Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/5/17

Τα πανάκριβα αυτοκίνητα που οδηγούν 5+1 Έλληνες τραγουδιστές (ΦΩΤΟ)



Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε έναν επιβλητικό, ταχύτατο και πολύ μεγάλης αξίας «βασιλιά» της ασφάλτου; Κανένας. Και σας το υπογράφουμε.

Γι’ αυτό και δικαιολογούμε απόλυτα τους 5 + 1 ακόλουθους καλλιτέχνες οι οποίοι έδωσαν… 

το κάτι παραπάνω για να αποκτήσουν τα αυτοκίνητά τους.

Είναι επιτυχημένοι, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους και αρκετές χιλιάδες ευρώ στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Δικαιολογούμε, λοιπόν, απόλυτα το ακριβό τους γούστο…

Υ.Γ. Μην περιμένετε να δείτε στη λίστα το όνομα του Νίκου Βέρτη. «Κλαίει» ήδη δύο αυτοκίνητα που… έκαναν φτερά σε λιγότερο από ένα χρόνο. Ελπίζουμε το καινούργιο του να αποδειχθεί πιο τυχερό.

Στέλιος Ρόκκος



Το Jeep Wrangler του Στέλιου έχει γίνει το σήμα κατατεθέν του. Για να είμαστε ειλικρινείς, του πηγαίνει απόλυτα.

Δέσποινα Βανδή





Porsche Cayenne. Το αμάξι που χιλιοφωτογράφισαν οι παπαράτσι, εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο της οικογενείας Νικολαΐδη. Το οδηγούν τόσο η Δέσποινα όσο και ο Ντέμης. Το σε ποιον πηγαίνει καλύτερα, θα το κρίνετε εσείς!

Έλλη Κοκκίνου





Αυτό κι αν είναι αυτοκίνητο. Το Lexus της πάντα γοητευτικής Έλλης είναι η τρανή απόδειξη πως αυτή η γυναίκα ξέρει να διαλέγει. Αμφιβάλλει κανείς;


Πέγκυ Ζήνα



Μπορεί η Πέγκυ Ζήνα συνήθως να απαθανατίζεται οδηγώντας το αγαπημένο της Smart, αλλά όπως γνωρίζουμε, αυτό δεν είναι το μοναδικό της αυτοκίνητο. Στην κατοχή της έχει ακόμα μία Mercedes, την οποία αποφεύγει στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Σάκης Ρουβάς





Άλλος ένας λάτρης του συγκεκριμένου brand είναι ο Σάκης Ρουβάς. Συγκεκριμένα, οδηγεί μια ολόλευκη Mercedes ML350, που μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει.
Πάολα



Η Bentley Continental της Πάολας έχει πρωταγωνιστήσει και στο video clip για μία από τις μέχρι τώρα μεγαλύτερες επιτυχίες της. Μάλιστα, όταν η ίδια είχε ερωτηθεί αν θεωρεί προκλητική την κίνησή της να αγοράσει στις μέρες μας ένα τόσο ακριβό αμάξι, είχε δηλώσει πως όπως οι άλλοι αγοράζουν σπίτια, έτσι ακριβώς εκείνη θέλησε να δώσει τα χρήματά της επενδύοντας σε ένα καλό αυτοκίνητο.

Η ατάκα της «Και τι να κάνω; Να πηγαίνω με το Datsun στο μαγαζί;», έγραψε ιστορία.

Πάολα, μόνο εσύ! 
Πηγή: menshouse.gr