Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/6/17

Τα 25 πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή στο διαδίκτυο




Με κριτήριο την παρουσία τους, το feedback που λαμβάνουν μέσω των social media και άρα την ηλεκτρονική επίδρασή τους σε παγκόσμιο επίπεδο...
το περιοδικό Τime κατέταξε τα 25 άτομα που κάνουν το πιο ισχυρό γκελ στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προκαλούν πληθώρα θετικών ή αρνητικών σχολίων και συνεπώς πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.
Στη λίστα εντοπίζονται ονόματα διασήμων με έντονο virality όπως η Rihanna, η Katy Perry, η Kim Kardashian και η Chrissy Teigen, η J.K. Rowling, ο Donald Trump, ο τραγουδιστής Chance the Rapper, αλλά και πρόσωπα που έχουν συγκινήσει με τις προσωπικές τους ιστορίες, όπως η 7χρονη Bana Alabed από τη Συρία, η οποία έγινε γνωστή μέσω του twitter και των δραματικών αφηγήσεών της για όσα δεινά περνούσε κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών στο Χαλέπι το 2016. Η Bana τουίταρε καθημερινά με τη βοήθεια της μητέρας της προκαλώντας πονοκέφαλο στο συριακό καθεστώς, το οποίο είχε κατηγορήσει τη μικρή για προπαγάνδα.



Στη λίστα του Τime φιγουράρουν αναπόφευκτα και πρόσωπα τα οποία έγιναν γνωστά στους χρήστες του διαδικτύου μέσω των καναλιών τους στο youtube. Influencers όπως ο Markiplier, ένας φανατικός των video games με πάνω από 17 εκατομμύρια συνδρομητές και η 16χρονη Ariel Martin, γνωστή ως Baby Ariel, η οποία αναδύθηκε μέσα από την εφαρμογή Musical.ly, καθώς επίσης και η Κινέζα Yao Chen, η οποία έγινε viral καταθέτοντας την άποψή της για την προσφυγική κρίση.

Ολόκληρη η λίστα του περιοδικού time:

Chrissy Teigen

Matt Drudge

J.K. Rowling

Carter Wilkerson

Yao Chen

Brian Reed

BTS

Alexei Navalny

Donald Trump

Matt Furie

Steven Pruitt (Ser Amantio di Nicolao)

Bana Alabed

Gigi Gorgeous

Jonathan Sun

Katy Perry

Kim Kardashian

Branden Miller (Joanne the Scammer)

Ezra Levin

Leah Greenberg

Angel Padilla

Sarah Dohl & Matt Traldi (The Indivisible Guide)

Rihanna

Chance the Rapper

Ariel Martin (Baby Ariel)

Cassey Ho

Huda Kattan

Mark Fischbach (Markiplier)

Danielle Weisberg & Carly Zakin (The Skimm