Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/6/17

Κίνηση-ματ του ΑΝΤ1 που αλλάζει τις ισορροπίες: Πήρε το reality που φοβόταν πιο πολύ ο ΣΚΑΪ




Τηλεοπτική τιτανομαχία του χρόνου...

Ακόμα και όσοι δεν παρακολουθούν το Survivor παραδέχονται ότι το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήταν αυτό που καθόρισε εν πολλοίς την έκβαση της μάχης στην prime time ζώνη των καναλιών. Ο ανταγωνισμός δοκίμασε τα πάντα, από show, μέχρι μυθοπλασία και ταξιδιωτικές εκπομπές, όμως όποιο πρόγραμμα βρέθηκε απέναντι στον τυφώνα Survivor ηττήθηκε κατά κράτος. Την ώρα που το κανάλι του Φαλήρου κάνει καθημερινά 60% μετά τις 21:00 τα άλλα κανάλια περιορίζονται σε μονοψήφια, βλέποντας το κομμάτι της διαφημιστικής πίτας να μειώνεται όλο και περισσότερο.


Έτσι, όπως είναι λογικό οι διευθυντές προγράμματος των καναλιών προσπαθούν να λύσουν τον πιο δύσκολο γρίφο, βρίσκοντας το πρόγραμμα εκείνο που θα κοντραριστεί στα ίσα με το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ…

Η μεγαλύτερη κινητικότητα παρατηρείται στον ΑΝΤ1 ειδικά μετά την άφιξη του Γιάννη Λάτσιου, ο οποίος θεωρεί προσωπικό στοίχημα την εύρεση του πρότζεκτ που θα χτυπήσει το Survivor…
Η πρώτη σκέψη για την επιστροφή στο επιτυχημένο μεν, πλην ξαναζεσταμένο φαγητό της «Φάρμας» εγκαταλείφθηκε σύντομα, όταν σε πρώτο πλάνο πέρασε το reality επιβίωσης «I am a Celebrity…Get me out of Here» το πιο σκληρό ίσως reality που έχει γίνει ποτέ.
Και ενώ οι πρώτες συζητήσεις με τους διάσημους που θα έπαιρναν μέρος είχαν ήδη αρχίσει, οι άνθρωποι του καναλιού αποφάσισαν να αλλάξουν ρότα καθώς το συγκεκριμένο reality ήταν τόσο σκληρό, που και οι αντιδράσεις θα ήταν έντονες, αλλά και θα υπήρχε σοβαρή περίπτωση το ΕΣΡ να το στείλει στη ζώνη των 23:30 αποδυναμώνοντας έτσι την εμπορική του αξία. Το καλό το παλικάρι όμως ξέρει και άλλο μονοπάτι. Έτσι οι επιτελείς του ΑΝΤ1 κινήθηκαν μεθοδικά εξασφαλίζοντας ένα άλλο πρότζεκτ το οποίο έχει όλα τα φόντα για να γίνει η νέα συνήθεια των τηλεθεατών.
Ο λόγος για τους «Νομάδες» (Nomads), το reality το οποίο σύμφωνα με το πάντα έγκυρι ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά  θα είναι η απάντηση του ΑΝΤ1 στο Survivor.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχουν τρεις ομάδες. Η μία ζει άνετα, η δεύτερη ζει στην έρημο και η τρίτη κοντά στους ιθαγενείς. Όλοι λοιπόν καλούνται να αντιμετωπίσουν διάφορες δοκιμασίες, για να εξασφαλίσουν την επιβίωση τους σε μέρη που σίγουρα θα συναρπάσουν τον τηλεθεατή.
Φυσικά, όπως ήδη θα έχετε μαντέψει θα υπάρχουν και διάσημοι στην εξίσωση, οι οποίοι θα δώσουν με τη συμμετοχή τους, άλλη αίγλη στο νέο προϊόν του ΑΝΤ1, το οποίο σημειώνει τεράστια επιτυχία στις χώρες που έχει προβληθεί.