Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/6/17

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 3 – 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ.. 6951106266



ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα παρουσιαστούν πολλά ζητήματα που έχουν σχέση με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και την οικογένειά σου. Θα πρέπει να φανείς υποστηρικτικός και να μην επιβαρύνεις την κατάσταση με περισσότερο ένταση. Οικονομικά θέματα από το παρελθόν που ήθελες αλλά δεν έχουν ξεχαστεί κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους. Στη δουλειά σου επικρατεί ισορροπία και ηρεμία μιας και αντιμετωπίζεις τα πράγματα με οργάνωση και πειθαρχία. Η εβδομάδα είναι ευνοϊκή σε καλλιτεχνικά θέματα. Οργάνωσε πιο σωστά την καθημερινότητά σου για ζεις σε πιο χαλαρούς ρυθμούς! Προσοχή στην υγεία!
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου... Θα ζήσετε στιγμές έντονου πάθους και αγάπης! Θα θέλεις να περάσεις τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο με το ταίρι σου και να κάνετε πράγματα πρωτότυπα, μέσα από τα οποία θα ανανεωθείτε. Εάν είσαι μόνος θα συναντήσεις κάποιο άτομο μέσα στο χώρο εργασίας σου ή σε οποιοδήποτε κοντινό περιβάλλον, χωρίς να αποκλείεται το γεγονός να κάνεις σχέση με έναν πολύ καλό σου φίλο.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μην παραιτείσαι επειδή τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ… Προγραμμάτισε τους στόχους σου, δούλεψε σωστά και θα ανταμειφθείς. Όλα είναι στο χέρι σου. Εσύ έχεις την πίτα, εσύ και το μαχαίρι. Αν καθημερινά δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και δουλεύεις με έμφαση στη λεπτομέρεια σε ότι και αν κάνεις, κάποια στιγμή θα εκτιμηθείς… Όσον αφορά τα οικονομικά σου, αν σκέφτεσαι κάποια επένδυση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την κάνεις πράξη. Οικονομικά ευνοείσαι για νέα εισοδήματα!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ … Ζήσε σωστά και με δικαιοσύνη γιατί έτσι μόνο η ευτυχία και η επιτυχία θα έρθει στην ζωή σου.. Να μάθεις να προσφέρεις !!! Το λαδάκι της Τύχης θα σε βοηθήσει στην ζωή σου. Ενημερώσου !!!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 19,23,44,51
ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα βλέπεις τα πράγματα από πιο καθαρή σκοπιά και θα είσαι επιμελής στην επίλυση των ζητημάτων που θα προκύψουν! Δεν θα σκέφτεσαι πολύ, αλλά θα πράττεις! Φρόντισε μόνο στην προσπάθειά σου να μην είσαι αναβλητικός και να τελειώνεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα, να μην πάρεις βιαστικές και άδικες αποφάσεις και για σένα και για τους γύρω σου. Όπως πάντα έτσι και αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να βοηθήσεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η παρόρμηση και αυθορμητισμός πρέπει να απομακρυνθούν και τη θέση τους να πάρουν η λογική και η σοβαρότητα. Μόνο έτσι θα βοηθήσεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου με τον άνθρωπό σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Θα καταφέρετε να βρείτε πολλά κοινά σημεία που σας ενώνουν και ισχυροποιούν το δέσιμό σας. Ο σεβασμός και η κατανόηση θα είναι δεδομένα αυτή την εβδομάδα.
Για εσένα που έχεις παιδιά , θα προβληματιστείς. Θα ψάξεις νέους τρόπους για να περάσεις περισσότερο εποικοδομητικό χρόνο μαζί τους. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως γνωρίσεις έναν πολύ ενδιαφέρον και γοητευτικό άτομο, που ήρθε για να μείνει…
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή για εσένα με προτάσεις για νέα ξεκινήματα ή για εξέλιξη μέσα στην ίδια δουλειά. Προσπάθησε με συγκέντρωση και καθαρή σκέψη να απομακρύνεις τις απατηλές και να δεχτείς τις συμφέρουσες. Πρόσεχε πολύ τη σχέση σου με τους συναδέλφους σου, μπορεί να διαταραχτεί… Διατήρησε μια τυπικότητα και μην παίρνεις μέρος σε παρασκηνιακές συζητήσεις. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται με λίγη προσπάθεια.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Να βοηθάς τους αγαπημένους σου και να τους φροντίζεις όπως έκαναν και αυτοί για σένα . Έτσι μόνο θα χαίρεσαι στην ζωή σου .. Και το λαδάκι των χρημάτων βοηθά την εργασία … ενημερώσου !!!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 25,33,14,66
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα θα σε απασχολήσει κυρίως στον οικονομικό τομέα… Θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Μην μπεις σε διαδικασίες για νέα ανοίγματα και επενδύσεις. Οι κοινωνικές επαφές ευνοούνται και η επικοινωνία σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι ιδιαίτερα καλή. Θα βοηθήσεις πολύ τους φίλους σου και την οικογένεια σου και θα επιλύσεις αποτελεσματικά πολλά ζητήματα…
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Είναι η κατάλληλη περίοδος για να λυθούν όλα τα προβλήματα και να διευκρινιστούν όλες οι παρεξηγήσεις. Δείξε το καλό σου πρόσωπο και ενέργησε με γνώμονα την ευαισθησία, τον σεβασμό και την λογική... Προσπάθησε να εξομαλύνεις οποιαδήποτε ένταση και όχι να την πυροδοτήσεις. Θα απολαύσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου και θα νιώσεις γεμάτος και πραγματικά ευτυχισμένος. Τα συναισθήματα που θα βιώσεις θα είναι πολύ έντονα…
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή η εβδομάδα θα σε βρει μπερδεμένο στα επαγγελματικά σου. Θα πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια και τις πράξεις σου. Μην λάβεις μέρος σε παρασκηνιακές συζητήσεις, γιατί θα αποκαλυφθούν και θα εκτεθείς. Προσπάθησε να απέχεις λίγο από τις συζητήσεις στη δουλειά σου και να γίνεις πιο τυπικός για αυτές τις μέρες. Πρόσεξε τι είδους συμφωνίες θα αποδεχθείς ή θα απορρίψεις. Εξέτασε σοβαρά τα δεδομένα που σου δίνονται και εκμεταλλεύσου τις καταστάσεις προς όφελός σου! Φρόντισε να ξέρεις όλη την αλήθεια, πριν υπερασπιστείς κάποιον συνεργάτη εις βάρος κάποιου άλλου… Απόφυγε τυχερά παιχνίδια!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Δεν είναι όλα τόσο απλά και επιφανειακά που νομίζεις. Πρέπει να δεις και τι υπάρχει στην ουσία για να τα καταφέρεις .. Η αγάπη δεν είναι πάντα εύκολη … Το λαδάκι της αγάπης βοηθά αρκετά !! Ενημερώσου !!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 10,24,36,54

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Περνάς μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σου… Μέσα από τις πράξεις σου αναδεικνύονται τα καλύτερα χαρακτηριστικά του εαυτού σου και κάνεις τους πάντες γύρω σου να σε θαυμάζουν και να χαίρονται που σε έχουν δίπλα τους. Ο ερωτισμός και ο δυναμισμός που αποπνέεις μαγνητίζουν τους πάντες… Έχεις απελευθερωθεί από τα παρελθοντικά οικονομικά δεσμά και νιώθεις χαλαρός και ανανεωμένος. Επίσης αυτή η περίοδος ευνοεί τα ταξίδια!
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε κυνηγάει πάντα μια μπερδεμένη κατάσταση στα αισθηματικά σου. Αν δεν τελειώσεις με τέτοιου είδους καταστάσεις δεν θα μπορέσεις ποτέ να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάτι πιο σοβαρό. Φρόντισε να μην μπλέκεις τρίτα πρόσωπα στη σχέση σου είτε στην πράξη είτε σε μια κουβέντα. Μην μιλάς για πράγματα του παρελθόντος που σας φέρνουν και τους δύο σε δύσκολη θέση και σας κάνουν να διαπληκτίζεστε χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Προσπάθησε όταν κουβεντιάζεις για ένα πρόβλημα, να συζητάς μόνο για αυτό και να μην εμφανίζεις και άλλα γιατί έτσι δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος χωρίς τέλος… Εσύ που είσαι ακόμα μόνος, βγες, διασκέδασε και φλέρταρε! Θα σου βγει σε καλό!
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι βοηθητική στο να σχεδιάσεις καλύτερα τους στόχους σου και να τους πραγματοποιήσεις. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να αποδείξεις τι αξίζεις και να διεκδικήσεις όλα αυτά για τα οποία προσπαθείς και κοπιάζεις καθημερινά. Στον χώρο εργασίας σου θα επικρατεί ηρεμία και τα πράγματα θα είναι ισορροπημένα , πράγμα που θα σε διευκολύνει να πετύχεις τον σκοπό σου. Όλα βαίνουν προς το καλύτερο και η επαγγελματική καταξίωση και κατά συνέπεια η οικονομική σταθερότητα είναι πιο κοντά από ποτέ.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Όσο θα βγάζεις κακίες λογω ανασφάλειας, τόσο η ζωή σου θα καθυστερεί να εξελιχτεί. Γέμισε με αγάπη και θα δεις εξαιρετικά αποτελέσματα.. Το λαδάκι αγάπης βοηθά πολύ. Ενημερώσου !!!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 18,49,34,51

ΛΕΩΝ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά ήρεμη για τα δεδομένα σου. Δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα και η καθημερινότητά σου θα κυλήσει σε ένα κλίμα ισορροπίας και σταθερότητας. Οι σχέσεις με τους γύρω σου θα είναι πολύ καλύτερες… Απόφυγε να γίνεις επικριτικός αλλά αντιθέτως να είσαι υποστηρικτικός και τα πράγματα θα κυλήσουν τέλεια για σένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το διάστημα αυτό θα πάνε εξαιρετικά αν φυσικά δεν κάνεις κάτι και το χαλάσεις. Και εσύ αλλά και ο σύντροφός σου θα δείχνετε έμπρακτα την αγάπη σας ο ένας στον άλλον, κάτι που θα βοηθήσει πολύ να μοιραστείτε αμοιβαία αισθήματα και θα περάσετε πολύ έντονες στιγμές, γεμάτες ρομαντισμό και πάθος. Φρόντισε να μην επηρεαστείς από συμβουλές τρίτων και αντιδράσεις υπερβολικά σε ανούσια πράγματα!
Αν ανήκεις στους αδέσμευτους μην αφήνεις ευκαιρία για να βγεις να πάει ανεκμετάλλευτη! Είναι πολλοί εκεί έξω που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως καταβάλλεις μεγαλύτερο κόπο, πράγμα που σε κουράζει και ψυχολογικά και σωματικά. Νιώθεις εξαντλημένος και οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν και είναι απόλυτα λογικό με τόσα ζητήματα που έχεις να ασχοληθείς καθημερινά. Η πίεση και το άγχος που έχεις πρέπει να μειωθούν γιατί δεν βοηθούν σε τίποτα. Στα οικονομικά σου, τα χρήματα ποτέ δεν σου φτάνουν και αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχεις ιεραρχήσει σωστά τις ανάγκες σου και αρνείσαι να βάλεις ένα πρόγραμμα.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Διώξτε τους αρνητικούς ανθρώπους από την ζωή σας. Η ζήλεια και ο φθόνος σας εμποδίζουν να εξελιχτείτε. Το άνοιγμα και αλλαγή τύχης θα σας αλλάξει την ζωή. Ενημερωθείτε !!!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 14,29,37,53

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εκμεταλλεύσου στο μέγιστο την εύνοια που σου προσφέρουν οι πλανήτες για να φτάσεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. Να είσαι ανοιχτός σε προτάσεις και διαφορετικές απόψεις από τη δική σου γιατί μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμες για το επαγγελματικό σου μέλλον. Θα επικρατήσει μια μικρή εσωτερική σύγχυση. Δεν θα ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι ψέμα , ποιον να πιστέψεις και γενικά θα είσαι επιφυλακτικός μέχρι τα πράγματα να γίνουν λίγο πιο ξεκάθαρα… Μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα που σε απασχολούν… Δεν χρειάζεται να περιμένεις άλλο να κάνει την πρώτη κίνηση ο σύντροφός σου. Πρέπει να συζητήσεις με το ταίρι σου και να δώσεις λύση σε οτιδήποτε προβληματικό τώρα, πριν να μεγεθυνθεί και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ο σύντροφός σου έχει ανάγκη από τον χρόνο σου και από εσένα. Μην το ξεχνάς! Είναι πολύ σημαντικό κάποια πράγματα να παραμένουν ίδια, όσο ο χρόνος αλλάζει τα πάντα. Αν είσαι μόνος, κάνε μια προσπάθεια αυτή την εβδομάδα, θα σου βγει σε καλό!
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Για να εξελιχθείς χρειάζεσαι τη συμβολή των συναδέλφων σου. Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει είναι πολλές και για να τα βγάλεις πέρα χρειάζεσαι την αρωγή τους. Προσπάθησε, λοιπόν όσο μπορείς να διατηρήσεις τις καλές σου σχέσεις και να ζητήσεις βοήθεια όποτε την χρειαστείς. Πρόσεχε πολύ στα οικονομικά σου γιατί θα είσαι επιρρεπής σε μεγάλες αγορές. Φρόντισε να αντισταθείς για να διαφυλάξεις τα χρήματά σου αλλά και την ηρεμία του σπιτιού σου!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Με την γκρίνια δεν προχωρά τίποτε σωστά. Σταματήστε ναι σκεφτείτε θετικά πράγματα για να σας έρθουν… Το λαδάκι τύχης βοηθά πολύ!!! Ενημερώσου !!!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 11,26,38,56

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα είναι η ιδανική για να αφουγκραστείς τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Σκέψου τι πραγματικά χρειάζεσαι, τι θες και προσπάθησε για την επίτευξή τους. Δώσε ιδιαίτερη βάση στα συναισθήματα σου και γενικά στο
πως αισθάνεσαι για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά που έχεις στη ζωή σου. Βάλε σε τάξη τη ζωή σου και σχεδίασε το μέλλον σου! Φυσικά από αυτή την εβδομάδα δεν λείπει η ανησυχία σου για τα οικονομικά. Κάνε μια εκτενή έρευνα για τις οφειλές σου και πως μπορείς να τις ρυθμίσεις για να απαλλαγείς από αυτές και να νιώσεις επιτέλους ανακούφιση… Μη διστάζεις να δεις καθαρά τα πράγματα και να κάνεις αυτό που νομίζεις σωστό για εσένα…
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου θα ισορροπήσουν αν προτίθεσαι να βοηθήσεις! Φρόντισε με κάποιο τρόπο να περάσεις το μήνυμα και στο σύντροφό σου για να πράξει αναλόγως και να προχωρήσετε μαζί μπροστά, βασισμένοι σε νέα δεδομένα… Επίσης μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα του παρελθόντος, να συγκρίνετε λάθη και καταστάσεις και γενικά να μιλήσετε για όλους και όλα. Δεν είναι κακό αυτό, αρκεί να προσέξεις να μην εκφραστείς με αιχμηρά λόγια και να μην παρασυρθείς σε υπερβολικά λόγια που αύριο θα εύχεσαι να μην είχαν βγει από το στόμα σου.
Εσύ που ανήκεις στους ελεύθερου θα έχεις πολλές κατακτήσεις και θα χρειαστεί να διακρίνεις ποια αξίζει να προχωρήσεις και ποιες να απορρίψεις!
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να δείξεις σε συνεργάτες και ανωτέρους ποιος είσαι, τι μπορείς να κάνεις και τι αξίζεις! Επιστράτευσε λοιπόν όλες τις δυνάμεις σου, ψυχικές και σωματικές, για να τα καταφέρεις! Αν τα καταφέρεις θα γίνεις αποδέκτης όλων όσων θέλεις καιρό τώρα… Είναι πολύ πιθανό να πάρεις προαγωγή και να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Μην κοιτάς ποτέ πίσω και μην αφήνεις τον συναισθηματισμό σου να σε τραβά κάτω.. Προχώρα μπροστά όσο κι αν σε δυσκολεύει. Είσαι δυνατός και θα τα καταφέρεις. Κάνε και μια πρόβλεψη γεγονότων για να δεις τα μελλοντικά αποτελέσματα σου … Ενημερώσου !!!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 8,17,33,37

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτές τις ημέρες θα έχεις πάρα πολλά πράγματα να κάνεις και θα αγωνίζεσαι για να τα καταφέρεις. Η πίεση και το άγχος που θα βιώσεις θα σε κάνουν να θέλεις να μείνεις μόνος. Τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο που θα έχεις, θα έχεις την ανάγκη να τον διαθέσεις στον εαυτό σου και μόνο, προκειμένου να ανασυγκροτηθείς για να ανέβεις το βουνό των ευθυνών που έχεις αναλάβει! Πρόσεχε πολύ μην παρεκκλίνεις από τον στόχο λόγω κάποιων πραγμάτων που θα αποκαλυφθούν και θα σε στεναχωρήσουν!
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θέλεις να πιαστείς από τον σύντροφό σου για να αισθανθείς καλύτερα, αλλά καλύτερα να μην του μεταφέρεις τα δικά σου άγχη! Ειδικά τώρα , που μετά από μια μικρή κρίση που περάσατε είστε και πάλι καλά και βιώνεις έντονες στιγμές! Η οικογένειά σου θα σου δώσει την υποστήριξη και την βοήθεια που χρειάζεσαι.
Είτε είσαι αδέσμευτος είτε παντρεμένος οι επιθυμίες σου θα γίνουν πραγματικότητα και τα συναισθήματα σου θα βρουν ανταπόκριση. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι ο αυθορμητισμός σου να μην σε παρασύρει και δημιουργήσεις αρνητικό κλίμα στην σχέση σου!
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στην εργασία σου, τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ και ίσως φταις και εσύ με τις απαιτήσεις που έχεις από τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Προσπάθησε να θυμάσαι ότι δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ, και είναι κάτι που δεν μπορείς να το απαιτείς! Είναι μια πολύ καλή εβδομάδα για να διευθετήσεις οικονομικά θέματα. Τα οικονομικά σου θα είναι λίγο καλύτερα εξαιτίας κάποιων απρόοπτων εσόδων, κατά συνέπεια μπορείς να βγεις το ρίξεις λίγο παραπάνω έξω, χωρίς ενοχές!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Στις δυσκολίες που περνάς δέξου την βοήθεια των ανθρώπων που σε αγαπούν. Δεν είναι ελεημοσύνη .. αγάπη είναι !!! Ενημερώσου για την ζωή σου κάνοντας μια πρόβλεψη !!!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 13,29,37,58

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η εβδομάδα θα επηρεάσει θετικά την ζωή σου. Θα δεις τους στόχους να επιτυγχάνονται και τους κόπους σου να επιβραβεύονται! Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα είναι πολλές και σε όλους τους τομείς. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς και προπάντων να μάθεις να διακρίνεις τις απατηλές από τις συμφέρουσες. Και στην επικοινωνία τα πράγματα θα είναι καλά και η σχέση σου με τους γύρω σου ήρεμη. Πρόσεχε πολύ, γιατί τον τελευταίο καιρό σπαταλάς πολλά χρήματα και αναβάλλεις συνεχώς τις υποχρεώσεις σου. Ακολουθώντας αυτή την τακτική, στο τέλος δεν θα μπορείς να τις αποπληρώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα βιώσεις κάποιες εντάσεις που έχουν σχέση κυρίως με τη συμβίωση σας στο σπίτι και τις δουλειές. Μη δώσεις πολύ βάση και θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα. Αν από την άλλη δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις το στόμα σου, μια κόντρα, μπορεί να οδηγήσει εύκολα και σε μια μόνιμη ρήξη ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου, που δύσκολα θα μπορέσει να επουλωθεί. Εσύ που είσαι ακόμα μόνος σου δεν χρειάζεται να συμβιβαστείς σε τίποτα. Θα έρθει αυτό που πάντα ήθελες!
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα επικρατήσει ένταση και εκνευρισμός με αφορμή κάποιες καθυστερήσεις και συνεχείς αναβολές που παίζουν με τα νεύρα σου! Πρόσεχε να μην ξεσπάσεις σε συνεργάτες τον θυμό σου γιατί η πόρτα της εξόδου βρίσκεται πολύ κοντά, μιας και οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα έχουν την τάση να μας κάνουν να μεγεθύνουμε τα πράγματα και να αντιδράμε υπερβολικά! Συγκράτησε τον παρορμητισμό που σε διακρίνει και όλα θα πάνε καλά!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Πήρατε δυναμικά την ζωή στα χέρια σας και πολύ καλά κάνατε. Μην πτοείστε και συνεχίστε γιατί σας περιμένει επιτυχία !!! Μπορείτε να την διασφαλίσετε κάνοντας άνοιγμα και αλλαγή τύχης !!! ενημερωθείτε !!!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 9,37,32,16

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Έφτασε η στιγμή να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου και να δεις ξεκάθαρα τα λάθη σου και να τα διορθώσεις! Είναι ιδανική περίοδος για να θέσεις νέους στόχους και να σκεφτείς τι θες ουσιαστικά από την ζωή σου! Σχεδίασε το μέλλον σου και ακολούθησε κατά γράμμα αυτά που απαιτούνται για να επιτύχεις τους σκοπούς σου. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και θα βγεις κερδισμένος… Μην ανακατευτείς καθόλου σε υποθέσεις τρίτων, θα βρεθείς μπλεγμένος και εκτεθειμένος!
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα βγει από μέσα σου ένας χείμαρρος εξομολογήσεων προς το ταίρι σου χωρίς φόβο και με πολύ πάθος! Δεν θα διστάσεις πουθενά και θα είσαι ειλικρινής και ρομαντικός, πράγμα που θα γοητεύσει το ταίρι σου και θα το κάνει να σε θέλει ακόμη πιο πολύ. Θα περάσετε υπέροχες νύχτες γεμάτες έντονα συναισθήματα!
Αν είσαι μόνος , θα σκεφτείς σοβαρά την δέσμευση από τη στιγμή που θα γνωρίσεις έναν πολύ γοητευτικό και αξιόλογο άνθρωπο που θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και θα σε διεκδικήσει ολοκληρωτικά!
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου τα πας πολύ καλά και φαίνεται να έχει ανοιχτεί ο δρόμος για να αποκτήσεις όλα όσα θες. Πρόσεχε να μην τα χαλάσεις όλα σε μια στιγμή διαφωνίας με τους συναδέλφους σου. Μην πάρεις θέση σε καμία συζήτηση, μην μιλήσεις παρασκηνιακά και μην αντιδράσεις υπερβολικά και χωρία σκέψη σε έναν ενδεχόμενο διαπληκτισμό. Προσοχή στα οικονομικά σου! Πάλι βγαίνεις εκτός προγράμματος και θα σου κοστίσει πιο ακριβά από όσο νομίζεις! Μην υπογράψεις συμφωνίες για αγοραπωλησίες ακινήτων. Δεν ευνοούνται!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Μπορείτε να προστατευτείτε από την γλωσσοφαγιά των γύρω σας και να μπορέσετε να εξελιχτείτε στην ζωή σας … Κάνοντας Απαλλαγή αρνητικής ενέργειας … Ενημερωθείτε !!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 20,44,59,34

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή εβδομάδα θα σε βοηθήσει πολύ να αναδειχθείς και να εξελιχθείς! Το κοντινό σου περιβάλλον θα σε εκτιμήσει, θα σε επιβραβεύσει και θα επικροτήσει τις επιλογές σου, πράγμα που θα σε κάνει να νιώσεις υπέροχα… Όταν οι
αγαπημένοι σου σε υποστηρίζουν και δείχνουν έμπρακτα τη αγάπη τους, αυτό σου δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίσεις την σκληρή προσπάθεια! Επίσης θα αντιληφθείς το πόσο σημαντικός είσαι για κάποιους ανθρώπους και αυτό θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση για την αξία σου, πράγμα που θα αποδειχθεί πολύ καλό εφόδιο για την μετέπειτα ζωή σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, η ανάγκη σου να αλλάξεις πράγματα στην εμφάνισή σου θα είναι μεγάλη και θα προχωρήσεις στην πραγματοποίηση της. Τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή από αυτή κιόλας την εβδομάδα και ο σύντροφός σου θα ευχαριστηθεί πολύ. Μαζί με την δική σου ανανέωση, θα ανανεωθεί και η σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, η ανανέωση αυτή θα σε βοηθήσει να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου και το δυναμισμό σου και θα γοητεύσεις όποιον θέλεις!
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, θα ικανοποιηθείς από την στάση και τη στήριξη των συναδέλφων σου! Συνέχισε την σκληρή προσπάθεια και θα δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται και ψυχικά και υλικά! Στα οικονομικά σου, θα βοηθηθείς από τρίτους σε επενδύσεις , με στόχο την αύξηση των εσόδων σου. Φρόντισε μόνο να συνεχίσεις να είσαι εγκρατής με τα έξοδά σου και να μην βγεις εκτός τους προϋπολογισμού σου.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Οι οικονομικές δυσκολίες θα περάσουν .. Πρέπει να προσπαθήσετε κι άλλο … Το λαδάκι των χρημάτων βοηθά πολύ !! ενημερωθείτε !!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 15,30,75,36

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ανατρέξεις σε λάθη που έχεις κάνει και να βρεις τρόπο να τα διορθώσεις! Η ανάγκη σου να κάνεις ένα διάλειμμα από όλους και όλα είναι πολύ μεγάλη και η επιθυμία σου να ασχοληθείς και ανασυγκροτήσεις τον εαυτό σου ξεπερνάει τα πάντα. Πρόσεχε μην παραμελήσεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους και βρεθείς δέκτης κακόβουλων σχολίων χωρίς να το περιμένεις… Τα οικονομικά σου μπορεί να αυξηθούν αν κυνηγήσεις ένα σχέδιο που έχεις καιρό στο μυαλό σου και δεν τολμάς να το κάνεις πράξη…
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα έχεις όρεξη να κάνετε πρωτότυπα και ξεχωριστά πράγματα. Θα νιώσεις την ανάγκη να τον φροντίσεις και να τον ευχαριστήσεις με κάθε τρόπο...Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, ένα άτομο από το παρελθόν ίσως σου χτυπήσει την πόρτα… Αν θέλεις να το ξαναζήσεις κάνε το, αλλά να πεις ναι επειδή πραγματικά το θες και όχι απλά γιατί δεν έχεις κάτι άλλο αυτήν την περίοδο!
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σε περιμένουν πολλές αλλαγές αυτή την εβδομάδα! Θα ανταμειφθείς για όλα όσα κάνεις καθημερινά και για την προσπάθεια που καταβάλλεις! Διεκδίκησε ότι αξίζεις! Θα πετύχεις σίγουρα! Μη διστάσεις να παρουσιάσεις τις ιδέες σου! Οι συνεργάτες σου θα φανούν αντάξιοι των προσδοκιών σου! Πρόσεχε τα οικονομικά σου! Αυτή την εβδομάδα απόφυγε να δανείσεις χρήματα!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Όσο καλά κι αν πηγαίνεις στην ζωή σου μην το διατυμπανίζεις.. Το κακό μάτι δεν αργεί να φέρει καταστροφή… Γι αυτό το λαδάκι της Βασκανίας βοηθά πολύ !!! ενημερώσου !!!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 13,36,57,9