Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/8/17

Η «Αγγέλα» του «Παρά πέντε» έφτασε 42 ετών!- Πώς είναι σήμερα 10 χρόνια μετά; (φωτό)




Ήταν Ιούνιος του 2007 όταν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Στο Παρά 5», σάρωνε σε τηλεθέαση μέσα από τη συχνότητα του Mega. Σήμερα, 10 χρόνια μετά, οι περισσότεροι πρωταγωνιστές εξακολουθούν να κάνουν παρέα και να κρατούν φιλικές σχέσεις ακόμα και μετά το τέλος της σειράς – φαινόμενο. Ορισμένοι συνέχισαν μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της τηλεόρασης. Κάποια άλλοι επέλεξαν να αποσυρθούν και να απομακρυνθούν από τον κόσμο των φώτων, αφήνοντας πίσω του για τα καλά τις φωτογραφίσεις και τις συνεντεύξεις.


Ένας από αυτούς είναι και η τηλεοπτική Αγγέλα Ιωακειμίδου – κατά κόσμον Αγγελική Λάμπρη- η οποία ουδεμία σχέση έχει πλέον με την παλιά της εικόνα.

Μετά το «Παρά 5» την είδαμε στην τηλεοπτική σειρά «Η οικογένεια βλάπτει» με τον Σάκη Μπουλά και τη Χρύσα Ρώπα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το κόκκινο μαλλί είχε δώσει τη θέση του στο καστανό και η Αγγελική είχε αλλάξει δραματικά. Σήμερα, είναι ακόμα πιο διαφορετική.


Στο τέλος του 2012 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και έκτοτε σπανίως τη συναντά ο φωτογραφικός φακός. Όσο για τα social media; Η Αγγελική δεν είναι φαν. Ωστόσο, ο καλός της φίλος Μιχάλης Μαρίνος, που λατρέψαμε στον ρόλο του Αλέξη στο «Παρά 5», ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως η Αγγελική είναι πλέον στο Facebook με μια κοινή τους φωτογραφία.
«My girl… έφτιαξε προφίλ! Άργησε αλλά τα κατάφερε…», έγραψε ο ηθοποιός ως λεζάντα στη φωτογραφία τους, την οποία ανέβασε μερικούς μήνες πριν.

Πράγματι, η αλλαγή της είναι μεγάλη. Όχι όμως στο βαθμό που ήταν η παλαιότερη μεταμόρφωσή της. Όταν από το κορίτσι των δεύτερων ρόλων πρωταγωνίστησε στη μεγαλύτερη επιτυχία των σεζόν 2005 – 2006 και 2006 – 2007 ως Αγγέλα.





Πηγή: www.defencenet.gr