Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/6/17

Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 30/06 Παρασκευη


Κριός
Γενικά zwdia: Μπορεί να παρεκκλίνετε της πορείας σας σήμερα για να αποφύγετε κάποια δέσμευση. Να είστε δυνατοί και πείτε στους άλλους τις σκέψεις σας ακόμα και αν αισθάνεστε ότι θα πληγωθούν. Η δουλειά σας είναι να προστατέψετε τα συναισθήματά σας. Οι άλλοι μπορούν να διαχειριστούν τα δικά τους. Να είστε επιθετικοί αν χρειαστεί. Η υγεία σας εξαρτάται από το αν είστε αληθινοί απέναντι στον εαυτό σας.
Ταύρος
Γενικά zwdia: Είστε πολύ ευαίσθητοι σήμερα. Είναι πιθανό να εκραγείτε. Μην ντρέπεστε να δείξετε τα συναισθήματά σας. Είστε ισορροπημένοι και όλα λειτουργούν αρμονικά ώστε να μπορέσετε να εκφραστείτε. Ανοίξτε τις πόρτες της επικοινωνία και αφήστε τις αλλαγές να έρθουν.
Δίδυμοι
Γενικά zwdia: Μπορεί να είστε αμυντικοί σήμερα. Θα πρέπει να φροντίσετε να μην χάσετε την ενέργειά σας. Το κλειδί είναι να προσφέρετε συμβουλές και να απομακρύνεστε μετά. Δεν είστε υπεύθυνοι για τις πράξεις των άλλων. Προσφέρετε πληροφορίες αλλά αφήστε στο άτομο να πάρει τις τελικές σωστές αποφάσεις.

Καρκίνος
Γενικά zwdia: Σήμερα είναι μια τέλεια ημέρα για εσάς. Θα δείτε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά χρησιμοποιώντας το μυαλό σας. Οι πληροφορίες είναι πολλές. Κρατήστε ότι χρειάζεστε και αφήστε τα υπόλοιπα. Όσο περισσότερο πληροφορημένοι είστε τόσο καλύτερα θα μπορείτε να διαχειριστείτε τις αποφάσεις. Φροντίστε να έχετε πρώτα όλα τα γεγονότα.
Λέων
Γενικά zwdia: Μπορεί να αναρωτιέστε για πολλά πράγματα. Μάλλον η ζωή σας μερικές φορές φαίνεται να σας ταλαιπωρεί. Μέσα σας συνειδητοποιείτε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Κάντε ένα διάλειμμα σήμερα αν μπορείτε. Μιλήστε για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Αν μιλήσετε θα αισθάνεστε καλύτερα μετά.
Παρθένος
Γενικά zwdia: Ίσως το μυαλό σας γυρίζει σήμερα. Αυτό είναι καλό. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες που πρέπει να επεξεργαστείτε τώρα. Ίσως θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές για το σπίτι σας τώρα. Θα πρέπει να κάνετε έρευνα αγοράς. Χρησιμοποιήστε την σημερινή ημέρα για να συλλέξετε γεγονότα
Ζυγός
Γενικά zwdia: Μην υποθέτετε ότι μπορείτε να λύσετε όλα τα προβλήματά σας μόνοι σας. Και μόνο να μιλήσετε για κάποια θέματα θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε την λύση. Ζητήστε την βοήθεια των άλλων όπου χρειάζεται. Μην ντρέπεστε να την ζητήσετε. Όλοι έχουμε προβλήματα και μπορεί να ζητήσουμε βοήθεια. Δεν είστε οι μόνοι.


Σκορπιός
Γενικά zwdia: Σηκωθείτε νωρίς και ξεκινήστε. Θα έχετε πολύ ενέργεια που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε ότι θέλετε. Η ενέργεια των πλανητών είναι στο πλευρό σας. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την κατάσταση για να πείτε ότι έχετε στο μυαλό σας και να πλησιάσετε τον στόχο σας. Η δεκτική σας πλευρά σας βοηθά σήμερα. Θα μπορείτε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στο δούναι και το λαβείν.
Τοξότης
Γενικά zwdia: Μπορείτε να μιλήσετε ελεύθερα σήμερα. Ίσως κανείς δεν έχει ακούσει την γνώμη σας εδώ και καιρό. Μάλλον είναι σημαντικό να την πείτε. Επειδή οι άλλοι δεν ζητούν την γνώμη σας αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει. Μην υποθέτετε ότι οι άλλοι ξέρουν τι σκέπτεστε ακόμα και αν εσείς μάλλον ξέρετε τι σκέπτονται.


Αιγόκερως
Γενικά zwdia: Ο ρυθμός σήμερα αυξάνεται και εσείς πρέπει να βάλετε τα πάντα στην θέση τους. Να έχετε καλή επικοινωνία με τους γύρω σας. Θα κερδίσετε πολλά. Ίσως θέλετε την βοήθεια των άλλων για να αποκτήσετε σημαντικά έγγραφα. Να είστε προσεκτικοί και μην χάσετε την επαφή με τον στόχο σας.
Υδροχόος
Γενικά zwdia: Κανείς δεν θα φροντίσει τις ανάγκες σας σήμερα. Κάντε το μόνοι σας. Θα δείτε ότι υπάρχει μικρή βοήθεια από τους άλλους και υπάρχουν πολλές έντονες απόψεις. Υπάρχουν πολλά κουτσομπολιά στα οποία ίσως αποφασίσετε να συμμετάσχετε. Ίσως το μόνο που θα καταφέρετε τελικά είναι να απομακρυνθείτε από τους άλλους μακροπρόθεσμα.
Ιχθύες
Γενικά zwdia: Ακούστε προσεκτικά για απαντήσεις. Θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχετε να δείτε καιρό. Θα δείτε ότι μπορείτε να είστε παραγωγικοί όταν δεν το περιμένετε. Να είστε αυθόρμητοι με τις πράξεις σας. Οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν