Look» και το «Ick, No Those Are The Stuff Of Nightmares».







Η Stella έμεινε άφωνη, ανήρτησε δεύτερη φωτογραφία εξηγώντας ότι η αρχική ήταν ένα απλό αστείο. «Είναι περίεργο να υπάρχει τέχνη ματιών, τέχνη χειλιών και πολλές άλλες μορφές δημιουργικού make up, αλλά τα φρύδια να μένουν ανέγγιχτα όλα αυτά τα χρόνια. Αληθινά ελπίζω να εμπνεύσει αυτό τους καλλιτέχνες make up να εξερευνήσουν την τέχνη φρυδιών και να πειραματιστούν περισσότερο» τόνισε η Stella. Μια νέα τάση γεννήθηκε λοιπόν.




Πηγή: govastielto.gr