Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/7/17

Κι όμως η Τατιάνα Στεφανίδου κατάφερε να είναι κομψή με κάτι που κανείς δε θα σκεφτόταν για το καλοκαίρι




Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μία από τις πιο κομψές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Επιλέγει ...
συνήθως κλασικά ρούχα και αξεσουάρ και το στιλ της είναι πολύ κομψό. Tailored σακάκια, στενά φορέματα, παντελόνια σε ίσια γραμμή και ψηλοτάκουνες γόβες, είναι μερικά από τα κομμάτια που επιλέγει πιο συχνά και κερδίζει πάντα θετικά σχόλια για τις εμφανίσεις της. Παρόλα αυτά στις διακοπές της είναι πιο ελεύθερη και φοράει πιο αέρινα κομμάτια.
Μας παραξένεψε λίγο το look της αλλά τελικά λειτουργεί και είναι πολύ κομψό. Μπορεί λοιπόν καμια από εμάς να μη σκεφτόταν να φορέσει ένα κλειστό τοπ, σχεδόν ζιβάγκο για τις διακοπές. Όλες μας σκεφτόμαστε πως ίσως είναι ζεστό και σχεδόν παραταιρο κόψιμο για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Αυτό της Τατιάνας όμως έχει διακριτικό κέντημα και είναι φτιαγμένο από λευκό, δροσερό ύφασμα, πράγμα που το κάνει σχεδόν ιδανικό για καλοκαιρινά looks. Ο συνδυασμός επίσης με την καφέ, δερμάτινη ζώνη, είναι κατάλληλος για το καλοκαίρι και ταυτόχρονα είναι διαχρονικός.

Αν λοιπόν σας αρέσει το look της δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε και εσείς την ασυνήθιστη επιλογή της, ιδιαίτερα για μια πιο δροσερή βραδιά δίπλα στη θάλασσα.